Ez a mondat hagyta el Orbán száját. Na jó, nem ma, hanem amikor még érdekelte az ország jövője, 2001-ben, azóta is forgatja a köpönyegét, járja a pávatáncot. A “néhai Orbán” a Népszava jóvoltából látott újra napvilágot, amit teljes egészében olvashatnak. Orbán ma pont az ellenkezőjéért harcol és bélyegez meg mindenkit, aki nem sorakozik fel agyament eszméje mellett.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Tán kell a pénzük a bevándorlási kötvényből!?
papa.49
Nekünk az lett volna a legjobb ha úgy 800 éve azt a néhány ezer ,,bevándorlót,, akik Indiából érkeztek NEM FOGADJUK BE, MA NEM LENNE ILYEN GONDUNK, egy fajtatársukkal!!!
Nessy
Szegény Orbán már beleszédült, annyiszor fordult a "Damaszkuszi úton"! Már nem évek,hónapok, napok, már órák alatt fordul meg!
Vajh emlékszik még arra mit mondott itt és ott, reggel és délután?
Ilyen tünetekkel a háziorvos pszichiátriára ad beutalót a paciensnek.
nyanya001
Orbán afrikaiakat hív az országba, és akkor sem mond le, ha elveszti a népszavazást

Az afrikai NewAfrican nevű magazinban jelent meg egy kétoldalas hirdetés, melyben Magyarország letelepedést kínál a fekete kontinens lakói számára. Miközben a kormány milliárdokat költ a bevándorlásellenes kampányra, a háttérben letelepedési kötvényekkel lobbizik világszerte, és tehetősebb migránsok ezreinek ad jogot a magyarországi tartózkodásra.
A 444.hu által közölt hirdetésre rákérdeztünk Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezetőnél csütörtöki sajtótájékoztatóján, a kormánypárti politikus azonban nem lát kivetnivalót a kötvények árusításában. Válaszában azzal érvelt, hogy

nem mindegy, valaki albérlőt fogad-e otthonába, aki pénzt fizet érte, vagy pedig egy idegen bemászik a kerítésen.

A letelepedési kötvények árusítása afrikaiak számára tehát a kormánypárt szerint belefér a bevándorlás elleni harc apró

betűs, kevesek által olvasott leírásába, pedig ezzel a nemzetközi terrorizmus erősödésének veszélye is nőhet.
alfahir.hu/orban_afrikaiakat_hiv_az_orszagba_es_akkor_sem_mond_le_ha_elveszti_a_nepszavazast
namihami
Szeretett Kedves Vezetőnk bemutatja hogyan tud valaki röpke néhány esztendőn belül pics@t csinálni a saját szájából.
És azért ez sem akármilyen teljesítménynek mondható.
lópicigáspár
@namihami: Még, hogy segget a szájából, de egy lankadt f@szt az egészéből, na az a teljesítmény!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/op.jpg
Kicsit hazudós, kicsit terhes, nagyon mohó .Kicsit hazudni nem lehet, ahogy kicsit terhesnek lenni sem. A hazugság az hazugság. A hétköznapi hazugságoknál súlyosabb az, amikor politikusok hazudnak a megbízóiknak, tehát a társadalomnak. Akkor is undorító, ha ellenzéki és akkor is, ha kormánypárti politikusokról beszélünk. Egészséges társadalomban minimum felháborodást keltene, ha egyenesen a miniszterek elnöke lódít nagyokat, akár arról, hogy audencián fogadta őt a pápa, amikor erről nem volt szó, akár arról, hogy az Európai Unió kötelezővé akarja tenni a migránsok befogadását – egyrészt csak menekültekről volt szó mindig, gazdasági bevándorlókról soha, egy percig sem, valamint nem kötelező – és ezzel a hazugsággal kampányol. A soha nem voltam vagyonos ember, most sem vagyok az és nem is leszek kijelentés még az elszánt, de nem fanatikus híveket is röhögésre készteti. Az lehetséges, hogy Orbán Viktor nevén közvetlenül nem szerepelnek vagyontárgyak, ezzel szemben a felesége, lánya, veje, apja, testvére, szomszédja ész nélkül gazdagodnak és többnyire a közpénz körüli – és konkurencia nélküli – sertepertélésnek köszönhetően.
telegdilaci
Hiteltelen!!! mindig úgy hantázik ahogy az ÉRDEKE,KÍVÁNJA! amit ellenzékben kritizált,most ő ugyanazt teszi,szemrebbenés nélkül! mert ha ők lopnak csalnak HAZUDNAK,korrupciós ügyeket,TITKOSÍTANAK,100-évre mivel ők csinálják nem baj! az a baj hogy sok Embernek át tudják mosni az agyát,és azok mindent el is hisznek! nagyon tudnak manipulálni,tegnap néztem a Híradóban,a 0-% támogatottságú,KDNP-s Hollik papagájt ömlött a fos a szájából amit a szájába rágtak,szajkózta,Szigetvári Viktort alázta,a 2%-kos pártjával,a csúcs a Civilek,alázása,Soros pénzeli őket,ezért az Ő érdekeit,képviselik,a CÖF fél milliárdos közpénzzel,teletömése,az rendben van mert,a Magyar Emberek érdekei ellenében,a Fidesz,kormány érdekeit,támogatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.