Nyugdíjas néninél szimatolta ki a kábítószert Vitó kutyus, az idős asszonyt előállították – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

A nyomozók csütörtökön tartottak házkutatást P. Jánosné csepeli otthonában, ahol zöld színű kábítószergyanús növényi anyagot és két digitális mérleget foglaltak le.

A rendőrök a közel 230 gramm kábítószergyanús növényi származékot Vitó, az öt éves belga juhászkutya segítségével találták a nő fáskamrájában.

Az idős asszonyt a rendőrök elfogták, és a kerületi rendőrkapitányságra előállították. A csepeli nyomozók P. Jánosnét kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
20 év gályarabság... hadd tanulja a magyarok istenének hollétét. Utána 15 év zárdai mellékmunka, pl. tömjénzsóti gatyájának mosása...
nezelodo
Csak azért szorult rá, mert nem hallott a Kósa Lala féle nyugdíjas foglalkoztatás lottó főnyereménnyel felérő hozamáról.
Pálinkás Pál
Nos..ideje lenne elismerni hogy a marihuana egy gyógynövény,bármennyire is fáj ez a mindent kriminalizáló ökröknek..Az is tény,hogy kevésbé káros mint a szesz,és a nikotin..,most akkor miről beszélünk???Ja hogy általában azért nem engedélyezik mert útszélén megterem,és akkor mi lenne az állami monopóliummal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.