A világ összmagyarságát képviselte az a több világrészről származó több mint kétezer zarándok, akik három különvonattal érkeztek a csíksomlyói pünkösdi búcsúra. Élményekkel gazdagodni, lelkiségüket, az összetartozás élményét megélni jöttek a Szűzanya lábához.

Forrás: szekelyhon.ro
Feltöltő: menasag
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
kijafaszom fiizette az útiköltségét a hős zarándokoknak... és miért akar vki szánt szándékkal éket verni Kelet-Európa népei közé?
Nessy
Édes Jó Szűz Anyám! Nagyon türelmes vagy, hogy egyik másik farizeust is meghallgatod, akiben annyi keresztényi szeretet sincs, mint a hindu Káli istenanyában.
Könyörögj érettünk, kik szenvedő alanyai vagyunk e "keresztényi gondoskodásnak"! Amen.
36
@menasag: Én 2006-ban voltam ott. Csíkszentsimonból a szállásról indultunk. Igaz, nagyon eláztunk az esőben, de mire gyalog felér az ember gyereke, majd vissza, átgondolja az életét az biztos. És az a tömeg, nagy erőt ad a keresztény katolikusnak.

(Kár hogy ma már, nem tudok annyit menni, állni, de aki teheti menjen!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.