A kormány honlapján közzétették az adófizetési dokumentumokat, mely alapján nagy átlagban 2-3 millió forint közötti adót fizettek a miniszterek és az államtitkárok. Orbán Viktor tavaly 18,7 millió forintot keresett, mely után összesen 2,8 millió forint adót fizetett be az államkasszába, ami kevesebb a 2015-ös jövedelme után fizetett 3,8 milliónál ... (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"A hazám egy nyomorult, beteg ember lázálmában vergődik, ám nincs erő, nincs kitartás az ellenálláshoz."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Igénybe vette a családi adókedvezményt.Mert az neki jár.
RonaGyuri
sokkal jobb lenne ha arról beszélnének, hogy mennyit találta, vagy legalább, hogy mennyit költött! =))
nevemnick
Zsebpénz.
Nekik.
Orr-bán 2.8 miller adó...
Nekem 15 és fél havi bruttó keresetem.
Diplomával.
bakegya
MENNYIT KÖLTÖTTEK-sokkal látványosabban kilóg a lóláb mint gondolják-rablóbanda.
Manhattan
"A hazám egy nyomorult, beteg ember lázálmában vergődik, ám nincs erő, nincs kitartás az ellenálláshoz."
CsipkeRózsa
Az általunk elvett "borravalóját" nem tartalmazza.
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: csak elírtam, helyesen: a tőlünk elvett..
bakegya
@CsipkeRózsa: @Manhattan: @nevemnick: @RonaGyuri: kifog derülni
A HIVATALOS"KÖZIRATOKBÓL"...CSAKKK -ÉS CSAKKK IS ÉRTÜNK LOP,CSAL,HAZUDIK AZ ISTEN ADTA TEMPLOM EGERE!-a soros spekuláns az oka minden disznóságnak!
bence
@RonaGyuri: ! Vagy , hogy mennyit lopott a közpénzből !
Csizmás Kond
...és szerintetek mennyit kellett volna legyen a fizetése ?
Nessy
Azért remélem, nem kell még pluszban is adakozni.
Eladott Ország
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3937/6996/original.gif?w=800&h=454
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/original.jpg
Nesztek, Lovasberény, jobbágyok! Ebben pedig az jelenti az össznépi tragédiát, hogy a 742 ezres cinizmus ugyanúgy hidegen hagyja a bezzeg Gyurcsány milliárdos osztalékán hörgő hazafiakat, mint ahogy a 79 milliárd 742 ezer is hidegen hagyná. Ha történetesen annyit lenne kedve bevallani minden miniszterelnökök legcsóróbbikának. És ameddig nincs rá politikai akarat és társadalmi kényszer, hogy a bevallott hazugságokat összevethessük a bevallatlan valósággal, addig minden február elsején ez lesz. Hogy Orbán Viktor és földönfutó zenekara ünnepélyesen letolt gatyával beletörli a seggét a népbe. Mint egyébként az év bármelyik tetszőleges napján.
cikicakk55
@Csizmás Kond: A fizetésének fele ennyinek kéne lenni,de a fizetése csak zsebpénz.Az igazi jövedelme már nincs az országban,se neki se a többi disznónak.
Pálinkafőző Rézüst
@cikicakk55: ahogy mondod! No meg a strómanjainál van többszámilliárdja...
Pálinkafőző Rézüst
Tényleg ledebbentem! Valaki hozza a repülősót! Vagy egy konyakot! :)
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...ha az övék, nem mindegy hol tartják ?
cikicakk55
@Csizmás Kond: Tudod ha tényleg az övék lenne,akkor persze teljesen mindegy,hogy hol tartják.Az a baj,hogy az nem jogosan az övék.Sumák törvényekkel, csaló módon az állampolgárokat meglopva szerzik.Így aztán azoknak egyáltalán nem mindegy,akik becsületesen dolgoznak és adóznak. Mellesleg,Ők nagyon is tudni akarják,hogy ha van pénzünk,akkor mi hol,és mennyit tartunk.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...ha tényleg az övék volna...ha még emlékszel a sváncifrankhitelre, azok szintén úgy képzelték, hogy megfogták az isten lábát...volt aki jól járt de legtöbben becsődöltek...szóval elméletileg azok is csalásból szerettek volna gazdagodni...
szóval az egész ott függ össze, hogy ma a pénz nem számít hogy jut valakihez csak ne tudják rá bizonyítani, hogy lopott.
Peller Anikó
@kond: miféle elméleteid vannak neked? Vettél fel hitelt egy banki ajánlatra. Mitől lenne ez csalás, elment az eszed?

Csalás legfeljebb a bank oldaláról képzelhető el, mert ők képesek lehettek tudni arról, hogy a forint bizony romolhat is. És ebben az esetben a törlesztés egyre drágább lesz.

Aki ezt nem tudta az nem csaló volt hanem balek. Fogalmad sincs mi a kettő közt a különbség?
cikicakk55
@Csizmás Kond: Természetesen ha ebből a szemszögből nézzük,akkor igazad van,hisz ki az a hülye,aki nem szeretne anyagilag jobban kijönni,ha van rá lehetőség.Engem nem érintett a svájci frankhitel,mivel én soha semmilyen hitelt nem vettem fel.A fiamék forint alapú hitelt vettek fel,pedig akkor már szinte alig volt olyan ember,aki ilyen módon folyamodott volna hitelhez.Ő egész biztos sokkal jobban átlátta a dolgot,sejthette előre,hogy az túl szép ahhoz,hogy igaz legyen.Neki volt igaza.Még sem hinném,hogy ez csalás volt azok részéről,akik bedőltek a hitel csábításának.Ez egy természetes reakció,hisz ha valamit törvényesen olcsóbban megszerezhet az ember és esetleg nem olyan okos a pénzvilág dolgában,az természetes,hogy a könnyebb utat választja.Itt azok szívták meg,akik bedőltek ennek a kamunak.Sajnálom őket,de nem mindenki bankszakember az országban.Amit a Fidesz csinál pénz lenyúlásokat,azt viszont minden ember megérzi,főleg azok akik bérből és fizetésből élnek.Megérzik a nyugdíjasok és a rokkantak is.Megérzik a fiatalok,megérzi az ország nagyobb része.Azok járnak csak jól,akik Orbán hűséges alattvalói,vagy pedig fanatikusan hisznek neki.Tudod én sokáig azt mondtam,hogy Orbán belpolitikája csapni való,de amit Magyarországért tesz migráns ügyben az nagyon jó.Az utóbbi hónapokban azonban rájöttem,hogy Orbán soha semmi olyat nem csinál a Magyar népért,ami neki is nem érné meg.Csak azért nem száll szembe az Európa Unióval,hogy Magyarország lakosságát megvédje.Azért csinálja,mert valami bazi nagy haszna van,vagy lesz belőle. Nem mi értünk,saját magáért és a család(om)-barát(om) kormányért.Így most már eggyel kevesebb ember dől be a " mondjunk nemet Brüsszelnek".
cikicakk55
@Peller Anikó: Szerintem is törvényes volt.A bank becsapta az embereket,de az emberek azon kívül,hogy naivak voltak nem követtek el törvénytelenséget.Ráadásul saját magukon kívül senkit nem károsítottak meg.
Perwool
@Peller Anikó: Olvasó társunk nyilván erre gondol...
Forintrontó Kósa Lala egyetlen nap alatt destabilizálta Magyarországot.
Emlékezetes 2010-ben a szösszenete, hogy államcsőd várható. A forint fennállása egyik legnagyobb bukfencét produkálta a kijelentést követően.
Az államcsőd érdeklődés hiányában elmaradt. Akik esetleg előre tudtak a várható eseményekről és sok devizájuk volt, azok hülyére kereshették magukat. A devizahitelesek tömegeinek, az egekbe ugrott a törlesztőrészletük.
Nyilván szervezett buli volt az egész, mert a pártja és a gazdája annyit se mondott Lalikának, hogy ejnye.
Általában nem vagyok erőszakos ember, de ennek a féregnek egy életlen vajazókéssel is le tudnám metélni azt a mocskos fa..(akarom mondani) fejét, aztán vidáman focizni vele, Andorra ellen Rengeteg embert tett tönkre ez a xardarab. Csupán némi pénzért.
namihami
Milyen sok lehet ennek a szegény embernek a rezsije a sok házra, lakásra, családra és egyéb uradalmaira, ha ennyi bejövő pénz mellett még bukott is 700.000 forintot. Hiszen ezt írta az adóbevallásában.
Mert nem hazudott, ugye? Nem az a fajta...
kokopelli
...röviden utánaszámolva az 60 322 €/év azaz 5026 €/hó ami neki,
mint ME-nek a tevékenységét vizsgálva túl sok,de egy átlag nyugati
nagyvállat osztályvezetőjének (pl. SIEMENS) bagó,mert az dolgozik!
Hátrány,hogy az osztályvezető nem tud hozzá milliókat (€) lopatni a
nyaloncaival feketén!
Peller Anikó
@Perwool: 15:13, igen, pontosan így van. Emiatt pedig a bankok sem csaltak @ciki: nem csapták be az embereket. Aki becsapta az embereket az a kurmányzat, igen, az említett két mondattal. Másnap ráerősítve, nehogy erős maradjon a forint, mert akkor nekik nincs árfolyamnyereségük, amit aztán realizáltak is, a matócsi kuszszaszsemű azótais dőzsöl belőle és vesz belőle tíz ciánót meg zongorát, százat.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ..balek vagy csaló...nakérlekszépen, az aki tudatával megy bele egy olyan dologba amiről tudja hogy nem stimmel valami az balek létére is csalni akar.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...az is csalt aki hitelezett...pl mert olyan fedezéket mondott be ami igazából nem is létezett...
...és fideszorbán...bármit össze lehet mosni csak akarni kell, sőt elhinni is akármit el lehet ha az ember nagyon akarja, de nem az a lényeg, hanem az hogy eligazodj a vágy, a hajlam, a környezet és a valóság között.
Csizmás Kond
@Perwool: ...a zöldszem jobban hangzott mind ez a mosóporizé...
amúgy hitelrontókósalajosdestabilizáció...fentebb is írtam csak akarni kell és bármit el lehet hinni, képzelni...de azt kimondani már nem akkora dicsőség.
Sehol a világon soha nem fordult elő csak itt, hogy egy politikus kijelentése nyomán egy ország valutája vesztett volna értékéből, ugyanis a nem politikai szócséplésen alapszik hanem gazdasági teljesítményen...itt a kósakijelentés csak indok volt nem ok.
Perwool
@Csizmás Kond: zöldszemet bringás kitiltotta. Perwool... mint a reklámban, nem új csak...
Csányi!
Csányi egész jól kijött eddig minden hatalommal.Igaz amikor Orbán a bankokról nagy lóvét akart leakasztani a különadóval, kissé feszült lett a viszonya.Tűrt! Aztán 2013 júliusában betelt a pohár. Hirtelen passzra vágta az OTP részvényeinek nagy részét. Frenetikus volt a hatás. A forint bukfencet vetett, a tőzsde a bányászbéka segge alá zuhant, a külföldi bankok válságértekezleteken fontolgatták a kivonulás lehetőségét.
Orbán beszart, benyalni Csányinak, hogy ne tegye tönkre őket, meg az országot is.Kibékültek. Feltételezem Csányinak megvoltak a feltételei. Azóta akik régebben uzsorásnak minősítették Csányit néma csendben vannak, áldják Csányi nevét.Orbán vele együtt nézi a meccseket, együtt szotyiznak..az egész magyar kormány kényezteti...
Csizmás Kond
@Perwool: " Aztán 2013 júliusában betelt a pohár. Hirtelen passzra vágta az OTP részvényeinek nagy részét."
...szerinted ha egy nyrt elad a saját részvényeiből az befolyásolja az ország valutájának az értékét ?
Peller Anikó
@kond: ez valami betegség lehet? Előnyösnek tűnő ajánlat elfogadása, mitől is lesz ez csalás na ne marháskodj.

Ha van egy akció a boltban és azt elfogadom és veszek. Tudnom kell mennyit nyer vagy bukik az üzleten a bolt és csaló leszek amikor (olcsóbban) veszek? Ejnye, ejnye.
Peller Anikó
@kond: igen. A tőzsde, a valutapiac vagy akár az aranypiac így működik. Ez téged meglep?
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...nem azzal kell igazolni valamit hogy összekutyulod a dolgokat...az akció a lejárófélben lévő de még eladható dolgokra vonatkozik és annyi köze van a csaláshoz, hogy a szavatossága már az üzletben kifutotta az eladhatósági határt.
quadrocopter
Ahogy közeleg a választás, egyre csóróbb lesz a makákó!
Peller Anikó
Ha veszek egy (eladható) akciós dolgot a bótban, akkor csalok vagy nem. Ez lenne a kérdés.

Kutyulás nélkül válaszolj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.