Akár egy órás késés is lehet a vonalon, motorost gázolt Pusztamonostor ls Jászberény közt a szolnoki személyvonat.

Akár egy órát is késhetnek a vonatok a Hatvan-Szolnok vasútvonalon, mert halálos gázolás történt Pusztamonostor és Jászberény között vasárnap késő délelőtt – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Urbán Attila azt írta, hogy Pusztamonostor és Jászberény között a Szolnokra tartó személyvonat elgázolt egy ismeretlen motorost, aki a belehalt sérüléseibe. A baleset egy jól működő fénysorompóval felszerelt útátjáróban történt, a motoros a tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba – közölte.

A helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, ezért a vasúttársaság pótlóbuszokat állított forgalomba. Az arra utazóknak előreláthatóan 30-60 perces késésekkel kell számolniuk – tájékoztatott. Urbán Attila telefonon elmondta: a baleseti helyszínelés várhatóan két-három órát vesz igénybe.

A Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint a jászberényi hivatásos tűzoltók felitatják a járműből kifolyt üzemanyagot.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

huKKK
Csak véletlen volt az a négy gól. Ráadásul eltévesztették a kaput is.
huKKK
Hé ezt nem is ide írtam, hanem a reál-juve íráshoz!
ágimami
Én nem értem az embereket!!! Játszanak az életükkel! Nem hiszem, hogy van olyan sürgős ügy, ami miatt a működő fénysorompó tilos jelzése ellenére is átmegy a sineken!!
Ennél értelmetlenebb halált nem is tudok elképzelni!!
Én most a mozdonyvezetőt sajnálom, biztos nagyon megviselte!
namihami
@ágimami: Nem a sinekre hajtás volt a tévedés, hanem az, hogy azt hitte, hogy ő a Superman.
Tévedett...
wpym
Ezek a balesetek az esetek donto tobbsegeben az autos figyelmetlensege, nem torodomsege miatt kovetkeznek be. Ezek mindegyiket el lehetne kerulni odafigyelessel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.