Bokros Lajos, a MoMa elnöke mindig különvéleménnyel bírt a magyarországi történések megítéléseben. Megfontolásra mindenképpen méltó nézeteit fejtette ki nemzeti nagytőkéseinkről, az oligarcháinkról és kegyeltjeikről, Mészáros nagyúrról és a CEU-kinyírás szándékéról.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ha nem lázítják az országot a mostani patkányok, akkor a Bokros-féle megoldás egészen más helyzetet teremtett volna az országban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Itsuka Nakimaga
@Equus: Orbán ugyanúgy visszaadhatta volna (ha akarja), mint a 13. havi nyugdíjat! De - nem adta vissza...(tehát nem akarja).
Perwool
@papa.49: Nem beszélve arról, hogy 7 éve ők vannak kormányon a rossz szoci döntéseket a 2/3-dal mind vissza csinálhatták volna.(fentebb írja is @Itsuka Nakimaga) De, ők bevezettek még legalább 30 adót. Hol van ehhez a Bokros csomag?
a helység kalapácsa
Azért nem kéne túlzásokba esni.
Azért értem a lényeget.
Ő elvesz (főleg a gazdagoktól az ő eszközeikkel), de közben ad is.
A mocskok (fideszes politikusok, és kegyeltjeik; vagy csak az ilyen-olyan buta parasztnak maradt magyar vállalkozók), meg csak elvesznek - amibe meg adnak, az sem az országról szól.

Szóval értem én, de azért ne avasuk szenté most vasárnap..
a helység kalapácsa
Na jó,a jövő vasárnapban kiegyezhetünk, ha akarod.
Én nem akarom, de figyelek rád, és fontos számomra, hogy te mit akarsz.
papa.49
@Perwool: A Bokros csomag még a hazugovics 1998 beszéde szerint is gazdaságilag helyes volt, egyenesbe hozta a költségvetést, amit aztán a következő 4 év alatt sikeresen megint lenulláztak, pedig akkor még nem loptak olyan szemérmetlenül mint most!!!A szocik bármennyire is utálom őket nem okoztak annyi kárt az országnak, és főként nem a legkiszolgáltatottabb szegény rétegnek, mint a fütyisz az elmúlt 6.5 évben...Azt az apróságot se feledjük hogy lassan következik a szabadpiacról felvett dollár milliárdok visszafizetésének ideje, mivel 5-10 évre vették fel, és ennek a kamata ,nem 1.2- 2.5 % lesz hanem 10 % körüli, és befogják a hitelezők hajtani az országon az biztos...A kérdés csupán az MIBŐL FOG FIZETNI AZ ORSZÁG ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.