Költségvetési csalás gyanúja miatt nyomozást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft-nél és a Mahir Cityposter Kft.-nél. Ha egy újság tudna mosolyogni, akkor a kormányhoz igen közel álló Magyar Idők ezt tenné, miután lehozta a bombaként robbanó hírt: “közérdekű bejelentés nyomán megkezdett eljárás összefüggésben áll a Jobbik plakátkampányával.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Miért nem csodálkozom, mert ez várható volt, a Lajos most már vagy kiborítja a bilit, vagy a végén cellatársa lesz a Tátraiéknak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Kosz nyanya, jó a cikki de cseppet nem értek vele egyet. Vagy kettőt.

Amikor a simlicska építette a fidessest -jól van hát úgy az elejében- akkor még nem láthatta tisztán mi sül ki a szálcsából. Az első ciklus alatt kiokosodott, megtanult nagyban lopni és mire másodszor megválasztotta az istenverte nép akkor már képessé vált egyetlen tollvonással ellopni 3000 000 000 000 forintot. Egy-két másik tollvonással is megtanult hegedülni (vagy zongorázni?) és így lett belőle virtulóz. Eltüntető mester.

Szóval nem védeni akarom a simlicska tevékenységét de legalább mi hagyjuk, hadd tegye a dolgát, mert mi (akár a civakodó ellenzék, akár a nép) lássuk be, erre képtelenek vagyunk. Nem örülök a jobbikpártolásának sem, de itt nekünk nincs választásunk. Hajrá simlicska.
Perwool
Olyan bájos most Orbán köpködi Simicskát, aki 1-2 éve még esküdözött, hogy az ország legrendesebb vállalkozója.
Hirtelen megvilágosodott, miután a tolvaj összebalhézott a tolvaj bűntársával.
Simicska éveken át minden létező közbeszerzési pályázaton nyert, a G nap óta egyen sem. Na most ezek szerint vagy a G nap előtt nem voltak tiszták ezek az eljárások, vagy azóta nem azok.
Orbán lassan nekiáll leszámolni az ifjúsági tagozatával. Lassan úgy jár Vona mint anno Torgyánék! Naponta lesz tele a sajtó a mocskosságaikkal. Orbánék rutinosak a műfajban... Kíváncsi vagyok, Moszkvában milyen pofát vágnak az illetékesek, mikor a 2 szponzorált bandájuk épp egymást baszogatja. :))))
Qqberci
Pénztáros Lőrinchez mikor mennek?...
kokopelli
@Perwool: Nem véletlenül tituláta az Orbánc-ot a Simicska
"Spermiumnak!"...:=)
..talán azért mert táptalaj nélkül elpusztul mindkettő?
..de a spermium előnye,hogy nem fél,és lehet belőle még ember is!.. :=)
karma1
Amikor Simics le-ondozta orbancot , azt gondoltam: "na vegre, most valakit annyira felhuzott ez a valoban kis ondo, hogy az illeto - Simics- most aztan majd elojon a farbaval, lesz itt szepen szennyesteregetese, na majd most,..." Aztan megint, mikor tavalyelott karacsonykor elkezdtek lebontani Simics hirdetooszlopait,..."Na most, gondoltam, most van itt az ideje a boritasnak"... Aztan megint semmi, megallapitotta Simics, hol fekszenek szep sorban a hirdetooszlopai, van egy kis harc koztuk, - oszt semmi...
Aztan sorban maradnak le a Simics erdekeltsegei amikor palyazatra kerul - veletlenul- a sor, akkor meg a "futottak meg" rovatba se kerulnek bele...
Aztan egyre-masra szarozza orban egyre batrabban Simicset - es SEMMI! NIncs boritas! Pedig Simicsnek is fogy a penze, az ideje, ha valamit el akarna erni (vagy eppen rombolni) ezen az agyi nyomoroncon, akkor mar meg kellene tennie, hiszen 10 szuk honap van a valasztasokig...

Szoval, Simics, BORITSD A BILIT, mert addig nem becezlek!
(Egyebkent legvadabb almaimban sem gondoltam volna, hogy valaha Simics gyozelmet kivanom)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.