Vaddisznó sebesített meg egy biciklist Visegrádon péntekre virradó éjjel – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, a harmincas éveiben járó férfit a Fő utcán öklelte fel az állat.

A lap információi szerint a kerékpáros súlyosan megsérült, a mentők kórházba vitték.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Nem lehet, hogy elsőbbsége volt a disznónak a zebrán?
(nu, csak viccőtem)
A bringásnak jobbulást!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Nem lehet, hogy elsőbbsége volt a disznónak a zebrán?
(nu, csak viccőtem)
A bringásnak jobbulást!
bakegya
Ez a disznóság a Balaton-felvidéken is bárhol megeshet!!!-most éppen egy panorámás rezervátum közepéről,ami egyébként a 80-as években még szántó volt gyönyörködöm az állományban.1,2,..6,,,9-egyetlen alom,a másik 8,a harmadik koca 11-picikével poroszkál a lénián át a falu,majd a Balaton irányába,ha szerencséjük van a vasúti sínen is átlifteznek -MERT SZOMJASAK ÉS CSOBBANNAK IS EGYET!!
Vigyázat a vaddisznó mindig oldalról támad!
Csizmás Kond
...na és mennyire bírságolták a disznót ?
nemkati
@bakegya: Ilyenkor megy fel bennem a pumpa, hogy egyesek azt szeretnék, ha minél több ember születne. Már évszázadok óta vesszük el a területet más élőlények elől, jó párat már ki is irtottunk, de elcsodálkozunk, amikor azok az állatok, amik még vannak, még szabadon élnek, betévednek az ember által kisajátított területre. Persze, hogy sajnálom a biciklist, meg én is azt vallom - mert ez van előírva az embereknek - hogyha egyszerre veszélybe kerül ember is és állat is, akkor az embert kell először menteni, de úgy igazán, miért fontosabb az ember? Mert arra kell gondolnom, hogy az az ember lehet az én gyerekem, testvérem, szülőm, rokonom, barátom, ismerősöm? Igen, ezért mindenki az ember épségéért aggódik, az van az első helyen. Az állat meg - hát istenem, elpusztulhat, megesik. ??
bakegya
@nemkati:jól gondolod...sajnos az ő életük sem lehet zavartalan,ahogy mi mondogatjuk: természetes.Nálam az igazi bűn az ember részéről,hogy nem a teremtéselméletet tartja örök és alaptörvénynek!-ott mindennek helye és ideje van-mennyivel boldogabbak lehetnénk együtt és külön külön is.
Csizmás Kond
@nemkati: @bakegya: ...tehetnétek ellene miért nem teszitek ?
bencemacska
@nemkati: tegnap, 18:24
Én azt tapasztalom, hogy a természetes élőhelyek felesleges kiirtása a probléma kiindulópontja!
Bp-től nem messze kiirtottak egy tölgy és egy akác erdőt! Hogy miért, azt nem tudom, mert azóta nincs ott semmi, csak az erózió miatt tönkre tett hegyoldal. A vaddisznók meg éheznek, szomjaznak, és jönnek a kertekbe kaját keresni!
nemkati
@bencemacska: Igen, sajnos ez van. És ha a szerencsétlen állatok bajt okoznak, mindig ők a hibásak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.