"A józanész, a közös érdek ezt diktálja. Én bárhova megyek és bármit hallok, a mi választóink együttműködést akarnak és ezt a vitát, amit most folytatunk Botka Lászlóval, nem szeretik. Ők azt mondják, hogy állapodjatok meg! Sőt, az MSZP szavazói is ezt mondják. Tegnap, amikor Gödöllőn tartottam fórumot, odajöttek MSZP-sek és azt mondták, hogy ők együttműködést akarnak. " – írja a Facebook-on Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Néhány hónapig fut még bodka az uborkaszezonban, aztán előhozza a maszop a valódi miniszterelnök jelöltjét. :)
huKKK
A zûrzavar fokozásával talán el lehet leplezni milyen kicsi a szavazótábor, hogy jelenleg az mszp-déká-jobbik-momentum stb, koalíció is kevés lenne.
Együttmûködni esély esetén van értelme. A kudarcban nem jó osztozni. Csak a sikerben.
relatív
Nagy valószínűség szerint a regnáló öngyilkos lesz - azaz megpukkad a dühtől - az elvesztett voksolás után !
Már megélte - akkor túlélte - ezt 2002 - ben IS ( akkor IS magasan vezette pártja a nyalóc előrejelzést, de a valóság más lett ), de most már nem tudja elfogadni...
a helység kalapácsa
gyurcsány egy geci.
Mondj valami pozitívumot, amit politikusként tett?
Bajnai Gordon egy év alatt többet tett az országért, mint gyurcsány valaha is fog.

gyurcsány ugyanúgy fogva tartja túszul a szavazóit, magát piedesztálra állítva, mint orbán.
orbán és gyurcsány - a két geci.
Nem a jó és a rossz. hanem a rossz és a még rosszabb - miközben az idő előrehaladtával egyre csúnyábbak.
Az ember - ők ketten, a magyar emberek - tragédiája

gyurcsány azt mondja, ha ő, meg a DK nem lenne, az ellenzék (a bal oldal igazából már felejtős) 500 ezer szavazót vesztene...
Látod ennek - az egyébiránt zsaroló - kijelentésnek a sötét oldalát, a hátsó szándékot, a primitívséget...
gyurcsány ugyanúgy csak sakkozik az emberekkel.
Azt ne felejtsd, gyurcsány milliárdos, vagyis szarik a következményekre.
Ő (is) csak játszik (az emberek életével) , él a hobbijának, ami történetesen a politika.

Szóval, ha gyurcsány nem lenne, mit tenne (tenne-e egyáltalán valamit), és ha tenne, kire szavazna, az az 500 ezer szavazó, akiket gyurcsány túszként használ fel, zsarolva a többi partnert?

ne felejtsd, mielőtt válaszolnál, hogy gyurcsány SEMMI ÉRDEMLEGESET NEM TETT az országért, sőt, olyan vérzivatarba taszította, amilyen még sosem volt (augusztus 20-át se felejtsd). és egy olyan mocskos gazembert juttatott tejhatalomhoz, mint orbán.
relatív
Egy normális gondolkodás mentén mindig az éppen hatalomban lévőknek a ténykedése az, ami érdemi értékelésre érdemes. Másokkal, minthogy a többi állampolgárral sem, nem érdemes foglalkozni, hiszen ők jelen időben érdemlegesen nem tudják befolyásolni életünket...

Egymást kritizálni mi érdeme lenne ?!

A jelenlegi - bármely időben hatalmon lévők esetében IS - regnálónak IS csak a ténylegesen ható törekvéseiben kell keresni a lehetőségéhez képest elért tettei hatását. Így nem a személye, hanem kimondottan törekvéseinek a magyar állampolgárok egészének kedvez, vagy kedvezőtlen volta adja a kritika alapját !

Ez a jogos kritika döntheti el a jövőjét tevékenységének, és - viszonyítva a korábbi kapitalista irányzati törekvéseket segítő Kormányainkhoz - a jelenlegi regnáló ebben kimagaslóan nagy hátrányban tevékenykedik az általános megítélés szerint.

Ennek a ténynek a változtatására kell valamennyiünknek törekednünk, bármennyire IS gyűlöli egymást - vagy egyeseket - akár alapos ok nélkül IS az állampolgárok nagy száma (?) !
verőce21
Nagy teljesítmény lenne a maszoptól, ha elő tudná húzni ősztől a kalapból az új Miniszterelnök jelöltjeként Bajnait.
(Busásan megfizetné ezért az érintettet, mint annak idején Meggyesit. Már úgyis olyan jól tudta énekelni a kis libás az Internacionálét.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.