A kormány honlapján közzétették az adófizetési dokumentumokat, melyből kiderül, mennyi adót fizettek tavaly a miniszterek és az államtitkárok.

Orbán Viktor tavaly 18,7 millió forintot keresett, mely után összesen 2,8 millió forint adót fizetett be az államkasszába, ami kevesebb a 2015-ös jövedelme után fizetett 3,8 milliónál 

- írja az mfor.hu.

A miniszterek közül a legkevesebb adót Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter fizette be, aki 16 milliós jövedelme után 1,2 milliót adózott, viszont sikerült 7,9 millió forint adócsökkentő kedvezményt állítania.

Az abszolút rekorder adófizető Palkovics László volt, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára 45 millió forintos összevont adóalapja után 6,7 milliós adót fizetett be az államkasszába.

A miniszterek közül rekorder adófizető Balog Zoltán, emberi erőforrások miniszter, aki 2,5 milliót fizetett 16,4 milliós adóalapja után.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Politikusain bevallását elnézve, nekik fel kellene felajánlani az 1%-kat.
Egy falusi gázszerelőnek összelapátolnának 25 milliárdos vagyont 5 év alatt!
Miközben a miniszterelnök. barátja meg havi bruttó 1,7 millióból "csöveskedik" ???
Hihető nem?!
Amúgy nagy ötlet volt, hogy megszüntették a családtagok vagyonbevallásának nyilvánosságát. Mikor utoljára nyilvános volt, akkor volt Lévai nevén úgy egy tucat jól menő vállalkozás, meg vagy 30 nagy értékű ingatlan. Sok éve... És ez csak az, amit bevallott... Közben egész éltében nem volt talán 1 év munkaviszonya. Hogyan csinálta? Az, hogy a gyerekek nevén mi van, sosem volt nyilvános. De láthatóan egyik sem fog mostanában éhen veszni...
Persze míg a vagyonbevallást KDNP-s bizottság ellenőrzi, azok azt is elhiszik neki, hogy a híd alatt alszik.
Gondolom a többi egyiknek sem fér fel a "söralátétre"!
kepkezelo.com/images/edm44hyzmr39b4z8k2e4.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Meg amennyivel többet, az most bekerülne az államkasszába
hát azonnal rendbe jönne az ország gazdasági helyzete.
qxy
Na most kellene egy olyan doki aki meg hipnotizálná a rádió vagy tévé adásba és meg kérdezné tőle.- és mondja valójába mennyit lopott el az országtól?? Szerintem holnap porba hullana a feje.
qxy
Egy másik alternatíva .- Annyi olyan emberke van hogy tudja a gondolatokat irányítani, ilyen jós,meg olyan nagy mester, meg bele lát és hókusz pók. na kérem ki kell írni egy felhívást minden jós, Jós ka, látó vagy boszi. vagy hókusz pók, fogjanak össze és együtt, egy megadott időben a sok energia meg minden. .- Aki ártó szándékkal van országunkra és annak népére az takarodjon Ne legyen maradása ebben az országban. Mit érnénk el? Csak azt hogy ha tényleg tudnak, mert azt mondják, akkor bejön és meg van a tisztelet irántuk. ha nem jön be, akkor ennyit tudnak. Vagyis hablaty az egész és senki nem fog nekik hinni. Szerintem egy próbát megér az ország érdekében nem? Mert a törvényt az el lehet felejteni. Jöhetnének a
.- Habragadababra babragadahabra,csikicsukivaskapúúúúú
Perwool
@Hellcat: Saját... pénzből fizette a múltheti BL kiruccanást. Seggire is vágott a 700 ezernek!
Hellcat
@Perwool: ja...Balogh kutyája meg megette ezt a mesét és nem csak megveszett hanem meg is vakult...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.