Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán reagált a Kúria Sukoró-ügyben hozott ítéletére: "Ők ártatlanok. Tudom, mert ismerem az ügyet és az eljárást. A nyomozó ügyészek, az elmarasztaló ítéletet hozó bírák a bűnösök. De jön majd új kor. Új kormány. " (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@karma1: Orbánnak muszáj igazat adni, a bíráknak nincs más választásuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Igen, egyszer mar hoztak egy felmento iteletet Sukoro ugyben, buncselekmeny hianya miatt.
Akkor most mi ez a hirtelen palfordulas?
CsipkeRózsa
@karma1: Orbánnak muszáj igazat adni, a bíráknak nincs más választásuk.
CsipkeRózsa
Szervezzenek egy tiltakozást az ítélet ellen, ez megérné, bár a legtöbb ember nem gondolja végig, hogy mennyire fontos a téma.
Béla333
Gyurcsány is átveszi a bíróság hatáskörét?! Mi az, hogy ő ítéletet hirdet, fenyeget és az állam (mindannyiunk) nevében kártérítést ígér, szabadon bocsájtást?
Ezért nem lehet újra a hatalom közelébe engedni, hiszen itt a példa, fogalma sincs, hogy mit engedhet meg magának és mit nem?!
Ezt az ügyészségi rendszert, Polt Pétert és bűnbandáját az ő közreműködésükkel ültették a nyakunkba, bebetonozva 100 évre, így először is számoljon el Polték, és a Postabank összefüggéseivel, hogy hogyan és milyen alkuk keretében került Polt ebbe a betonbiztos helyzetbe, kinek mi a felelőssége ebben aztán utána fenyegetőzzön!
Ő is csak azért úszta meg, mert nem tudták állítólag rábizonyítani a bűncselekményt. Vagy azért, mert ő már abban a védett körben van, amit Polték már nem piszkálnak!
Szerintem!
Eladott Ország
nepszava.com/2011/04/magyarorszag/schiffer-remeli-hogy-esztergomi-mutyikat-is-felderitik.html
Az ember, aki feljelentette Gyurcsány Ferencet. Budapest – Schiffer András reméli, hogy az igazságszolgáltatás az elmúlt évek más “mutyigyanús” ügyeit is fel fogja deríteni. A frakcióvezető annak kapcsán nyilatkozott pénteken újságíróknak, hogy a legfőbb ügyészség hivatali visszaélés gyanúja miatt Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését kérte a parlamenttől. Az ügyben 2009 októberében Schiffer András tett feljelentést. A kormány az új alaptörvénnyel a teljhatalom jogállami korlátait bontja le. Ennek a törekvésnek a része az Országos Igazságszolgáltatási Tanács megszüntetése, a jelenlegi vezető bírók nyugdíjba kényszerítése és az új vezető bírók kinevezése, valójában a bírói függetlenség garanciáinak felszámolása – írja közleményében a Magyar Demokratikus Charta.
Hellcat
@karma1: Választások előtt elő kell rángatni ezeket a dolgokat, nehogy a birkákok elfeledjék.
CsipkeRózsa
@Béla333: Gyurcsánynak is lehet véleménye, mint ahogy neked és nekem is. Egyébként, minden pártnak a vezetője elmondja a kormányra kerülésükre a tervezett intézkedéseiket. Most ez aktuális téma, Gyurcsány is elmondhatja, és sokan gondolják hasonlóan azt, amit ő is elképzel a jövőre vonatkozóan.
A kártérítést az Eu is ki fogja mondani, mi fogjuk kifizetni, mint a többi rossz orbáni döntések miatt már eddig is megítéltek.
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.14
Gyurcsány Facebook bejegyzése inkább fenyegetésnek olvashatjuk, nem véleménynek!
Ha történt bűncselekmény (márpedig a bírósági ítélet szerint történt) akkor az egésznek a főnöke: Gyurcsány felelőssége nem kerülhető meg!
Egyszer már megúszták Zuschlag ügyében, amikor a samesznál megállt a nyomozás, a jelek szerint Gyurcsánynak itt is szerencséje volt, vagy eleget tud Poltról és a Fideszről ahhoz, hogy őt ne küldjék a kaptárba!
Mindenesetre türelmetlenül várom, hogy mondjuk a 4-es metró vagy a számítógépes rendszer ügyében visszafizetendő sok-sok milliárd esetében meglesz-e a felelős?!
Ennek a felelősét/felelőseit vajon megtaláljuk valaha, vagy csak fizessük a büntetést szó nélkül?!
relatív
Elképesztő, hogy mennyi korlátolt ember van, aki a regnáló eszeveszett mozdulatai szerint alakítja véleményét.
A médiumokban megjelenő szemetelésekkel még a regnáló szándékánt IS meghaladóan eszmei szemetelés folyik, melynek kiigazítására sajnos a normális emberek minden igyekezete kevés !

Az a zsigeri gyűlölet, mely egyes embereket minden ténnyel szemben IS vezérel már a józan ész bizonyos hiányára utal...
karma1
@CsipkeRózsa: Hagyd, draga Belank Gyurcsany-fobias...:o))) Barmi, amit Fleto csinal, az "bancsa" az o szemit,...:o))))
karma1
@Béla333: Mondd, Belus, te mazochista vagy? Te olvasod Gyurcsany Facebook-oldalat??? Ez azert nem semmi - naja, persze, keszulsz belole, hogy hol lehet egy kicsit gyurcsanyozni,...:o)))
gulyasgyula
@Béla333: ..Majd ha szereplők meghalnak ..MINT A TOCSIK ÜGYBEN::...Párjaink ellenzékben és kormányon is nagyok a mutyiban 27-éve ezt csinálják ..
Grafix69
Elvtársak , régiek és ujjak :))) Na azért nem kell a mi Ferkónkat annyira megsajnálni , annak idején mikor szétlopták az országot ( privatizáció, milyen érdekes a nácik organizációnak nevezték) igen csak ott volt Feri a húsos fazék körül, amúgy az ujj elvtársak akik az MSZMP ből lettek ( FIDESZ ) pontosan tudták miket csináltak a régi elvtársak , na de , az ujj elvtársak is ráléptek a meggazdagodás és tolvajlás rögös útjára , ezért nem szabad nyíltan a régi kemény elvtársakat zaklatni , helyette inkább a kishalakat kell bekasznizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.