Az európai ügyészi hivatalnak az lenne a feladata, hogy az uniós pénzekkel visszaélések ügyében nyomozzon és ügyészként járjon el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Azonnali népszavazást!!
Akarja-e, hogy európai ügyészség is vizsgálódhasson Magyarországon?
Igen- Igen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Nem lépnek be az elsunnyogott eus pénzek miatt a magyar narancsszínű (vonalkódos alsógatyás) kormánytagok mert nem akarnak rácsos akadémiába bevonulni.

Azt elfelejtik, hogy előfordulhat a '18-as elvesztett választás után már nem választhatnak... minden és mindenki a jól megérdemelt helyére kerül.

Na ugye...
Perwool
Azonnali népszavazást!!
Akarja-e, hogy európai ügyészség is vizsgálódhasson Magyarországon?
Igen- Igen.
eugen4402
No hiszen, ha ez bejönne, akkor hosszabb ideig kihelyezett kormányüléseket kellene tartani a kufsteini vár kazamatáiban. Ja, és a bejáratnál nem a Kövér-legények ellenőrzik ám a ki- és belépőket...
bencemacska
De ha van a határokon átnyúló ÁFA bűncselekmény, akkor - tetszik, vagy nem - abban az országban is nyomozni kell, amelyik nincs benne az egyezségben!
Legfeljebb M.o. nem ad ügyészt az úniós ügyészségbe!
dr. prédikátor
Az Uniós ügyészség mekkora csapás lenne a genyadék fityfaszokra!!!
Perwool
@dr. prédikátor: Az egységes jog és igazságszolgáltatás, bűnüldözés közvetlenül fenyegeti a személyes szabadságukat. Csoda, hogy ellenzik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.