A 2018-as költségvetés 97 milliárd forintos többletforrást biztosít az oktatási ágazatnak. Ezt mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cím és az állítás nagyon más, ráadásul pontosítsunk ezen a címen eltapsolni! =))
Clavigo
Felkészül. .Gallóné ténsasszony,,,,az "" egyeztetésre ""...oszt minden mehet tovább...A "bárányok meg úgy is hallgatnak ""...oszt jó napot.
papa.49
Nagyonhülyebence TE EZT EL IS HISZED, ÉN NEM!!!
Miért 2018. miért nem már ebben az évben, ja és ne csak az egyházi sulik kapjanak, meg az egyházi egyetemek, erről persze kussolsz nagyon!!!
solidedge
Jók ezek a választási évek. Kár hogy négy évente van csak.
Nessy
Aztán meg is kapják, vagy úgy járnak, mint akik a mostani béremelés igéreteknek hittek? Nesze semmi fogd meg jól! Persze, a "térdre csuhások" után most bűnbocsánatért esedezik Orbán!
Ha összeadná valaki az elmúlt pár hónap ígéreteit, az a költségvetés dupláját is elvinné!
Kedves hívek a Fideszben! Higgyetek, reméljetek,ikszeljetek aztán majd egyszer elnyeritek méltó jutalmatokat! Ha nem, így jártatok, nem volt elég erős a hitetek pártunkban és kormányunkban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.