Soha nem látott támogatása van a külhoni magyarságnak - mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Kossuth rádió Vasárnapi Újság műsorában. Hollik István ünnepi beszédében hangsúlyozta: azoknak, akik nem támogatták 2010-ben a magyarság egységét, a "szégyenfalon" van a helyük - a politikus szerint ide tartozik Gyurcsány, Botka és Vona Gábor is.    Semjén Zsolt: Kormány annyit még nem tett a külhoni magyarságért, mint az Orbán-kormány Hollik István szerint azoknak, akik a nemzeti ügy ellen szavaztak, a magyarság szégyenfalán a helyük MH/MTI – 2017. 06. 04. 10:53 Soha nem látott támogatása van a külhoni magyarságnak - mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Kossuth rádió Vasárnapi Újság műsorában. Hollik István ünnepi beszédében hangsúlyozta: azoknak, akik nem támogatták 2010-ben a magyarság egységét, a "szégyenfalon" van a helyük - a politikus szerint ide tartozik Gyurcsány, Botka és Vona Gábor is...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mi meg le vagyunk sz@rva! Mi itt élünk a határokon belül. Nekünk kell először jól élni, aztán ha ez sikerült, majd mi eldöntjük, hogyan segítjük a határokon kívül élő magyarságot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Mi meg le vagyunk sz@rva! Mi itt élünk a határokon belül. Nekünk kell először jól élni, aztán ha ez sikerült, majd mi eldöntjük, hogyan segítjük a határokon kívül élő magyarságot.
1magyar
@Manhattan: Így igaz! Majd harmadikként talán menekültet segítünk.
RonaGyuri
jaj Zsóti milyen segítség? Talán ha nem a csókosaitok lopnák el a pénzt! =))
SystemError
Maradjunk annyiban, ha nem érte volna meg a szavazatért, akkor szart volna a fejükre.
CsipkeRózsa
Hollik István már ünnepi beszédet is mond?
quadrocopter
És mindez a jóság - kedves látás - és értelemi csökkentek, valamint birkák - nagyon sokba került a magyar adófizetőknek és a nyugdíjasoknak!
quadrocopter
Az Ukrán - magyar nyugdíjban miért nincs nemzethy konzultésön - faszok?, hogy megtudjátok, mennyire tapsikolnak érte a magyar nyugdíjasok!
Clavigo
Zsozi...Szopjátok le bő nyállal a határon kívüli romám,, szerb ,,horvát ,,ukrán stb állampolgárokat...A Hol a Lik nevű srác,,,meg téged szopjon hanyatt ,,,örömében,,természetesen..Utána álljatok sorban Orbán elvtárs előtt,,,,,mikor lógatni akar az Ő csicskásainak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.