Közel tizennégyezer bevándorló már megkapta a letelepedési engedélyt az Orbán-kormánytól. A Rogán Antalhoz köthető offshore cég vitte a 85 százalékát a letelepedésikötvény-mutyi hasznából. Az offshore cégek már most 113 milliárd forintot kerestek az üzleten, de ha az elbírálás alatt álló külföldiek is megkapják a letelepedési engedélyt, a bevételük elérheti a 157 milliárd forintot is. Hatalmasat kaszáltak a Fidesz-közeli offshore cégek a letelepedésikötvény-programon – ez derült ki Pintér Sándor belügyminiszter válaszából, amelyet Demeter Márta független országgyűlési képviselőnek adott. A parlament honlapjára felkerült dokumentumból kiderült, hogy március 31-ig 4794 külföldi kapott kötvényvásárlás jogcímén letelepedési engedélyt, miközben további 1827 kérelem van elbírálás alatt. Családegyesítés címszóval további 8951 külföldi is megkapta már a magyar hatóságoktól a letelepedési engedélyt, miközben 2100-an várnak arra, hogy elbírálják a kérelmüket. Összesen tehát 13 745 bevándorló...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Minket uszítanak az 1200 fős kvóta miatt. Ezek a gazemberek meg már több mint 14000 migránst telepítettek be, jó pénzért ami a zsebükbe vándorolt. Ki tudja, hány terrorista van már az országban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Ehhez a pénznyeréshez - amit a közeli barátok tettek zsebre (!) jutalékként ( 157 milliárd forintot ! ) - még az IS hozzátartozik, hogy a migránsok ( számunkra kétes elemek ) vásárolta kötvények kamatos árát a magyar költségvetésnek kell majd a visszaváltáskor kifizetnie.

Persze akkor már a kötvényeket ( hiteleket ! ) most árulóknak híre-hamva sem lesz !!!

Ezt IS rendesen megszívja az itt maradó magyarok személyenként !!!
F_Viktor
@relatív: Igy igaz, senki ne gondolja, hogy azt a 157 milliardot a migrancsok talicskazzak ossze a heli kopternek, azokat bizony ti, adofizetok adomanyozzatok onkent a roggyantnak!
De halatokat fejezzetek ki jovo tavasszal, szavazzatok a fityeszre, hogy tudjak tovabb folytatni, meg nem loptak eleget!
relatív
A cselédre pozicionált magyar szavazók ( legyenek jelenleg bármely pozícióban IS ) csak észre térnek a sok cinikus pénzgyűjtés láttán, és a további harácsolást meggátolja bárki részéről !!!

Ehhez a közélet teljes átrajzolására van szükség...
Nessy
Még szerencse, hogy nálunk nem "maffia állam" műxik!
Mit is kér ki pártunk és kormányunk Sorostól???
CsipkeRózsa
@relatív: 15:57

A magyar szavazók nagy része erről nem tud, az orbán-média nem számol be róla.
CsipkeRózsa
Nem tehetek róla, megint a metróberuházás jut eszembe, amit nem hajlandó Orbán megoldani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.