Az utóbbi 7 évben egyre inkább az a benyomásom, mintha visszafelé néznék egy filmet. Ebben a filmben azonban nem a törött váza lesz újra ép, és nem a halott ember támad fel, hanem a fejlődés és a történelem kereke fordul vissza. Na, nem magától, és nem természetes úton, hanem – nagy recsegés és ropogás közepette – néhány fejlődésben megrekedt, ám hatalommal rendelkező öntelt pojáca akaratából. Mindig is azon a véleményen voltam, hogy akit a hatalom megváltoztat, attól vissza kell azt venni, mert nem érdemli meg. Orbánék nem értik – ahogy sajnos sok más politikus sem -, hogy az ő feladatuk a nép szolgálata, az ország jobbítása, nem pedig öncélú – és egyre idiótább – ötleteik erőből történő megvalósítása, és privát, valamint barátaik, rokonaik, szervilis szolgáik vagyonának gyarapítása. Valljuk be, ilyen szintű pofátlanságra, önkényre és “kormányzásra” 2010-ben egyikünk sem számított. Vajon mi okozhatja, hogy egy lánglelkű, szabadságért küzdő, a kommunizmus világában felnövő...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A hatalom csak kihozta belőle ami alapvetően benne van. Az személyiségzavaros aljas suttyót.
Az igazi bűnös viszont az, aki még tapsol neki.
RonaGyuri
alapvető tévedés: Őfeneségét nem a hatalom tette ilyenné, mindig is ilyen volt. Nála is bűnösebbek ebben azok, akik ezt nem látták, vagy nem akarták látni! =))
Cefi
"Hogy lehet, hogy reggelente Orbán nem köpi le magát a tükörben? "

Mert a szar nem tud köpni.
CsipkeRózsa
Nem néz tükörbe, csak a kiszolgálói hízelgéséből tájékozódik, még a saját arcképéről is.
Aki Én
A hatalom csak kihozta belőle ami alapvetően benne van. Az személyiségzavaros aljas suttyót.
Az igazi bűnös viszont az, aki még tapsol neki.
Clavigo
Ez a sutykó mindig is ilyen volt...Amióta feltűnt a politikában,,azóta hányok tőle,,,
relatív
Csatlakozom azok véleményéhez, hogy korábbi önmaga már - sajnos megláttam fiatalkori,
egyetemi időszaki viselkedését - olyan jeleket mutatott ami egy állampolgárral kapcsolatban a társadalom elvárásaival antagonisztikus ellentmondásban van.

Ezért súlyos hibát követtek el akik vele szemben valamiféle reménnyel éltek...

Az a bizonyos felolvasás végzetes hibát generált a korábban kialakított személyiségében, aminek a levét - hosszabb idő óta - az egész társadalom issza.

Érzésem szerint a hatalomból való kizárása - melyre a magyar közéletnek nagy szüksége van - demokratikus úton már nagyon nehezen képzelhető el !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.