A Trianon által okozott sebeket csak az Európai Unió képes meggyógyítani. Az egységes Európa eltünteti az erőszakkal rajzolt határokat, egyesíti a szétszakított családokat és megbékélést hoz a mesterségesen egymás ellen fordított nemzetek számára. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már ezek a marha szocik is elkezdik a trianonozást?
Nem lőtték még elég alkalommal tökön sajátmagukat? Még egy különbusszal is házhoz kell menni a lóf@szért? Nem elég, hogy az idióta-fidióta csürhe állandóan ezt zsolozsmázza, még lovat is kell adni alájuk?
glorianna
Akkor ide is leírom: Gyulánk istúlléphetne már a majd' százéves traumán. Ideje felnőni, és nem azon siránkozni, h mi volt a XX. sz. elején, hanem azzal foglalkozni, h mi legyen a XXI. század közepe felé...
quadrocopter
@namihami: Valahol eltévedtél.

" idióta-fidióta csürhe állandóan ezt zsolozsmázza,..." Nem ezt, hanem az álliccsuk meg Brüsszeltet zsolozmázza, amúgy meg Gyulánk jól látja a megoldást, mert más megoldása ennek az egyenletnek nincs, a környező országok nem fognak lemondani a valamikori magyar területekről - a néhány, közösen megállapodott határkiigazítás ( szlovákokkal pl.) nem számít területi lemondásnak.
namihami
@quadrocopter: Ha, mint írod, a környező országok nem fognak lemondani a területekről, akkor miből feltételezed, hogy határkiigazításba belemennének
Ha egy, ugyan lassan, de gyógyulófélben lévő sebet állandóan vakargatunk, akkor az nem gyógyul, hanem elfekélyesedik.
100 éves ügy (oké, jogtalan), de végre hagyni kéne és túllépni rajta. Bár, ebbe i trianoni döntésbe is a töketlen magyar politikai vezetés vitte bele az országot. Lásd II. Világháború is. Akkor se igazán a szovjetek szálltak meg minket, hanem a jaltai csúcs osztotta szét a kelet-európai térséget a győztesek kénye-kedve szerint. Mert akkor is sikerült a rossz oldalra állnunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.