Matolcsy nagyot ment az országgyűlés "évadzáró előadásán". Agyára mehetett a hirtelen jött meleg, mert még a szokásosnál is kuszább volt, amit előadott. Mesterházy Attila szocialista képviselő arra akarta rávenni, hogy osszon meg a közzel némi információt a milliárdokból kistafírozott, majd fidesz-közeli kézbe juttatott MKB Bankról.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@karma1: nekem más miatt tetszik... vicces, ahogy a tolvaj magyarázza a lopást :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@karma1: nekem más miatt tetszik... vicces, ahogy a tolvaj magyarázza a lopást :)
Perwool
Civilizált országban Matolcsyt vezetőszáron viszik el!
Nessy
@Perwool: Inkább hátulkötős zubbonyban!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/mat.jpg
Mészáros Lölö, a nemzet legtehetségesebb disznószerelő polgármestere és miniszterelnöki strómanja (tudom, tegyek feljelentést, ha valami nem tetszik) a változatosság kedvéért ma nem nyert egyetlen tendert sem, ellenben a negyedik legnagyobb magyar bank, az MKB 49%-­ára tette rá a patáját. Unalmas, de azért vegyük át még egyszer! Nem elég, hogy 5 millióra emeltette a fizetését miközben – elsősorban családtagjai üdvözülésére – közönséges kifizetőhellyé züllesztette a jegybankot; nem elég, hogy a forint shortolásával átvert több százezer embert és felzabálta a devizatartalékot; nem elég, hogy az MNB mesébe illő alapítványain keresztül vásárolgat festményeket, műtárágyakat és az ingatlanbizniszbe is beszállt; nem elég, hogy saját maga műveit vásárolja fel isten tudja hány példányban; nem elég, hogy magáról írat és adat ki könyvet és állampapírt vásárol, miközben még ő is pontosan tudja, hogy ezzel a monetáris finanszírozás tilalmát szegi meg; nem elég, hogy a közvagyont ilyen pofátlan üzemmódban magánvagyonként kezeli és önkényesen rendelkezik a sorsáról, de közben folyamatosan az állampárt politikai alapú szarelkenő akcióinál segédkezik. És igen, még mindig ez a közgazdászok és jegybank elnökök közös szégyene áll a Magyar Nemzeti Bank élén.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/tumblr_o3u3phOOBR1rrrjsoo1_500.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/matolcsy.png
Ez a Gutenberg könyvnyomtatásra adta a fejünket. Nem csak saját művekkel foglalkozik, hanem személyesen bábáskodott Wiedermann Helga – a tulajdon kabinetfőnöke – Sakk és póker címet viselő, a nemzetközi karvalytőke mocskos ármánykodását leleplező, Matolcsy György utolérhetetlen, univerzális zsenialitását tudományos alapossággal bebizonyító művének megszületésénél. A könyv először (fő az óvatosság) 5000 példányban készült el. Az összköltsége 9,2 millió + áfa, bruttó 11 684 000 forint volt. Ezt mindjárt be is szorozhatjuk kettővel, mert a rendkívüli sikerre való tekintettel újabb 5000 példány is készült.
bencemacska
Erre csak azt lehet mondani: Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítése!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.