Juhász Péter a közösségi oldalán tudatta, hogy feljelentette az ügyészséget hivatali visszaélésért és okirathamisításért. Juhász Péter, az Együtt elnöke közösségi oldalán jelentette be meghökkentő ötletét: Tudod miért nem történt bűncselekmény a vizes vb szálláshelyeinek kétszeres áron való értékesítésével? A Magyarország és a Macedón Köztársaság között a társadalombiztosításról és a szociális biztonságról szóló egyezmény kihirdetése miatt. Ne csodálkozz, ha nem érted. Történt ugyanis, hogy feljelentést tettem, mert a vizes vb idejére a listaárak duplájáért vették meg a szállásokat a közbeszerzésen. Tehát nem kedvezményt kaptak, mert tömegesen foglalnak szállást, hanem kétszer annyit fizettek érte, mintha a honlapról rendelték volna egyesével.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Peter, nagyon klassz, hogy aktivalod magad, nem hagysz dolgokat elsunnyantani.'
...
De megis, KINEL is jelentetted fol oket? (Bocs, de nem volt idom kinyitni a feljelentesrol szolo linkeket, majd holnap).

Nagyon remelem, hogy neked is sikerul rendesen megfajditani a fejuket - ne legyen mar olyan egyszeru a lopas...
Hajra, Peter...:o))
Béla333
Hát, ha Juhász Péter megszervezne egy jó kis tüntetést a Legfőbb Ügyészség elé, még én is felutaznék, mert ami itt folyik, az már bicskanyitogató!!!
karma1
@Béla333: Nem tom mit fog csinalni ezugyben, de nem egy beszari alak,... Jopofa volt az a video is, amit rogantonyo konzultaciojan csinalt, es ahol megkerdezte rogant, miert hazudik...:o))) Amikor kiment az epuletbol, akkor megafonon folytatta,...Persze, most ki fogjak kezdeni az uj baratnoje miatt, pedig 99.99 %-ig a politikanak koszonheti az elozo kapcsolatanak a lerombolasat... Nem csodalom, hogy szegeny no a 3 gyerekkel nem birta az atrocitasokat, amivel a fidesz karaktergyilkolaszta oket...
Aki Én
Antal Écsi · Gundel Károly Vendéglátóipari Szak és Közép Iskola

Na veled is csak többen vagyunk kretén.
Botrányosan féreg a stílusod, és továbbra is kibaszott buta vagy. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.