GAZDASÁG Kormányhivatal hagyta jóvá a CÖF 508 milliós MVM-pénzét GAZDASÁG hvg.hu 2017. június. 02. 19:27 Kormányhivatal hagyta jóvá a CÖF 508 milliós MVM-pénzét Az állami tulajdonú MVM kommunikációs igazgatója valami nagyon fontosat mondott – szúrta ki a 444.hu. Bentzik Rékával az Origón jelent meg interjú nem sokkal azután, hogy kiderült, az energiacég 508 millió forint támogatást adott a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványon keresztül a Békemenet-szervező Civil Összefogás Fórumnak. A cikknek már a leadjében igyekeztek azt sulykolni, hogy a cég minden esetben saját forrásból, a piacról származó bevételeiből állja a jó ügyekre fordított több százmillió forintos támogatását. Szó sincs tehát arról, hogy az egyébként százszázalékos állami tulajdonban lévő vállalat közpénzt adna a kiválasztott szervezeteknek. A kommunikációs vezető egyik kérdésre adott válaszában azonban megbicsaklott az érvelés. Amikor azt kérdezték tőle, mi alapján választja ki az MVM a támogatott...

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Én a naiv, meg azt hittem, hogy az energiacég vezérének megfeküdte a gyomrát a Pénztáros Lenci mangalicájából főzött pörkölt, és azt álmodta, hej de jó lenne ennek a derék Csizi gyereknek adni egy kis suskát, a pénztárfiók sarkában összeszaporodott aprópénzből. Aztán reggel, míg a fájó gyomra emlékeztette az álmára, fel is hívta azt a derék, még a Kádár rendszerben sem maszatolódott demokratát, hogy készítse a malacperselyt, dobálunk bele egy kis hálapénzt!
Perwool
Civil???
A CÖF a Fidesz által létrehozott szervezet. Ilyen minőségében pedig kizárólag csak a párt érdekeit képviseli, nem pedig a közérdeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.