Nem sokat ért a miniszterelnök rokonszenve. A Magyar Nemzet írta meg, hogy az amerikai elnök a régiónkban először Romániába látogat, hogy találkozzon Klaus Johannis román államfővel. Pedig a románok a tavalyi választások idején határozottan Hillary Clinton győzelmét várták. Az eredményt azonban nem gyászolták sokáig, és látszólag nagyon be akartak vágódni Trumpnál, mert miután az amerikai elnök arról beszélt, hogy minden NATO-tagállamnak a GDP több mint két százalékát kellene a haderőre költenie, Románia volt az első, aki már idén teljesítette is ezt. Orbán biztos csalódott, hiszen a magyar diplomácia külügyi alkalmazottai jó ideje próbálnak összehozni egy Orbán–Trump-találkozót, hiába.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Pedig milyen alázatosan vigyorgott Trump hóna alatt Orbán a napokban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Pedig milyen alázatosan vigyorgott Trump hóna alatt Orbán a napokban...
quadrocopter
Az idióták várjanak csak a sor végén!
Nessy
Nem úgy van az úgy van! valaki összetévesztette Budapestet Bukaresttel, és rossz címre küldte a meghívót!
kisrigó
Már komikus ez a nagy erölködés, hogy fogadják az USÁ-ban ezt a "drága embert!" Hiába cserélgeti a diplomáciai képviselőket, hiába nem foglalkozik "nőügyekkel", a klasszikus bordélyház vicc jut eszembe. (Csak fordítva!) Mivel a személyzet csere-bere nem segített, lehet, hogy mégis a "madámmal" van a baj! Nem kicsit, hanem nagyon!
bencemacska
OV-ra nézek (na csak képernyőn keresztül!) és sz.. szagot érzek, annyira erőlködik!
simmering73
A kormány és a külügy is megbukott. Normális ember várt jobb osztályzatot?
papa.49
Kevés vagy faszkalap, ezért nem foglakozik veled a trampli, bárhogy erőlködsz szarnak néznek csupán!!!
BEÉRETT A MINDENNEL, MINDENKIVEL SZEMBENÁLLÁS CSUTIFÉLKEGYELMŰ!!!
Sziszifusz
Trump látja, hogy mi lett a vége az Orbán - Soros baráti kapcsolatának. Ezért nem mélyíti el a kapcsolatot Viktorral. Tart attól, hogy később ő is ellenségévé válik, és akkor annyi az USÁ-nak.
Eladott Ország
www.facebook.com/beszol/videos/626473404226689/
Hát így alakult. A kisember a nagyember közelébe került. Ágaskodott, eltorzult fejjel vigyorgott, a kötelező nyelvcsapkodások sem maradtak el. Az a lányos zavar, az az óvodás örömködés, az a kényszeres, a nagy ember által kitakart zakó­ nyakkendő igazgatás, köhécselés. Lenyűgöző. Lássuk be, neki élete napja volt. Hát hiszen a legmagasabb világi hely néhány pillanatra rávetette pojáca tekintetét, tán még dörmögött is mellé valamit.
Viktorka csak úgy sugárzik, mint Mészároslölö a Roszatomban. Mi magyarok háztartási géniusza, szemünk világa, a kimosakodott párttitkár elvtárs túlmozgásos fia végre feljutott a
csúcsra. Nekik ez a csúcs. Az ország kifosztása járulékos, több életre szóló haszon. Azt hiszem, ez itt a lényeg. Egy levegőt szívni minden idők legtahóbb amerikai államelnökével, aki olyan szinten idegen a diplomáciai késsel ­villával evéstől, mint alacsonynövésű rajongója a jobboldalon. A kisebbségi komplexussal küzdő Orbán Viktor számára – aki nyolc éven keresztül (2008 augusztusa óta) nemkívánatossága okán egyszer sem vett részt hivatalos látogatáson az Egyesült Államokban (értsük úgy, hogy nem voltak kíváncsiak rá a Fehér Házban), akinek viszont tavaly a nukleáris biztonságról szóló konferencián további 55 ország állam­ vagy kormányfőjéhez hasonlóan jutott egy Obama­ kézfogás Washingtonban – tegnap pirosbetűs ünnepnap volt. Tartok tőle viszont, hogy a többes számot semmi nem indokolja. A világ ura szindrómában szenvedő, de azzal mit kezdeni nem tudó, gyermeteg gőggel felruházott Donald Trump oldalán Orbán Viktor fölöttébb kínos látványt nyújtott. A világ persze nem fordul ki a sarkaiból, semmi nem fog megváltozni, ami már eddig sem változott meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.