Vita után késelt kedden kora este egy férfi a budapesti Westend bevásárlóközpontban, de pechjére egy kamera felvette.

A Budapesti Rendőr Főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett miatt keresi azt a férfit, aki 2017. június 6-án 18 óra 30 perc körül egy terézvárosi bevásárlóközpontban előzetes szóváltást követően egy késsel könnyű sérülést okozott vitatársának.

A feltételezett elkövetőről egy üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
,,Fülesbögre,, rend van már végre???
nezelodo
Ez a rejtett erőforrás mindig bicskával a kezében beszélget? Furcsa szokás... Igaz lapáttal a kezében nem láttam még közülük, csak keveset.
cikicakk55
@Perwool: Ez tetszett nagyon! Már mint a kép amit felraktál.
verőce21
Ezt a tetves here népséget sterilizálni kellene egyszer és mindenkorra. Sehol a világon nem fogadják be őket. Még a szíves befogadó Kanadából is hazatessékelték őket, rövid időn belül.
Mocskos, élősködő tolvaj népesség! És lassan, de biztosan kiszülnek bennünket magyarokat is ebből az országból.
verőce21
A "rejtett munkaerővel" nem tudni mi lesz.
Senki nem fogadja be őket, bárki mást igen, de cigányokat senki sem fogad be! Nem furcsa? Még Kanada sem. Egyetlen népcsoport, akit sehol a világon nem látnak szívesen.

A franciák zárt vagonokban küldték vissza őket keletre. Hozzánk, a románokhoz és a bolgárokhoz. Kanadaiak, akit mindenkit várnak, a cigányokat nem fogadják.
Furcsa, hogy senki sem bír velük, senki.
Mindenhol elkeseredett küzdelem megy, hogy bevonják őket a munkás életbe. Sehol sem sikerül, ők megrekedtek a középkorban. Teljes képtelenség őket integrálni, sehol sem sikerül. Ahol lehet, azonnal küldik őket SOS az eredeti országba.
Nem látok lehetőséget, hogy irdatlan pénzzel is csak egy vékony réteget fel lehet emelni egyáltalán oda, hogy legyen 8 általánosa.
babp1982
Mindjárt kikiáltja terroristának a külügyér aztán jön Soros megtámadta a magyarokat:-))
Ludas Matyi
Az is idiota, aki latja a kest a kezeben es meg le all vele vitatkozni vagy akar beszelgetni. Leszakitani a fejet es csend lesz mindörökke, amen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.