LAJOS VILLÁS·2017. JÚNIUS 3.   Tisztelt Soros György úr!  Engedje meg, hogy a hazájáért, Magyarországért aggódó állampolgári minőségemben rosszallásomat fejezem ki Önnek azért, mert a napokban az EU egyik értekezletén, különösen nagy nyilvánosság előtt, –  MAFFIAÁLLAMNAK nevezte – a FIDESZ által vezetett – országunkat! Tudomásom szerint, Ön is magyar állampolgár, bár nem itt él közöttünk, azonban ismerve nemzetközi munkásságát, tevékenységét joggal aggódom azért, hogy ismerethiány miatt adott ilyen jellemzést kis hazánkról, és a minket vezető POLITIKAI HATALOMRÓL. Magyarország népe boldog, vidám, és elégedett. Büszkén tekintünk fel a FIDESZ és KDNP vezetőire, akik legjobb tudásuk szerint osztják el a javakat egymás között, melyet dolgozóink megtermelnek. Szemmel láthatóan népünk megkapja a CIRKUSZT – stadionok formájában, a kenyeret pedig az INGYENKONYHÁKON rövidke sorban állás után. Azért rövidke, mert általában nem mindenkinek jut egy tál meleg étel., sokszor még egy darabka...

Forrás: serfozoistvan.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez a Villás egy ökör! Azt hiszi, hogy Soros mutatta be az Eu-.nak Gecisztánt?
nevemnick
A f@szi időzavarban van.
Április elseje már elmúlt.
F_Viktor
Nagyon szellemesen megirt levelke :-)))
mariaberta
Nem tudom miért van úgy felháborodva a levél írója, hiszen Soros György türelmesen tűrte Orbán és kormánya szidalmazásait.Egyszer minden cérna elszakad, és senkinek sincs joga emberek gyalázása. Különösen nem, ha ennek az embernek köszönheti a fidesz vezérkara az ösztöndíjakat, hogy egyáltalán ott vannak, -sokunk legnagyobb "örömére"- ahol vannak és teszik tönkre az országot.
Nessy
Az első mondattól kiakadtam, de aztán tovább olvasva minden sorával egyetértek!
Nem Soros az első és sajnos nem is az utolsó, aki az Uniónak bemutatja Orbanisztánt, de úgy látszik kevés eredménnyel.
Sok felesleges pénzük van, amivel támogatják pártunk és kormányunk nagyjait, mert az ország lakossága nagy részének ebböl semmi sem jut, max. pár milliárdért félig furt lukak a számtóföldön, soha fel nem épülő beruházások, melyekből csak a tábla áll, hogy mi lenne, ha lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.