Olyan párttá teszem az MSZP-t, amely új reményt ad Magyarországnak. Hogy megmutatjuk: a Fidesz leváltható, és ezzel a Magyarországból igazságos, normális, európai országot tudunk csinálni. Az MSZP-nek és a demokrácia mellett elkötelezett ellenzéknek számos dolga van még 2018-ig, de egy fontos célt már elértünk. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert Molnar nem birt kihagyni egy kis burkolt gyurcsanyozast, es hat azert az sem teljesen igaz, hogy a korrupcios botranyokat ok robbantottak volna ki, hiszen nagyon jol tudjak, ha a bilit ohajtanak korrupcio ugyben dontogetni, akkor bizony az o kezecskejuk is picit szaros lesz...A salgotarjani gyozelmet is ugy tudtak megnyerni, hogy felrugtak a DK-val kotott valasztasi szerzodest, es a nyeresre allo DK-s moge nem alltak be, ahogy az eleve meg volt beszelve.
Erdekes, hogy Molnar most erezte azt, hogy meg kell szolalnia: botka egy hete kussol... A nagykepu pokhendi dumaja sokkal tobbet artott neki, mint azt hiszi,... Most Molnarnak kellett bizonygatnia, hogy milyen jo ember is botka, es hogy a varosa mar negyedszer valasztotta meg ot polgarmesternek. A 2/3-os tobbseg emlegetese eleg szerencsetlenul emlekeztet egy masik part allandoan szelloztetett 2/3-ara, amirol tudjuk, hogy a szavazopolgarok 40 %-a ment el szavazni, es annak az 52.7 %-a szavazott csak orbanra es a fideszre, ami a leggyengebb matekosok szerint sem 2/3-os tobbseg. (Ugyanilyen lenne botkanak is?)
F_Viktor
@karma1: Igazad van, de be kell latni, hogy jelenleg az MSZP-t nem lehet kihagyni egy lehetseges uj kormanybol. Meg kell adni nekik a lehetoseget a tiszta lappal indulast (Botka is erre utalt, mikor a regi bunosoket kipaterolta a listas indulasbol).
E nelkul orban megeszi reggelire az osszes ellenzeki partot.

Nekunk azon kell gondolkodni, hogy miket kell kikenyszeriteni beloluk a valasztasok elott.
Gondolok olyanra, hogy kotelezo koalicios patner (pl. LMP), visszahivhatosag, vagy 2019-ben elorehozott valasztasokat.
Kookas
a remény az nem ti vagytok csak a sírásók!!!csak tudnám hogy kifogja a búcsúbeszédet mondani te esetleg az a nagyon??
papa.49
Gyula, te is beleillesz a sorba, amelyik ezt a pártot taccsra tette!!!
Jó én soha nem lelkesedtem értetek, de ahogy a dolgaitokat csináljátok nem számíthattok ,,elsöprő eredményre,, max. örüljetek ha bejuttok a hodályba!!!
Kookas
@F_Viktor: a régi bűnösök közé tartozik a botka is akkor miről is "beszél"inkább ugat??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.