Bevallom töredelmesen minden erőmet össze kellett szednem, hogy olyan stílusban tudjam megírni ezt a levelet, ami szalonképes. Önt talán nem egy nő szülte erre a világra? Mit szólna az édesanyja az Ön minősíthetetlen kijelentéseihez, amit az Echo tv műsorában tett? Az édesapja nem tanította meg Önnek, hogyan kell egy nővel viselkedni? Mindegy, hogy ellenzéki képviselő, vagy családtag, esetleg egy hajléktalan az utcán, egy nő nő marad! (van néhány kivétel pl. Fodor Ibolya, aki tesz róla, hogy nemhogy nőként, de emberként sem tisztelje senki, de ez egy későbbi téma lesz) A kedves feleségével, gyermekei anyjával is ilyen minősíthetetlen stílusban beszél? Bevallom feldühítettek a szavai, mint nőt, azonban azt nem mondhatnám, hogy meglepett. Az alap, hogy a fideszes politikusok nem tisztelnek semmit és senkit. De nem nézik semmibe a gyengébbik nem képviselőit sem, erre számos példa akad. Németh Szilárd, aki nemhogy nem állt ki egy nő mellett, akit egy rasszista férfi vert meg,...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy magát férfinak tartó valaki így nem nyilatkozik nőről! Ez a stílus elfogadhatatlan, a bunkóság legalja! Gajdics egy pöcs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Egy magát férfinak tartó valaki így nem nyilatkozik nőről! Ez a stílus elfogadhatatlan, a bunkóság legalja! Gajdics egy pöcs!
nezelodo
Szerencsére megtalálták a helyüket ezek a finom emberek, és az puszta véletlen, hogy egy körben tömörülnek.
Béla333
Hol lehet megnézni, miféle csúnyaságot csinált/mondott ez a Gajdics mester?
justhpeter
Őszintén sajnálom azokat, akik szemében Gajdics tényező. Nincs a kulturált világnak olyan szeglete, ahol Gajdics és az általa képviselt szint megjelenhet.
RonaGyuri
aki ilyet tesz annak kár írni, mert úgysem érti! =))
namihami
Kommenttársak. Miért vagytok egy ilyen ""gajdicson"" meglepődve? Hiszen az ilyenekre is szükség van, már csak az összehasonlítás és különbségtétel miatt.
Olvassátok el ---Béla Sándor Lakatos · Kutatásvezető főmérnök--- rendkívül intelligens és a női nem iránti megbecsülését kifejező hozzászólását és rá fogtok jönni, hogy ezek a gajdicsok kinek, kiknek írják a cikkeiket. Az, hogy ezek a gajdics, bayer és hasonló szintű papírpiszkolók így és ezt írják, hát Istenem, erre kapnak megrendelést,fizetést és egyébként is, ez illik hozzájuk. De fenti bélasándorlakatos még ráadásul kutatásvezető és főmérnök, na hát ez az igazán siralmas az oktatáspolitikánkra nézve. Bár gondolom, hogy ez már egy Fidesz-ciklus alatti diák megnyilvánulása. Vagy otthonról hozta.
RonaGyuri
Csak azt nem értem, hogy min csodálkoztok

Pro és contra folyik a csevej a Gajdics baromságáról

Mint ismert (444.hu-ból idézem) „Gajdics Ottó, a Magyar Idők című, naponta megjelenő, drága Fidesz-szórólap főszerkesztője állandó vendég Mészáros Lőrinc Echo TV-jében, az Angard című műsorban. Itt általában nagyon mély dolgok hangzanak el, a legutóbbi műsorban azonban a 2013-ban lovagkereszttel is kitüntetett Gajdics új magaslatokra tört.
A szerdai műsorban szóba került a kormány gyerekvállalást ösztönző intézkedéscsomagja, és annak ellenzéki kritikája is. Beszélgettek Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőről is”, majd „a képviselőt balliberális lotyónak, némbernek és büdös banyának is nevezte”!
Nos a helyzet az, hogy erre persze mindenki kedve és ízlése szerint reagálhat, de egyet nem tehet: csodálkozni!
Nincs benne semmi meglepő. Még csak azt sem kell mondani, hogy szerves fejlődés eredménye. A 90-es években az ATV műsorában kétféle újságírói (az egyszerűség kedvéért nevezzük így őket, hisz a TV-sek így nevezték) műsor is volt. Egy – ugyancsak az egyszerűségért mondjuk – baloldali, no meg egy jobboldali. Az utóbbiban Gajdics két aduásza Bayer és Lovas, no meg a derék Bencsik, s ha jól emlékszem talán Seszták-anyó személyesen (de ebben nem vagyok biztos) egy műsorban szinte kizárólag Heller Ágnessel foglakoztak. Egyetlen említésnél sem feledkezve meg az eposzi jelzőként használt „büdös vén kurva”-ról!
1magyar
Na jól van, hát őt is meg lehet érteni hiszen ő nem havi 28 ezerből él.:)
adrenalink
Nemcsak ez a szemétláda fityiszbuzi gajdics a hibás, hanem a műsorvezető némber is, aki szó nélkül hagyta az egészet, de a másik 3 férfi sem háborodott fel...!
magyarbakancs
ECHO- TV!
Az maga a nemzeti szar emberek gyülekezete.
A stílus,a megnyilvánulás velem szemben így beszélne valaki orrba basznám az biztos.
Egy szar TV az ECHO.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.