"Bárki jön velem szembe, el fogom neki magyarázni, mi a pálya. És megépítem ezt a csarnokot, ha tetszik, ha nem" - tört ki Németh Szilárdból a fideszes, amikor már egy kicsit megsajnálta volna őt a kívülálló, de az ilyen kijelentésekkel mindig sikeresen visszarántotta a jóhiszemű embereket is a hazai rögvalóságba. Dúró Dórát, az Országgyűlés sportért is felelős Kulturális bizottságának jobbikos elnökét viszont nem hatotta meg a rezsibiztos szereplése, szerinte Németh Szilárd egy kiskirálynak hiszi magát.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szerintem azzal az egybites agyaval ugy gondolja, hogy neki is bejon a kisvasutas meszilorinc kijelentes: ha nem akarjak a kisvasutat, akkor megepitjuk Lovasberenyig...
Hat az azert egy kicsit mas volt, bar hasonlo to"ro"l fakad...:o)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Csapja már le valaki ezt a tahót bunkót.
papa.49
Rezsiszarágyú, ne hánykolódj koma mert még szétesel, lesz abban még kanyar is, meg milyen szép lesz mikor ELVESSZÜK TŐLED IS, MEG A TÖBBI TETŰTŐL IS AMIT ELRABOLTATOK AZ ORSZÁGTÓL!!!
lusta
Érdekes kijelentés. Közpénzből, tehát a miénkből akarja megépíteni. A sajátjából, vagy a versenyszféra adományaiból, ne a taónak nevezett mi pénzünkből.
quadrocopter
Németh egy büdös tapló, csepeli echte paraszt, egy mocskos hordapénztolvaj!
karma1
Szerintem azzal az egybites agyaval ugy gondolja, hogy neki is bejon a kisvasutas meszilorinc kijelentes: ha nem akarjak a kisvasutat, akkor megepitjuk Lovasberenyig...
Hat az azert egy kicsit mas volt, bar hasonlo to"ro"l fakad...:o)
adrenalink
Ismerős a dacos szöveg! Orbán is mondott ilyet: ha támadják a kisvasútat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig. Tipikus fityiszes mentalitás...
adrenalink
Karma1! Bocs! Nem láttam, hogy Te is ezt írtad.
Kookas
és ebből egy saját szükség házat is felhúzat csak tudnám hogy mi lesz a neve ??mert a vadászház vagy a szörpház már foglalt..
simmering73
Nem történt semmi különös. Rezsi Retyó Szilárd hozta a fidesz színvonalat.
nezelodo
Tudjuk be szegénynek, hogy most éli a gazdájával együtt az elhúzódó dackorszakát ( a mi kárunkra). Szellemi kvalitását meg ne bántsuk, ennyi jutott a sor végén állónak, de legalább beállt érte.
dr. prédikátor
Még hogy a rezsi rizsa szilárd kiskirály!!! Ő egy nagyra nőt büdös lófasz!!! Semmi más!!! geci!!!
Kookas
@nezelodo: szerinted jó sorba állt ez a nagyon?
Cefi
@Kookas: Hát, az udvart még nem szarta körbe...
Aki Én
@karma1: Lényegében mindegy, de ezt a nemzeti-beteg mondta.
Aki Én
Milyen már, mikor egy vérsuttyó úgy nyilatkozik a közös pénzről, hogy azt akkor is elkölti ha nem akarják? Ezek tényleg fordítva ülnek a lovon.
Ilyen gané SUTTYÓ kormányunk még nem volt.
nezelodo
@Kookas: Előfordulhat, hogy az arrogancia osztó sorba állt be másodszor is...
Hellcat
Németh Szilárd: " Akkor is szétlopom PASZTMEK!!!"
Perwool
Na megszólalt az oszlopnyakú tolvaj vadbarom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.