És nem is fogod megtudni. Ahogy azt korábban is megírtuk, Paks II környezeti engedélye kábé ezer sebből vérzik. Az egyik: az engedélyezési folyamat full átláthatatlan. Minden elemében találunk olyat, amiről egyszerűen nem hisszük el, hogy ez így jogilag oké. Pedig az. Ilyen nincs és mégis van. Az engedélyt elsőfokon a Baranya Megyei Kormányhivatal, mint területileg illetékes hatóság adta ki. Ez ellen az Energiaklub és a Greenpeace fellebbezést nyújtott be. Másodfokon a Pest Megyei Kormányhivatalt jelölték ki fellebbviteli hatóságnak. Ez csont nélkül hagyta jóvá az elsőfokú engedélyt: a fellebbezés minden tételét lesöpörte az asztalról. Így kapott Paks II. környezetvédelmi engedélyt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Pedig legkésöbb akkor, amikor a börtönbüntetéseket osztják ki, addig meg kell tudni a nevüket!
Mocskos hazaárulók!
szép új világ
@Béla333: Ha ez is olyan üzembiztos ruszki technológia mint a 3-as metró, akkor már nem is fogjuk megtudni a neveket...
Béla333
@szép új világ: 11.14
Lehet hogy a próbaüzem idejére már meg is lesz a 10 millió magyar táborhelye valahol Szibériában - ha esetleg nem sikerül...
karma1
Az EU mar vizsgalodik ebben az ugyben... Csak meg azt nem ertem, hogy miert nem teljes gozzel teszik ezt? Nekik mindegy, hogy Europa legkozepen egy idozitett bomba fog ketyegni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.