Hasznosnak tartja a CÖF tevékenységét Kósa Lajos, ezért indokoltnak látja, hogy az MVM állami százmilliókkal tömte ki az álcivil futóbolondokat. A kupakok szakértője azt mondta: a “civil” szervezet békemenetekkel védte meg a kormányt a “brüsszeli támadásoktól”. „Az, amit a CÖF kifejt és megvalósít, nevezetesen Magyarország megvédése a politikai támadások kereszttüzében, az egy fontos dolog szerintem. Amit bizonyított annak idején 400 ezer ember végigvonulása az Andrássy úton, akik kiálltak Magyarország mellett.” – ezt bírta mondani Hutituszi Lajos.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Béla333: Már bocsánat! A cöf (papíron és nevében) civil szervezet. Nem azért örjöng a fidesz csürhe, hogy a civilek ne kaphassanak pártpénzt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Kupaklaller! Rájöttem ki voltál a rendszerváltás előtt: Az NDK turmixgép a levehető ajtóval.
Béla333
Hát, ha a Fidesznek hasznos amit a CÖF csinál, akkor tartsák el ők, ne a mi pénzünkön menjenek Brüsszelbe repülővel tüntetni!
Cefi
@Béla333: Már bocsánat! A cöf (papíron és nevében) civil szervezet. Nem azért örjöng a fidesz csürhe, hogy a civilek ne kaphassanak pártpénzt?
Béla333
@Cefi: 20.58
Szerintem nem! Azt kell(ene) feltüntetniük a civil szervezeteknek, ha külföldről kapnának bármilyen pénzt (évi valami 7 millió Ft felett!) Tehát a Fidesz ha akarna adhatna pénzt a propaganda szervezetének, a CÖF-nek, de mennyivel jobb így nekik, ha állami, közös pénzzel tömik ki a Fideszes propagandistákat!
Ezért is mocsok dolog ez!
papa.49
Kupaklaja húzzál haza a picsába Debrecenbe, oszt. ott ugass kutyafasza!!!
Nessy
Hát, ha a CÖF tagjai védenék kis hazánkat, annak annyi is lenne!
Azért az a négyszázezer, még úgy, hogy a legkisebb faluból is jött busz Pestre, egy kicsit túlzás Kósa ! Az elmúlt napok nyilatkozatait hallgatva, tényleg erős lehet az UV sugárzás!
Azért nehéz megérteni, hogy békamenettel ki és mi ellen védik az országot, illetve mivel támadnak bennünket! Szavakkal? Hát, uraim. amiket mondanak, attól tényleg még egy papucsállatka is neurotikus lesz, és széles ívben kikerüli Orbanisztánt!
mariaberta
Mert ha ők adják a civileknek az természetes, ha mások, akkor tilos. /finoman fogalmaztam/
quadrocopter
Brüsszelt csak nem tudták megállítani ezek a parazita disznók, talán meg kéne próbálkozni a Transzibériai Expresszel!
Perwool
A CÖF egy párt által létrehozott szervezet. Ilyen minőségében pedig kizárólag csak a párt érdekeit képviseli, nem pedig a közérdeket. Viszont, egyetlen törvényt sincs arról, hogy az MVM-nek arányos mértékben támogatnia kell más pártokhoz tartozó alapítványokat is.
Legalább néha próbáljátok meg úgy tenni, mintha lenne még bennetek egy kis tisztesség!
bencemacska
@quadrocopter: ma, 19:10
Jó ötlet! Nem tudnánk nekik segíteni valahogy, hogy oda jussanak minél előbb???
Én biz' Isten megyek segíteni, hogy le ne jöjjenek a sínekről!!!
bencemacska
@Perwool: ma, 19:15
Ismereteim szerint minden pártnak csak egy alapítványa lehet! Hány van a Fidesznek?
És a Fidelitasz-nak?
elnyomott
Jogos.
Orvosok, ápolók ,tanárok nem végeznek fontos munkát.
A seggnyalás talán sosem volt még ilyen kifizetődő, mint mostanában.
A gyors meggazdagodás még sosem volt ilyen ocsmány és megvetendő mint mostanában.
Perwool
@bencemacska: "Mert az egyenlők között is vannak még egyenlőbbek”.
Orwell
Ők megvannak győződve róla, hogy a törvények felett állnak.
eugen4402
Csak tátom a szám!
Azt írja az újság, hogy a General Electric 500 millió dollárt utalt át az Üdvhadseregnek, mivel ők hasznos munkát végeznek, a cég meg kétszeresen levonhatja az adóból...
kissé felnőttem
lajoska a sajátjábol akinek akar de KÖZpénz az kissé durva bohockodásokra, ennyi majd az adósok börtöne cimű intézmény is ujra nyilik??? aztán a mese ismert lett csak csak közpénz a jellege? !! rossz a fillhallásod lajos igy muzsikálni bajos...
namihami
Lajoska, kérlek magyarázz nekem.
1. Az MVM áramot állít elő--állami cég.
2. Ezt az áramot adja (közvetítőkön keresztül) el a fogyasztóknak. Tehát nekünk.
3. Tehát, ha ""csak úgy"" tud egy társulatnak a nyereségéből 500 milliót adni, akkor nem az lenne az igazi rezsicsökkentés, ha ezt az 500 millát (is) inkább a fogyasztó felé érvényesítené? Persze, akkor nem lehetne ""elfogulatlan civileknek"" városnéző kirándulásokat szervezni.
Tehát: végeredményben az állam velünk fizetteti a CÖF, természetesen teljesen pártatlan, kirándulásait. Amivel próbálja demonstrálni az általa képviselt ""helyes"" politikai célokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.