Gulyás Márton aktivista pár hete indította el a mozgalmát, amelyben egy igazságos választási rendszerért küzd. Jobb- és baloldali összefogás lett belőle. Hétfőn elkészült az a kampányvideó, amelyben egyértelműen, nem félremagyarázható módon jobb-és baloldali értelmiségiek, közszereplők egységesen kimondják, hogy elég az illiberalizmusból, visszakövetelik az igazságos választási rendszert. A videóban többek között Csintalan Sándor, Törley Katalin, Zagyva György Gyula, Hajós András, Bánfalvi Eszter, Pörzse Sándor, Gálvölgyi János és Stohl András is megszólal.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@Hellcat: ​A​bba én nem hiszek, hogy Orbán itthon bukott politikus legyen. Soha nem engedi át a hatalmat békésen. Egyrészt mert a pszichés állapota ezt nem engedi, másrészt meg előre menekül. Soha nem kockáztathatja meg, hogy valaki elszámoltassa akár csak az elmúlt 6 évvel is. Még Ráhel unokája is ülhetné, amit kiszabnak rá.Természetesen ehhez az impotens, szart se érő ellenzék is partner, de ha lenne egy valamirevaló ellenzék, az hol nyomulna? Melyik médiában? Milyen pénzből? Kialakult az egypártrendszer, ezen nincs mit ragozni. Ellenzék már csak azért van, mert anélkül nincs látszatdemokrácia, nincs uniós lóvé, nincs lóxar se.
Orbán ha bukik, akkor nem Graz az alternatíva, hanem valami távoli hely, amivel nincs kiadatási egyezmény, vagy a lámpavas, ha nem elég gyorsan lép le. De nem valószínű. A hülyék országában uralkodik. Éhbérből tengődő nyomorultak áldják a nevét, hogy megmenti őket a nyugati fertőtől. Ilyen bal@asz, egymás kárán örvendező, birka módjára vezethető nyáj nem sok lehet még a világon.Akik meg leválthatnák, azok nem küzdenek, hanem szépen lelépnek egy normálisabb világ felé.
Ha nem lesz elég szavazója szavazati jogot kapnak, a kazah, török kínai testvérei is. Természetesen levélben.
Szóval, Orbán végelgyengülésben fog kimúlni, koronával a fején.
Hellcat
@karma1: @Perwool: És ha az a terv, hogy felkészülnek a bukásra...átengedik a hatalmat...tudják, hogy IRGALMATLAN sok szart hagynak hátra...pihennek picit, röhögve nézik ahogy mondjuk a jobbik próbál a szarból várat építeni aztán a most kitalicskázott pénzeket, visszaforgatják ismét politikai hatalomba és visszatérnek ezzel a szöveggel, hogy : Na látjuk megint ránk van szükség mert ezek nem képesek kormányozni. Az a baj, hogy ezekből a patkányokból bármit kinézek mostmár.
karma1
@Hellcat: Igen, ez a 3. forgatokonyv, de szerintem ha elso lepeskent azonnal felfuggesztik az Alapkatyvaszt az osszes osszefoltozott ujonnan betoldozott torvenyeivel, akkor mar nehezebb lesz, mert visszatennek a fekeket es ellensulyokat, es persze poltot es kuszaszemut is leultetnek orbannal egyutt 10000 evre...
Viszont ahhoz mindenbaloldali ellensegeskedest fel kellene fuggeszteni, minden partbol a legjobb szakertoket kellene alkalmazni, jol megfizetve, hogy csak a munkajukra tudjanak koncentralni es ne kelljen mas, mellekkereset utan nezniuk, viszont egyeduli hatalma nem lenne senkinek sem, csak kollektivan donthetnenek mindenrol.
En meg mindig nem hiszem, hogy az orban kormany egyaltalaban legitim lenne, mivel a Magyar Alkotmanyt egy egyszeru intezkedessel, ahogy o tette, nem lehetett volna visszavonni. o megis megtette, jogtalanul, tehat en aszondom, hogy az egesz bunozo bagazs illegitim.
Ezt persze meg az ellenzekbol sem merik hangoztatni, mert abban a pillanatban elveszitenenk az unios tagsagot, az pedig egyenlo lenne Magyarorszag halalaval...
Hellcat
@karma1: Nem hiszem, hogy a közeljövőben bárki is elérné azt a szintet a parlamentben, hogy visszavonhassa a fidesz tákolmányát...bent maradnak ezek annyira...ha nem is kormányozni...de ott lesznek elegen, hogy gátolják a munkát mint 2006 és 2010 között...mindent le fognak szavazni az ország állapota meg majd romlik tovább...
karma1
@Hellcat: Azzal egyutt meg kell probalni elkuldeni oket a sullyesztobe, es a partjukat le kell fejezni azzal, hogy a fokolomposokat hazaarulasert bortonbe csukjak.
Nem viccelek, en ezt egeszen komolyan gondolnam. Ha az osszes kis part osszefogna mindenfele finnyaskodas nelkul, orbanek a bortonben csucsulnenek a kovetkezo evezred vegeig, meg akkor se lesz egyszeru, mert a jobbikbol meg kifejlodhet egy tetves fidesz resume,...Az eppen eleg lenne ellensegnek, mert barmennyire is fujnak egymasra vona es orban, azert egymastol lesik el a jobboldali fogasokat, otleteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.