A Ripost három nap alatt három cikket jelentetett meg a témában, szerda este már a Tények se hallgathatott tovább. A Ripost a jelek szerint az egész nyárelőt feltette arra, hogy minél több magyar kapjon idén bőrrákot. A héten eddig minden nap közöltek cikket a naptejek káros hatásairól, arra biztatva a lakosságot, hogy inkább ne is használjon ilyeneket, sőt mi több, lehetőleg a létező legveszélyesebb időszakban, dél és három között napozzon, mert szerintük az egészséges. Kampányukhoz lelkesen csatlakozott a propagandasajtó televíziós ága, a TV2 is, amely a szerda esti "Tényekben" riportot közölt a naptej rákkeltő hatásáról. Mindezt Szendi Gábor programozó matematikus-pszichológus, vagyis a tárgykörben mindennemű képzettséget nélkülöző kókler "tanulmányára" hivatkozva állítják. Rajta kívül még hivatkoznak Dr. Házi Edinára, aki saját állítása szerint gyógyszerészként végzett, de a jelek szerint leginkább saját gyártmányú kozmetikumaival házal. A Ripost "tanulmányként" hivatkozik...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Rákot okoz a naptej"
Ez igaz. Feltéve, ha napi 12 litert iszunk meg, 6 éven keresztül.

Dübörög a fideszállat-kultúra.
Nessy
Ezért én felkérem, hogy az ötlet támogatóit, hogy minden bőrvédelem nélkül 11-16 óra között tartózkodjanak a tűző napon!
Persze, az első leégéstől legfeljebb szeplős lesz életen át a bőre, de a káros sugarak kumulálódnak, és pár év múlva jönnek a ráncok és egyéb bőr elváltozások. Ha esetleg gondolkodna valamelyik okos műsorvezető hölgy, hogy mitől is olyan cserzett, ráncos,száraz a tűző napon dolgozók bőre évek múltán?
Tényleg az emberi hülyeség végtelen!
Aki Én
A múltkor síkosra kentem magam naptejjel, de a próbálkozó kis tarisznyarák rögtön le is csúszott rólam. Úgyhogy nem igaz, hogy a naptejtől rákos leszel.
Na az ilyen ,,tudósok" már bizonyították azt is, hogy a hideg sör rákkeltő.
A kísérlet abból állt, hogy alvó rákokra hideg sört öntöttek, akik megriadtak.
NA UGYE!!!... mondták utána büszkén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.