Jászberényi: A klímacsúcs kérdése sokkal fontosabb attól, minthogy politikai kérdést csináljunk belőle. Trump miatt fő a fejünk! Hogyan hat ez Európára? Június 5-én Vágó Gábor aktivista szervezésben az amerikai nagykövetség előtt szólaltak fel magyar közszereplők, írók, akik megmutatták, hogy elköteleződtek a klímaváltozás elleni harc mellett, valamint Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke által tett bejelentése ellen, miszerint kilépteti az USA-t a párizsi klímaegyezményből.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem sokat lehet ellene tenni: csak arra kellene vigyazni a bennmaradoknak, minden, sajat maguk altal hozott intezkedest tartsanak be, es ha kell, akkor olyan dolgokat ne vasaroljanak Amerikabol, amit bizonyithatoan olyan energiaval gyartottak, ami karositja a kornyezetet.
(Gondolok itt az ujra megnyitott szenbanyakra, olajkutakra, vagy eppen nem megfelelo filterekkel ellatott hagyomanyos gyarakban keszult arucikkekre).

Ma mar eleg sok ember figyeli tudatosan egy termek utjat, igy peldaul van olyan ismerosom, aki semmikeppen nem hajlando megvenni a ketrecben tojt tyuktojast, vagy olyan keszitmenyeket, amiknek a szarmazasi helye nincs vilagosan feltuntetve. (Ha a gyartasi hely rajta van az arucikken, mar egesz konnyen vissza lehet keresni a gyarto ceget, es a neten minden informacio fent van a gyartorol.)
Legalabb mi vigyazzunk arra a maradekra, amit meg "nem igaztunk le", mint ahogy annak idejen a termeszetet megprobaltak tonkretenni az esztelenul nagy beruhazasokkal.
Nalunk ma unnepeltek az 50. evfordulojat annak, hogy atommentesek vagyunk, mert Ausztraliaban befejeztek a titkos atomkiserleteket. (Rengeteg ember a mai napig idos korara ezektol a kiserletektol betegedett meg, vagy meg korabban ettol halt meg egy igen szeles reteg. Az ausztralok megprobaltak letagadni - nem ment.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.