Szív alakú gránit sírkövet állíttatott özvegye Torgyán Józsefnek.

A sírkő felállításával általában egy évet szoktak várni, ám a politikus özvegye minél hamarabb szeretett volna méltó emléket állítani férjének. Torgyán József a Farkasréti temetőben hatalmas, szív alakú gránit sírkövet kapott, ami egy szakértő szerint akár egymillió forintba is kerülhetett – írja a Ripost.

Dr. Torgyán József január 22-én, álmában hunyt el, szerettei állami szertartáson vettek búcsút tőle. Özvegye, Marika máig nem dolgozta fel a halálát, hiszen hat évtizedig éltek együtt.

Milliós emlékmű épült Torgyán Józsefnek

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A saját pénzükkel azt csinálnak amit akarnak. Torgyán biztos nagyon jó volt vicces nagypapának akin mindig jót lehetett röhögni. Mint politikus pedig hozzájárult, hogy a béka segge alá jusson a politika színvonala. Trollkodott volna inkább otthon az ebédlőasztalnál. A valódi kisgazdákhoz meg kb annyi köze volt, mint Farkas Flórinak a romák felzárkóztatásához.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
miért is nem 100 milliós az emlékmű? Még akkor sem lenne annyi, mint amennyit életében lopott...
szaboria1
@Equus: Te aztán nem semmi vagy. Az újság író megint lódított egy nagyot, mert ez egy sírkő. Most néztem meg 500000.-ft.-ért csinálnak ilyen dupla sírkövet.
Kookas
és liftet is hátha néha körbe akar nézni.
bakegya
A kulák földművesek(gyerekei,unokái) akkor sem fognak "szívesen" gondolni rá ,mivel olyan elegánsan összejátszott orsos vicctorral!!!
Cefi
Reggel, mikor a kis helységben végzek, én is állítok a művemnek emlékművet papírból. Azután lehúzom. Mert pontosan annyit ér, mint torgyán "munkássága".
Clavigo
"" Patakvér fog folyni ""...Miért kell ezt az idióta " műanyag-parasztot " sztárolni ?? El lett temetve,,,,,...,oszt jó napot.
Nessy
Talán, ha az újságíró nem kerít ekkora feneket egy sírkönek, ( sok ezer elhunytnak állíttat a család), nem lenne ilyen jó téma.
Hogy mondták őseink? Elhunytról vagy jót, vagy semmit!
sokanvagyunk
A firkász meg a szakértője feldughatja..., minden harmadik síron van egymilliós sírkő - emlékmű meg például a felszabadulási emlékmű.
Nessy
@sokanvagyunk: Na, annak félresikerült angyalnak tudnék majd elhunytat ajánlani!
human
A saját pénzükkel azt csinálnak amit akarnak. Torgyán biztos nagyon jó volt vicces nagypapának akin mindig jót lehetett röhögni. Mint politikus pedig hozzájárult, hogy a béka segge alá jusson a politika színvonala. Trollkodott volna inkább otthon az ebédlőasztalnál. A valódi kisgazdákhoz meg kb annyi köze volt, mint Farkas Flórinak a romák felzárkóztatásához.
Nessy
@human: Ami azt illeti a jelenlegi politikai szinvonal már rég elhagyta a bányabéka alsófelét, és a Marianna árokhoz közelít!
dodóka
Jó nagy marha volt az istenadta. Valóban nem kellene sztárolni, meg foglalkozni vele.Egy történelmi hányadék a faszi...
simmering73
@dodóka: Történelmi hányadék? Őszintén. Melyik nem lesz az?
karma1
Miert ne allithatott volna neki Mariskaja egy maradando emlekmuvet? A csalad penzebol csinalta, es ha mar azt nezzuk, egy teljesen sima nevtabla az elhunytak adataival is kb. 300-350 ezerbe kerulnek... 500 es egymillio kozott meg szinte minden masodik, harmadik siron lathato. Lattam, amikor otthon voltam a szuleim sirjanal.
Azert a Mariskanak leginkabb csak a ferje volt, az unokainak nagypapi, a gyerekeinek meg edesapa... Meg mindig sokkal kevesebb bajt okozott, mint orban.
Most mar mindegy, nyugodjek bekeben, - ha tud...
human
@simmering73: Vannak értelmes politikusok, de mivel ők arról beszélnek ami fontos és teszik ezt emberi módon ezért nem annyira érdekli az embereket, hogy mit mondanak. Az emberek arra kapják fel a fejüket, ha valaki valami botrányosat mond vagy tesz. Csak ez a Blikk-be való és nem a Parlamentbe.
Sámannus
@Nessy: Azér kicsit túlzás az emlékmű, hogy egyebet sem hallottunk tőle, csak hogy Horn Gyula monnyon le. Ha kiakarná érdemelni a megtiszteltetést előbb Horn Gyulának kellene annyi emlékművet állítani, hogy nem maradjon hely Horthy szobornak, és csak ezután jöhetne a Jóska, ha már nem elég neki egy sima kripta.
Sámannus
@karma1: Má nem fussa az ügyvédbojtár fiának a minisztersége után elkopott a zsotsó? Állítólag sok umbulda volt a menesztésének az oka.
Hányok, röhögök stb... botrányos.
szaboria1
@Sámannus: Nézd már meg a fotót is ez egy sima sír egy sírkő lett felállítva. Az újság író az uborka szezont így akarta feldobni.
Sámannus
Valóban mellélőttem köszi. Hiába írja ugyanazt az összes megyei lap, én leragadtam a szélkeréknél.:))
Nem olvasok ripacsot, ha ingyér van sem.
adrenalink
@karma1: tegnap 15:00-ra " még mindig sokkal kevesebb bajt okozott mont orbán" Szerinted!:-)
"Az első Orbán-kormány a rendszerváltás utáni negyedik kormány volt 1998–2002 között. Létrejöttét az FKGP tette lehetővé: 82 helyen léptette vissza képviselőjelöltjeit a második forduló előtt, ezzel megfordította a választási eredményt."
Eriksson
" a politikus özvegye minél hamarabb szeretett volna méltó emléket állítani férjének"

Ezek szerint a emlékmű építés magánügy, Mariska magánügye. Semmi köze Torgyán politikai, közéleti tevékenységéhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.