Csak a vak nem látja, mi folyik itt. Tíz hónappal a választás előtt egy nyolc évvel ezelőtt indított történetben olyan ítéletet hoztak, amelyben nem számított, hogy korábban a vádlottakat jogerősen - bűncselekmény hiányában - felmentették. Hogy a Fidesz hörögve ujjong, azt értjük, de hogy az LMP is itt próbáljon hullarablóként lakmározni, az mindennek az alja. Ma még nem tudható, hogyan hat majd az emberek jogbiztonságára, hogy ha fideszest jelentenek fel, akkor nyomozás sincs, nem hogy gyanú, vagy vád, pláne, ítélet. Polt Péter, korábbi fideszes képviselőjelölt védőszárnyai alatt még egy ideig könnyű a fideszesnek viháncolni. Tőlük nem is vár semmi jót a civilizált, tisztességes ember. Azonban Hadházy Ákosból is kibuggyant a feljelentő schiffer. Üdvözölte, sőt kevesellte, hogy ártatlan embereket börtönre ítéltek. Nincsenek csodák: Hadházy még vígan Fidesz-tag volt, amikor Orbánék 2010 után lebontották a jogállamot, ellopták a magánnyugdíjat és megkezdték az uniós pénzek...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ugye nem létezik, aki elhiszi, hogy 2008 óta ez volt az egyetlen Polt Péter ügyészsége által igazolt korrupciós ügy. Ennek - ezt már én teszem hozzá - súlyos következményei lesznek a Fidesz hatalom bukása után, mert az arányosítás akkor is érvényesülni fog, ha a jog ezt nem is írhatja, és nem is írja elő. Ez egy fura, mérkőzés előtti öngól a Fidesz részéről. Schiffer András meg szégyellje magát. Ahogy a párthívei is. Mert ez az egész az Ő kicsinyes politikai bosszújától indult el.
Most elégedett lehet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ugye nem létezik, aki elhiszi, hogy 2008 óta ez volt az egyetlen Polt Péter ügyészsége által igazolt korrupciós ügy. Ennek - ezt már én teszem hozzá - súlyos következményei lesznek a Fidesz hatalom bukása után, mert az arányosítás akkor is érvényesülni fog, ha a jog ezt nem is írhatja, és nem is írja elő. Ez egy fura, mérkőzés előtti öngól a Fidesz részéről. Schiffer András meg szégyellje magát. Ahogy a párthívei is. Mert ez az egész az Ő kicsinyes politikai bosszújától indult el.
Most elégedett lehet...
Béla333
Na Gréczy meg a Vágó István megint hozta a kötelezőt!
Ilyen aljadék szöveget és stílust maximum a Fideszes média enged meg magának.
Meg a jelek szerint a Gyurcsány által felügyelt és a DK szóvivő által szerkesztett Nyugatifény és az Európakávézó blog!
Mi az hogy hullarablóként lakmározni? Miféle mocskos stílus ez?
Senki nem örvend annak, hogy ide jutott a történet, de először is Gyurcsányéknak kellene levonni a következtetést: jól csinált mindent, hogy akkori beosztottjait jogerősen elítélték és börtönbe kell menniük?
Manhattan
Volt valakinek valaha is kétsége arról, hogy Hadházy valaha is el hagyta a Fideszt? Nekem nem! Az LMP csak azért alakult, hogy a Fidesznek legyen egy saját bejáratú ellenzéke. Erről szól az egész. De szép kis szinjáték volt, csak hamar kibujt a szög a zsákból. Talán a hitelesség kedvéért még várni kellett volna.
Béla333
Én nem tudom megítélni, hogy a kúria ítélete korrekt volt vagy sem, de pl. tegnap Magyar ügyvéd az Egyenes Beszédben elmondta, hogy milyen mérhetetlenül káros, ha a politikusok hangulatot szítanak egy bírósági ítélet ellen. Hogy semmiféle felelősséget nem vállalnak, helyette mindent és mindenkit csak szidnak, mocskolnak!
Schiffer jól tette amit tett, Gyurcsányt jelentette egyébként is fel, nem Császiékat!
Amiért börtönbe kell vonulniuk, az meg Gyurcsányék Sukoróval kapcsolatos ténykedése és mert a bíróság szerint bűncselekményt követtek el!
Talán Gyurcsánynak nem kellett volna a beosztottjait ilyen helyzetbe hozni, aztán meg a sérthetetlensége miatt elegánsan kivonni magát az egészből a Polt féle ügyészség bevonásával!
CsipkeRózsa
Hadházy folyamatosan a kormány és a Fidesz visszaéléseit vizsgálja az LMP-ben végzett munkájaként. Nem hiszem el, hogy ezt az ügyet nem látja tisztán, és nem veszi észre, hogy ittt ártatlan emberekről van szó. Talán a választások közeledte, vagy Schiffer igazának kifejezése volt a célja?
Béla333
Olvassa el mindenki ezt a blogot, érdemes!
Aztán meg gondolkozzon el azon, hogy a Fidesz leváltása után ilyen színvonalú, ilyen stílusú kormányt akar-e, mint ami ebből a DK-s szennyből kiviláglik?!
Amikor kell egymást kisegíti Gyurcsány és az Orbán, Gyurcsány most sem csinál mást, csak az ellenzéket veri szét, ahogy éppen Orbánnak a legmegfelelőbb, a stílusuk is nagyon hasonló, mondhatni, ezek UGYANAZOK!!!
Eladott Ország
@Manhattan: A dk meg azért alakult, hogy a fidesszel együtt felváltva rabolja ki az országot.
Béla333
@CsipkeRózsa: 15.26
Honnan tudod, hogy a bíróság jogerős ítélete ellenére ezek ártatlanok?
Mi vagy te bíró?
Vagy neked elég annyi, hogy a felelősséget magáról eltolva Gyurcsány most mindenkire kígyót-békát kiabál, mindenki hibás, csak ő nem mint ennek a 2 embernek a volt főnöke?
Honnan veszed, hogy ártatlanok?
Manhattan
Gyurcsány Ferenc
3 órája ·

Koncepciós per.
Hallgassák meg ezt a két percet, amit Császy Zsolt mondott tegnap este Kálmán Olgánál.
Császy Zsolt világéletében közszolga volt. A Fidesszel indult a Bibó Szakkolégiumban. Soha még csak a nevét se ismertem. És most azért csukják börtönbe, mert nem vallott rám egy hazug, koncepciós perben. Ahogy Tátrai Miklós se.
Becsületes emberek. És ma ez börtönt érdemel.
Látogatni fogom őket. Amikor csak lehet. Most ennyit tehetek. De majd eljön az igazság pillanata.hirtv.hu/egyenesen/utolso-szo-1396865
CsipkeRózsa
@Béla333: Abbahagyhatnád a Gyurcsány-ellenességből eredő bosszúságodat más vélemények miatt.
Béla333
@Manhattan: 15.29
Mi vagy te? DK szóvivő?
Arra mutass egy kis bizonyítékot, amit híreszteltek: miszerint csak és kizárólag azért kell börtönbe menni ennek a 2 embernek, mert nem vallottak Gyurcsányra?
Ja? Bizonyíték az nincs erre, csak Gyurcsány szava? Aha...
Béla333
@CsipkeRózsa: 15.31
Már bocs, de ez a mocskolódó blog nem az én irományom!
Ráadásul mutass nekem egy olyan beírást, ahol én bármelyik DK-st pl. lakmározó hullarablóként írom le!
Akkor most ki mocskol és kit?
Peller Anikó
@vég béla: bél a jó qrva életbe te barom, nem kussolnál végre?
Béla333
@Peller Anikó: 15.37
Mocskos szájú vén satrafa, előkerültél?
Megmondtam: egy szót sem szólok Gyurcsányról, csak ha pl. ilyen mocskos DK-s szennyet idéztek be vita cikk gyanánt!
Ha vitázni akartok, vitázhatunk!
A tiedet is!
Eladott Ország
Tátrai Miklós és Császy Zsolt annyira ártatlan mint Szivek Zsolt. Az egyik 19, a másik egy híján húsz.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/20161119-fot_7595.jpg
Balról jobbra: Szivek Norbert – a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezére, Tiborcz Pityuval is üzletelő szarházi; Orbán nevű Viktor; Dorkota Lajos – a Magyar Energetikai és Közmű­szabályozási Hivatal elnöke; Csetényi Csaba – Rogán haver és szomszéd, kormányzati reklámokon milliárdokat kereső seggfej, Parragh László – bukott csempekereskedő, hatalmas hitelekkel sáros Orbán­nyalonc, az Iparkamara elnöke, a MOL igazgatósági tagja,
illetve Hernádi Zsolt, a vesztegetéssel vádolt, az Interpol körözési listájáról frissen lekerült MOL­vezér. Ez a határokon átívelő magyar politikai­gazdasági elit. A stadionépítő arisztokrácia. Amelyik milliárdos üzleteket köt a magyarok feje felett, és amelyik
szó szerint nem ismer határokat, ha stadionokról van szó. Mindent elmond a határokon átívelő nemzetegyesítésről, hogy kétes múltú és jelenű figurák milliárdos stadionok lelátóin köpködik a szotyolát és üzletelgetnek. A nemzet felemelkedéséhez már nem elég a magyarországi kismillió stadion, exportálni kell a stadionépítési kultuszt. A milliárdos közbeszerzések lenyúlásának árnyékában nyolcadrangú futballmeccseken dől el egy hülyére vett nemzet sorsa. Már csak Pharaont kellett volna valahonnan előkeríteni és teljes lenne a kép.
RonaGyuri
@Béla333: látom már az sem zavar, hogy Bayer Zsótival vagy egy platformon! =))
Sziszifusz
@Béla333: 15:32
Gyurcsány szerintem is jól tenné ha visszavonulna abban egyetérthetünk, de az a mérhetetlen gyűlölet amit iránta mutatsz szinte égeti a képernyőt. Miért teszed.
Egyébként Hadházyban most nagyot csalódtam. Egypár kérdés felmerült bennem.
Ez a megszólalása olyan, mintha azzal büszkélkedne, hogy egy akasztott embernek a nyakára ők tették volna rá a kötelet.
Béla333
@RonaGyuri: 15.48
Nem értem, megmagyaráznád?
Peller Anikó
@Eladott Ország: gondolom annyi köze van csaszi zsoltnak a szivek zsolthoz, hogy mindkettő zsolt.

Aki aztán nem is az.
RonaGyuri
@Béla333: olvasd el a mai vezércikkét
Béla333
@Sziszifusz: 15.50
Olvastad ezt a blogot? Ebből demokratikus, jószándékú vitát olvasol ki?
Annyit biztos tudsz, hogy ezt a blogot is és a Nyugatifény blogot is Gréczy Zsolt és Vágó István szerkeszt. Az ebben szereplő vélemény, mocskolódás az Gyurcsány véleménye és mocskolódása!
Hadházyban nem tudom miért csalódtál, ha azt mondta, hogy felmerül az ítélet alapján Gyurcsány politikai felelőssége is?! Hát ki volt ennek a 2 jogerősen elítélt embernek a vezetője, a főnöke?
Béla333
@RonaGyuri: 15.56
Soha nem olvasok Bayer Zsóóóótit!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: Bélláim, erről beszéltem neked...Kinek volt igaza??? :))) Egy tőről fakadtok ti...A gyűlöleted meg már beteges... Nem kicsit.
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 16.00
A gyűlölet ebből a cikkből, meg belőletek DK-sokból süt, nem belőlem!
Mondjuk ismerhetnéd: "Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a Fogadj Isten is!"
Nem vagyok politikus, hogy lenyeljek bármiféle mocskolódást, vagy ha olyanokat mocskolnak, akik szerintem nem érdemlik.
Pláne ilyen DK-s mocskok, mint akik ezt a blogot írták!
Meg tudnád mondani, hogy "ezen" az oldalon miért csak a DK-soktól lehet ilyen színvonalú szemét írásokat olvasni?
Eladott Ország
@Peller Anikó: Így igaz. Az egyik Császy Zsolt, a másik Szivek Norbert. A fénykép felsorolásban, már Norbertként szerepel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezére, Tiborcz Pityuval is üzletelő szarházi;
Sziszifusz
@Béla333: 15:57
Felteszem a kérdést: Kinek és miért áll érdekében, az hogy ezzel a témával foglalkozzunk ?
Van ebben az országban elég sok baj ahhoz, hogy ne a régiekkel foglalkozzunk. Persze a Fidesznek ez így pont megfelel.
Amíg itt megy a "gitt rágás" addig sem arról van szó, hogy például Magyarországon a kormányon levők, miért nem akarják az uniós ügyészséget.
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: böfögsz, és mocskolódsz te itt eleget...:) Tán te kezdted a fideszgarnitúra után először...Naja, így valahogy... Be vagytok ti szkennelve a fideszbe...:)))
Béla333
@Sziszifusz: 16.08
Ebben valószínűleg igazad van, de akkor nem az LMP-t kellene itt mocskolni!
Egyébként meg gondolod, hogy a választások közeledvén nem lesz még egy csomó hasonló ügy, ítélet?
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 16.14
Hogy te akarsz itt "hullarablóként lakmározni, az mindennek az alja"!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: te beteg vagy... ? Őszintén sajnálom... :((((
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 16.23
Csak az általad szóra sem érdemes, neked elfogadható stílusú fenti blogból idéztem szó szerint!
Magadat sajnáld, a saját sötétséged, én nem vagyok rászorulva!
Sziszifusz
@Béla333: 16:14
Nem mocskolom az LMP-t. Igaz nem is dicsérem. Nem tudom mit gondoljak róluk. 2018 utánra kiderül, hogy kik is ők valójában. Most még, időnként olyan érzésem van, hogy náluk nem minden az aminek mutatják. No majd meglátjuk, " a vak is azt mondta sose látta meg ".
Perwool
@Béla333: Már ne is haragudj, de Te pont olyan LMP-s hívő vagy mint a Fidesz-sek, DK-k, Jobbik-sok
Én soha nem értettem, hogy, hogy lehet ilyen fanatikusan egy pártot ajnározni.
Ez a feltétlen rajongás amit az LMP iránt teszel ez már szinte beteges...
Elkezdesz "vért hányni" valahányszor valaki nem az általad elfogadhatónak tartott stílusban nyilvánít róla véleményt.
Szóval az összes többi pártról lehet negatív vélemény, de az LMP-ről nem.
Értem...
papa.49
@Béla333: Béla ne haragudj most is elvetetted a sulykot ,, nem kicsit nagyon,, az idézet nem a véletlen műve!!!
CsipkeRózsa
@Béla333: Ezeket a videókat okvetlenül nézd meg, talán látsz bizonyítékot is:

www.youtube.com/watch?v=mZ6hZz2Ih-s

www.youtube.com/watch?v=j8gNnxkpGEw

www.youtube.com/watch?v=lRDJ726vsas

A 3. videónál nincs hang, pedig ez lehet az előzetes utáni beszélgetése, és érdekes volna.

Ezeken kívül még többet találsz a youtube-on, ott sorakoznak majdnem egymás után, ahol ezeket megnyitod.
coni
Szomorú, hogy egyesek ennyire örülni tudnak egy politikai indíttatású ítéletnek. Azt nem tudom megítélni, hogy mennyire voltak sárosak de ettől függetlenül érződik az erős politikai nyomás.
Sokan nem gondolnak arra hogy a fagyi visszanyalhat és esetleg éppen Hadházyt/Schiffert fogják legközelebb igazságtalanu/koncepció mentén elítélni és már nem lesz aki megvédje.
Béla333
@Perwool: 16.47
Lehet! Nyilván egy kívülálló másként látja. De azért nekem nem lehetne olyan maszlagot beadni, hogy van bizonyítékom valamire, de másnál, ismeretlen helyen!
Egyébként én nem érzem magam LMP hívőnek, ha lenne egy másik alakulat, amelyik jobban képviselné azt, amit én fontosnak tartok: a tiszta, korrupció mentes közéletet, a politikusok elszámoltathatóságát az értünk való alázatot (nem szó szerint!), vagy ha csalódnék bennük, akkor simán ott tudnám hagyni őket!
de egyenlőre nincs egy ilyen másik alakulat! Addig meg maradok az LMP mellett!
Negatív vélemény bárkinek lehet, de azért ha olvastad a blogot ez nem nevezhető másnak, csak annak ami: színvonaltalan a Fidesz médiáját is alulmúló mocskolódásnak!
Szerintem!
dr. prédikátor
Eddig se voltam oda a lömöpö ért, de most aztán végkép megutáltam őket!!!
Béla333
@papa.49: 16.59
Csak úgy kérdezem, mert arról egy szót sem szóltál:
Ha olvastad a fenti blogot, akkor az abban foglaltak stílusa, neked ok?
("...de hogy az LMP is itt próbáljon hullarablóként lakmározni, az mindennek az alja."
vagy : "Hadházy Ákosból is kibuggyant a feljelentő schiffer." - így kisbetűvel??!!)
És ezek után azt mondod, hogy én vetettem el a sulykot?
Béla333
@coni: 17.29
Honnan veszed, hogy bárki is örült az LMP-ben ezeknek az ítéleteknek?
Nevetgéltek, pezsgőt bontottak, újjongtak, vagy mit csináltak, hogy azt írod:
"...ennyire örülni tudnak"
Én egy nyilatkozatot láttam tegnap Hadházyval az Egyenes Beszédben, de semmiféle örömet nem láttam rajta!
Nem lehet, hogy egy kis önkritika kellene, mint hogy egy ilyen elmarasztaló ítélet után fenyegetőzni, másokat mocskolni, stb?
Senki nem felelős ezért az ítéletért csak Schiffer?
Peller Anikó
Gyerekek, ezt a faszt nem lehet leállítani, ez csak nyomatja a begyakorolt stiffer-szálcsa szöveget és mindenki hülye aki nem elemes. Ez mármár van olyan bigóta mint egy muszlim.

Moncsak béla fizetnek neked ezért? Az elempé vagy a fidess fizet érte? Mer magadtól nem lehetsz ennyire lecsökkentve. (jaj isten őrizz, hogy magyarázzad, költői kérdés volt)
Perwool
@Béla333: -:)))) Becsületes politikus...az valami olyan, mint az indián síugró… Biztosan van, csak még senki sem találkozott vele.

Semmi sem segíti egy politikust jobban a kampány során tett ígéretek
elfelejtésére, mint a megválasztása.
Manhattan
@Peller Anikó: Ne bántsd... Megbuggyant! Én sajnálom...
Béla333
@Peller Anikó: 18.20
Annyit kapok én is, amennyit te meg Gyurcsánytól a DK védhetetlen hülyeségek védéséért.
(Remélem te sem kapsz érte semmit, mert csak akkor igaz, amit írtam)
Neked mindig ilyen mocskos a szád, vagy csak itt engeded el magad? Odaállhatnál néhány beírásoddal Bayer Zsóti mellé a dobogóra!
Béla333
@Manhattan: 18.35
A nénikéd buggyant meg!
Sajnálni meg saját magadat sajnáld! Aki nem tud csak mocsokban mocskos módra élni, beszélni és gondolkodni, az érdemel sajnálatot.
És te a DK-s belső körös hülye szövegeddel pont ilyen vagy!
Béla333
Csak egy kérdés az ide írogatókhoz!
Senkinek nem okoz problémát a DK ilyen szövege?:
"...de hogy az LMP is itt próbáljon hullarablóként lakmározni, az mindennek az alja."
Meg:
" Azonban Hadházy Ákosból is kibuggyant a feljelentő schiffer. "
Így kisbetűvel, csakhogy mutassák hogy mennyire megvetik Schiffert?!

Senki nem érez annyit, hogy legalább annyit megjegyezzen, hogy ez azért már kissé túlzás, ennyire nem kellene lemenni kutyába!?
coni
@Béla333: "Honnan veszed, hogy bárki is örült az LMP-ben ezeknek az ítéleteknek?"
Gondolom Te másik mozit nézel. így idézek a cikkből Neked:
"Azonban Hadházy Ákosból is kibuggyant a feljelentő schiffer. Üdvözölte, sőt kevesellte, hogy ártatlan embereket börtönre ítéltek."

Ez az ítélet túlmutat 2 jogszerűtlenül elítélt ember ügyén bár most még nem érzékeled ennek a súlyosságát.
Béla333
@coni: 18.54
Kedves coni!
Ez a DK szócsöve Gréczy és Vágó István szerkesztésében.
Hogy ők ezt írják, attól még nem biztos hogy igaz! Sőt! Megismerve a DK-t és a politikáját azt kell hogy mondjam, hogy amit a DK mond vagy nyilatkozik, az jó eséllyel hazugság!
Tudsz mutatni a DK hírforrástól eltérő hiteles másik hírforrást Hadházy vagy az LMP újjongására az ítélettel kapcsolatban vagy arra ami állítottál?
nemkati
@Béla333: Azért azt is elolvashatnád, hogy milyen indokkal ítélték el ezt a két embert: hűtlen kezelés kísérlete. Az egy dolog, hogy ilyen nem történt, de az meg már ráég Schifferre, hogy ezt a lavinát ő indította el az alaptalan feljelentésével. Nem az igazság felderítése volt a mozgatója, hanem a Gyurcsány elleni gyűlölete. A Fidesz pedig, ahogy megkaparintotta a hatalmat és átrendezte a országban a jogi viszonyokat, rá is cuppant erre az ügyre, mint tyúk a takonyra. Ahogy megteremtette az eszközöket ahhoz, hogy a saját vágyai szerinti ítélet szülessen, el is érte. Volt egy kis homokszem a gépezetben, mert a hamis bizonyítékok miatt már született felmentő ítélet bűncselekmény hiánya miatt, de nagy nehezen ezt is kiküszöbölték. Nagyon keserű lehet most (jó nagy üröm az örömben) a Fidesz is, meg Schiffer is és az egész LMP veled együtt, hogy Gyurcsányt nem sikerült besározni, csak két ártatlant.
coni
@Béla333: Ha egy politikus egy koncepciós perből azonnal politikai előnyöket akar kovácsolni amit még a fidesz-sajtó is úgy értelmez hogy kevesli (Hadházy) a politikai nyomásra született büntetést ahelyett hogy megkérdőjelezné az eljárás szabályosságát az azt jelenti, hogy általában egyetért a koncepciós eljárásokkal...ha neki politikai hasznot hoz.

pestisracok.hu/az-lmp-s-hadhazy-akos-szerint-enyhe-itelet-szuletett-sukoro-perben/
mandiner.hu/cikk/20170608_lmp_gyurcsanynak_is_vallalnia_kell_a_felelosseget_sukoro_miatt
CsipkeRózsa
@Béla333: Itt most nem a mocskolódó beszédmód a téma, sőt nem is az a lényeg, mikor két embert, sokak szerint, ártatlanul elítélnek.
bencemacska
@Manhattan: ma, 18:35
Akkor légy szamaritánus , és hívj mentőt!
Béla333
@nemkati: 19.13
Nagyon könnyen és igaztalanul ítélkezel.
A két ember ítéletét nem tudom megítélni hogy jogos vagy nem, de talán nem kellene megkérdőjelezni a bíróság ítéletét. Én is gyanakodva figyelem a bíróság (nemegyszer a Fidesz irányába elfogult) ítéleteit, de én nem venném a bátorságot hogy egy jogerős ítéletet meghazudtoljak! Hogy ártatlannak minősítsek egy jogerősen elítélt embert!
Ezt a két embert nem Schiffer jelentette fel, Schiffer Gyurcsányt jelentette fel mégpedig azért mert szerinte és a törvények szerint nem volt joga Gyurcsánynak, hogy egymaga kiemelt beruházássá nyilvánítsa Sukorót.
Ezek után ha jól emlékszem Oszkó Péter tett feljelentést az ingatlan manipuláció miatt, mint pénzügyminiszter!
Ne kenj mindent Schifferre! Akkor egyébként sem gyűlölet miatt tette a feljelentését, hanem mert jogtalannak ítélte Gyurcsány lépését!
Neked megfelel a blog stílusa?
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: Béluska, a forgalommal szembemész az autópályán...:) Nem tűnik fel, hogy villognak rád? És nem azért,mert jól nézel ki?? :))
F_Viktor
Nos kedves Holgyeim es Uraim, ezzel a koncepcios itelettel Brusszel ujra Magyarorszaggal fog foglalkozni.
4-5 milliard kozpenzt fel lehet majd aldozni az allitsuk meg Brusszelt plakatokra, mikozben ujabb szoget vert orban az EU tagsagunk es a magyar demokracia koporsojaba.
Béla333
@coni: 19.30
Mi ebben az olyan szörnyű, ami miatt Hadházy mocskolod?:

"Hadházy Ákos szerint azt követően, hogy a Sukoró-ügyben jogerősen börtönbüntetésre ítélték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő két egykori vezetőjét, Gyurcsány Ferencnek is viselnie kellene az ügy politikai következményeit. "
mandiner.hu/cikk/20170608_lmp_gyurcsanynak_is_vallalnia_kell_a_felelosseget_sukoro_miatt

Mire gondolsz, amikor azt írod, hogy Hadházy egyetért a koncepciós eljárással?
Csak úgy?
nemkati
@Béla333: Nem érdekel a blog, az igazság annál inkább. Honnan veszed, hogy Oszkó feljelentést tett? Oszkó Pétert jelentették fel: nepszava.hu/cikk/390742-ujabb-feljelentes-sukoro-ugyeben?print=1
Hogy a Fidesz mire képes - ha már elég feltételezni valamit valaki viselkedése alapján - azt például nagyon jól látni a lúggal leöntött nő legutóbbi történetében: Mikola unokatestvérének védelmében minden aljas csalásra és hamisításra képesek. Meg az sem véletlen, hogy egy halom bírót lecserélt a kormány 2010-től kezdve, az ügyészekről nem is beszélve. Akit lehet, megvesznek. És onnantól utasítanak. Ami engem illet, én már nem bízom feltétlenül a bíróságokban, az ügyészségben meg egyáltalán nem.
Béla333
@CsipkeRózsa: 19.32
A mocskos beszéd és stílust nem csak akkor ítéli el egy jóérzésű ember, ha bejelentik, hogy na most beszélhetünk a stílusról!
Ha sokak szerint ártatlanul ítélték el az említett 2 emberkét, akkor szervezzetek tüntetést mondjuk az ügyészség vagy a bíróság elé és majd megnézzük, hogy mennyien mennek el, mennyien gondolják így!
A bármennyire is jogosnak gondolt indulat sem ad felhatalmazást, hogy bárkit lakmározó hullarablónak nevezzünk!
Vagy a DK-nál nem így gondolják?
CsipkeRózsa
Béla333:
Az alábbi cikket olvasd el, itt megtudod, hogy milyen kifogások merülnek fel az eljárásban.

"Császy: “Ez a per ugyanígy zajlott volna le a Rákosi-rendszerben”"

zarojel.hu/csaszy-ez-per-ugyanigy-zajlott/
lampa laz
Ez az első olyan ügy, ahol sikerült zorbánnak a példaképei nyomába lépni. Ezzel szépen felmondta a leckét a török er-dog-dögnek és az alattomos sunyi szemét putyinnak.
Biztos intő példának szánta a porbafingó diktátor a jövőre nézve, h más is ìgy járhat...
Béla333
@nemkati: 19.44
Valóban úgy néz ki, hogy nem jól tudtam a Sukoró ügyben ki mikor és hányszor tett feljelentést.
Schiffer csak Gyurcsányt jelentette fel, Császyt és Tátrait tudomásom szerint valaki más!
Nincs is most kedvem végig olvasni az egész történetet, talán majd holnap!
De ha te pontosabban tudod, nosza!
Béla333
@CsipkeRózsa: 19.55
Lehet hogy így van, ahogy Császy írja, de akkor vigye tovább a panaszt, az ügyet!
Más meg mást mond! Mondjuk az ítéletet elszenvedő nem biztos, hogy tárgyilagosan tudja megítélni a saját elítélését!
Én csak azt mondtam: azért nem az LMP-t kell ilyen alpári módon mocskolni egy DK-s blognak, mert 2 emberét a bíróság jogerősen börtönre ítélte!
És mi Gyurcsány felelőssége az egészben? Ő szerinted ártatlan?
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: ha @nemkati: pontosabban tudja, akkor miért olvassa végig??? :))) Tán neked kéne inkább, és a TÉNYEK tudatában sározni (vagy bocsizni) másokat...No ilyen eccerű ez. Mint egy faék...:)))
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: ez vajh miért nem zavar? : " Hadházy még vígan Fidesz-tag volt, amikor Orbánék 2010 után lebontották a jogállamot, ellopták a magánnyugdíjat és megkezdték az uniós pénzek lenyúlását."
CsipkeRózsa
@Béla333: Szerintem Gyurcsány is ártatlan! Ha lesz időd, nézd meg a videókat, amiket belinkeltem egyik hozzádszólásomban, akkor többet tudsz meg.

A mocskos beszédhez igazán nincs közöm, nem én beszéltem úgy.
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 20.06
Szerintem Hadházy egy becsületes pacák, amikor úgy érezte hogy vállalhatatlan amit a Fidesznél tapasztalt, akkor a zsíros bödönt képes volt otthagyni!
Múltkor amikor ugyanerről írogattunk veled, akkor már megkérdeztem, hogy te tettél olyat az életedben, hogy mivel nem értesz egyet a munkahelyed erkölcsi stílusával, ezért felmondasz náluk, a biztos állást otthagyva?
Bátran nem mertél válaszolni! Hátha összeszedted már a bátorságod! Tehát, te mertél egyszer is becsületes lenni? Vagy egész életedben tuti munkahelyed volt?
papa.49
@Béla333: a 17.55.re Nem érted a lényeget, nekem nem a bloggal van bajom hanem veled, ennyire nem lehetsz elvakult a volt pártelnök irányában, ha mégis ne csodálkozz, hogy nem értünk veled egyet!!!
A lényeg, hogy megértsd a Schiffer jelentette fel a Gyurcsányt a ,,TERVBE VETT TELEK CSERE MIATT,, érted ,,A TERVBE VETT,, nem történt meg semmi, kár legfeljebb az embereket érte akiknek lett volna munkájuk, de még ez is a kisebbik baj, a sokkalta nagyobb baj az, hogy ezzel az ürüggyel embereket hurcoltak meg, sőt most már börtönöznek be, miközben vannak a fütyisznél olyanok pl. a füstös flóri aki bizonyítottan ellopta a rábízott pénzt szabadlábon sétál, és röhög rajtunk!!!Visszatérve a telekcserére mindkét helyszínt ismerem a pilisi almáskertet, és a velencei tópartot is, nem járt volna rosszul az állam a cserével!!!De még ez se az igazi baj, az igazi baj az hogy mivel se a Császi, se a Tátrai nem volt hajlandó bemószerolni a Gyurcsányt ezért kell MOST NEKIK ÜLNIÜK!!! Tételezzük fel a legjobbat a Schifferről is azért tett feljelentést, mert úgy gondolta ez egy ,,bunga dolog,, lesz, akkor az elmúlt 6.5 évben miért nem tett egyetlen feljelentést sem, mert nem volt ,,bunga,, dehogy nem volt, csak azt a fütyiszek hajtották végre, mit tett ellene a pacák SEMMIT!!!Ezek után van aki nem kedveli őt, ez teljesen normális, nem ez a baj, a baj ott van hogy te mindenben csak a Gyurcsányt látod hibásnak, tudom ő se különb talán annyival, ő már akkor milliárdos volt amikor a Viktor még visszavitte a kiürült üvegeket visszaváltani a hónap vége előtt!!! Engem nem érdekel miért véded oly vehemensen az lmp. az a te dolgod, de szerintem ,,ők se különbek a Deákné vásznánál,,!!!Nem kell válaszolnod mert engem meggyőzni csak érvekkel lehet IMÁDATTAL SOHA!!!Érvek pedig EGYIK OLDALON SINCSENEK KIZÁRÓLAGOSAN, IGAZSÁG VAN ITT IS, MEG OTT IS!!!
Na Isten áldjon Béla.
Béla333
@CsipkeRózsa: 20.09
Nem is tettem neked szemrehányást a mocskos stílus miatt, csak azt szeretném, ha legalább annyi elhangzana, hogy ezt azért nem kellene.
Ha nem tiltakozol legalább halkan a DK-s hullarabló lakmározós stílusa ellen, akkor valahol lehúznak magukhoz az ő szintjükre!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: "Vagy egész életedben tuti munkahelyed volt? "
Olyan nem lehet,már csak fizikálisan sem...:) Az élet.és az egészség véges, ezért is utópisztikus e kérdésed.
Amúgy meg a VALÓS választ jól elmaszatoltad a kérdésemre... :)))
Béla333
@papa.49: 20.13
Ne haragudj, de nem igaz amit írsz!
Gyurcsányt azért jelentette fel Schiffer, mert a Sukorói beruházást a hivatalos utat megkerülve önhatalmúlag minősítette kiemelt beruházássá! Ez volt a feljelentés tárgy, szó sem volt akkor telekcseréről!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: focizzál inkább...:) propeller.hu/itthon/3288510-dk-szerint-magyar-futball-annyira-all-sajat-labon#v1887175
Ebben legalább van igazság...:) Ja, fúúúúúúj, ez is dékás...:)))
Béla333
@papa.49: 20.13

"Majd egy évvel később az Országgyűlés felfüggesztette Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mentelmi jogát, akit október 3-án - Schiffer András, az LMP országgyűlési képviselője feljelentése alapján - hivatali visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség. A nyomozást 2012. július 20-án bizonyítottság hiányában megszüntették. (A külföldi befektetők 2008. május 21-én egyeztettek a parlamentben a tervezett beruházásról, a kormány delegációját Gyurcsány Ferenc vezette. A kormányfő támogatta a tervet, de szerepét a cseréről hozott döntésben nem lehetett bizonyítani.)"
index.hu/belfold/2017/06/08/bortonbe_kell_menniuk_a_magyar_nemzeti_vagyonkezelo_egykori_vezetoinek/

Ennyi volt, a többi az csak DK-s továbbszövése a történetnek!
nemkati
@Béla333: Nem kell elolvasnod semmit, ami nem a te véleményedet igazolja, csak ne jelents ki olyan "igazságokat", amikről csak feltételezésed van. Én olvastam Császy Zsolt: Az Orbán-rezsim börtönében c. könyvét, már ott elmondott egy csomó dolgot arról, hogy hogyan gyártottak ellenük hamis bizonyítékokat, hogyan nem vettek figyelembe szinte semmit, amit elmondtak vagy a bíróság elé tártak, hogyan akarták rávenni szabadon engedés ígéretével, ha Gyurcsány ellen vall bármit. Ha azt mondom, hogy csak a felét hiszem el annak, amir ebben a könyvben írt, már az is égbekiáltó koncepciós perre utal. Nem sajnálnám sem Császyt, sem Tátrait, ha elkövettek volna valamit, ha bűnösek lennének. De hol van itt a bűncselekmény?
Béla333
@papa.49: 20.13
Az sem igaz, hogy az elmúlt években az LMP/Schiffer nem tett volna feljelentést a Fidesz disznóságai ellen! Nem is értem honnan veszel ilyet?
nemkati
@Sziszifusz: Miért foglalkozunk ezzel? Csak azért, mert ez is itt és most zajlik, ebben az országban. Ahogy még ezer más dolog is, amivel még foglalkozunk. Például foglalkozunk mindenféle jogosan vagy jogtalanul elítélt ember ügyével is. Most itt éppen ezzel foglalkozunk. Más témában meg máshol. Így jólvan?
papa.49
@Béla333: Összefoglalva az egészet ez egy kicsinyes bosszú volt, mivel a amit említettél a kiemelt beruházásról az se állt meg, viszont az meg tény, hogy konkrétan megmondták ennek a két baleknak, ha rávallanak a Gyurcsányra akkor ők mehetnek, nem tették ráfáztak...
Jó hogy felhoztad a ,,parlamenti egyeztetést,, jól emlékszem a hazugovicsnak az volt a baja vele, hogy Ő VELE MINT A LEGNAGYOBB ELLENZÉKI PÁRTTAL MIÉRT NEM EGYEZTETTEK, ez is megtörtént kicsit később!!!
Mindenesetre aki elindította a lavinát az Schiffer volt, végül is nem tudták a Gyurcsányt bevarrni, így ez a két pacák maradt a szószban!!!
Nem csak az lmp. hanem a többi ellenzéki párt is tett feljelentést sok ügyben és egyikből se lett semmi, éppen ezért érdekes hogy miért PONT EBBEN AZ EGY ÜGYBEN VOLT ENNYIRE LELKES AZ ÜGYÉSZSÉG!!!
Ennek is kell oka lennie!!!
nemkati
@papa.49: Így van.
És hogy miért Schiffer feljelentése volt a nyerő: csak a süketnéma vak nem tudja, hogy Schiffer és a Fidesz rendszeresen köt alkut egymással. Vagy kötött, lehet, hogy már nem.
papa.49
@nemkati: Pont ez az én véleményem is...
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: a lömöpöt még a Sifi gyerek vezeti! Csak a háttérből! Ez nyílt titok...
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Erről mondjuk konkrétan nem tudtam, de nem zártam volna ki. :) Ja, különben mondta is, amikor kiszállt a vonatból, hogy továbbra is besegít nekik.
quadrocopter
Az még érthető, ha egy felsőbb bíróság átminősít egy cselekményt, súlyosít vagy enyhít, de hogy bcs-hiányos megszüntetésből hogyan lesz mégis bűncselekmény, nagy rejtély, akkor, amikor ugyanazokat a jogi normákat alkalmazza az alsóbb bíróság is, mint a felsőbb!
Amikor a fe3lcsúti szutyok kikelt magából a bíróságok ellen a Parlamentben, tudható volt, hogy lesz kézivezérlés - és lett is!
nemkati
@quadrocopter: Erre igazán adhatna valami magyarázatot a bíróság, hogy ugyanazok a jogszabályok, törvények, és nyomozati eredmények ismeretében hogy juthat egy bíró homlokegyenest más következtetésre, mint egy másik. Ez azt a feltételezést bizonyítja a számomra, hogy attól függ a sorsod egy perben, hogy melyik bíróhoz kerül az ügyed.
F_Viktor
@quadrocopter: Irod:
"...de hogy bcs-hiányos megszüntetésből hogyan lesz mégis bűncselekmény, nagy rejtély..."

Jogallamban akkor fordul ilyen elo, ha uj bizonyitekok kerulnek elo.
Ebben az esetben nem tudom ez fennallt-e, nem kovettem a pert.
nemkati
@F_Viktor: Nem került elő semmi új. Annyi történt, hogy volt először egy elítélő, majd egy felmentő ítélet, ilyenkor van a harmadfok, amikor az ügy a kúriához kerül, és az dönt. A kúriának semmivel sem volt több adat a kezében, mint a másodfoknak.
F_Viktor
@nemkati: Irod:
"Ez azt a feltételezést bizonyítja a számomra, hogy attól függ a sorsod egy perben, hogy melyik bíróhoz kerül az ügyed.'

Avagy ilyenkor merul fel az allampolgarban olyan gondolatok, hogy a hatalom (altal kinevezett partkatonak) nyomast gyakorolnak a donteshozokra, vagy maga a biro(sag) is elkotelezett, a kormanyzopartot kepviseli.
szaboria1
@papa.49: Már hányszor leírtam én is hazug értékbecslőkkel akarták igazolni, hogy a Pilis és Albertirsa almás kertek nem értek annyit mint a gazos sukorói telek. Van egy mondás a gyümölcsfáidat az unokák fogják élvezni. Ami pont ezért mostanra érte el a legjobban az értékét.
szaboria1
@Béla333: Emlékszel még mit írtam egy párhónappal ezelőtt a Hadházyval kapcsolatban? Nagyon úgy érzem nekem lesz igazam.
bencemacska
@nemkati: ma, 20:54
Miután papíron már nem az LMP elnöke, a háttérben csak megegyezett az LMP nevében az alkotmánybíró választás ügyében.
Lényeg : Schiffer akarata szerint kisegítették a Fideszt a 2/3-adban!!!
szaboria1
@bencemacska: Neked van igazad háttér irányítás alatt van az LMP
F_Viktor
@nemkati: Akkor bizony meltan beszelhetunk koncepcios perrol, s varhatnuk, hogy az EU ujabb frontot nyit, s "tamadja Magyarorszagot". Szerencsere hos melymagyar fiaink keszek barmikor megvedeni draga honunkat (csak legyen elegendo kozpenz).
bencemacska
@nemkati: ma, 21:30
Az első ítélet - nem véletlenül - Szolnokon született. Na miért pont ott? Handó Tünde úgy látta jónak!
Az ítélet hemzseg a hibáktól, a bíró jutalma : bevitték a minisztériumba, törvény előkészítőnek!
(kipróbált szak/r/ember!)
A másod fok azért hozott ellentétes ítéletet, mert kigyomlálta az elsőfok "tévedéseit"! Ez Szegeden történt! Nem tudom, mi történt a bíróval!
Harmadfok: Darányinak valamiért teljesíteni kellett!
bencemacska
@F_Viktor: ma, 21:26
Hol van itt már a jogállam?!
Zanzásítva l. ma, 22:02 beírásomat!
F_Viktor
@bencemacska: Van 2-2,5 millio birka a nagy magyar pusztaban, akik szerint jogallamban, demokraciaban elnek.
Mi tudjuk, hogy ilyet csak az allithat, aki fityesz-csicska, vagy esze, mint egy napos csirkenek.
papa.49
@szaboria1: Sokáig dolgoztam azon a környéken több TSZ. ben meg a Monori állami Gazdaságban is, meg a vasadi Kossuth ban is, rengeteget jártam arra... a velencei telket is ismerem, jártunk arra sokat fiatalkorunkban...
Béla333
@szaboria1: tegnap 21.44
Annak szurkolsz, hogy be tudd bizonyítani hogy Hadházy nem jó ember?
Én úgy gondolom, hogy becsületesen, őszintén végzi a dolgát, mint ahogy az LMP is!
Ők lehetnek a kiút ebből a zsákutcából, ahol most vagyunk.
Mondjuk ehhez szükséges lenne, hogy legalább ne ellenségesen álljanak hozzá a választók úgy, ahogy itt sokan állnak az DK-s fanatikusok közül!
De semmi gond!
Egy támogatottsági szinten van az LMP és a DK, lehet még lejjebb is menni! (Inkább úgy pontos egyformán elutasítottak!)
Peller Anikó
@bella: és te mégis úgy képzeled, hogy majd egyedül nyertek választást, kisgyerek.
Nessy
@Béla333: Az Isten áldjon meg!
Egy olyan eseményt, ami ha megtörténik, 1,2 milliárd kár érte volna az oeszágot. ( biztos?) De nem történt meg!!! Ezért 2,5 -3 év börtön jár. Azaz egy vélelmezett ha... ennyit jelent.
Farkas Flórián ténylegesen "elnyelt" 1,6 milliárd forintot. Vele Kövér "választási szövetséget köt", és bírja Orbán bizalmát!
Na, erre varrjál gombot!
Ezen indoklás alapján, mindenki bűnös, aki egy vita hevében a pokolba küldi a másikat! Ez is csere! A földi lét helyett a pokolba kivánja "áthelyezni" a vita partnert!
Béla333
@Peller Anikó: 09.17
Nem egyedül, tegnap (is) Karácsony Gergely feszegeti ezt az összefogást!
Rájuk akár még én is tudnék szavazni!
Ellenben ha a DK is bekerülne abba az összefogásba, amiben az LMP is szerepelne, akkor rám mint szavazóra ne számítson.
A DK nem alkalmas semmi másra mint szétverni mindent ami jó lehetne!
Béla333
@Nessy: 09.37
Engem ne győzködj a bírói ítélet jogosságáról vagy jogtalanságáról.
Megírtam már itt is, hogy én nem tudom megítélni, hogy az ítélet jó vagy nem!
Gondolom, hogy valami alapja csak volt, hogy ha letöltendőre ítélték őket!
karma1
Kutyabol max. kutyaszalonna lesz... Igy kell lenullazni valakinek sajatmagat, - mar masodszor is...Kar erte, ertelmes ember volt...:o(((
karma1
@Eladott Ország: Asszem ez most nem egeszen van igy... Hogy gondolsz egyenlosegjelet tenni a Gyurcsany kormanyzasa alatti penzugyi dolgokra es a mostani kormany, kuszaszem es meszaros lolo, rogantonyo uralkodasa koze???
Csak halkan jegyzem meg, hogy a Gyurcsany miniszterelnoksege alatt a futyiszes Jaray Zsigmond volt a penzugyminiszter,... Ha mar a penzugyeknel tartunk,...:o(((
Béla333
@karma1: 10.01
Ha már lenullázásnál tartasz:
Mi a helyzet a nagy horderejű Gyurcsány féle bejelentéssel, hogy Orbán hazaáruló és hogy börtönbe csukja? Hol van a bizonyíték?
Tudod ezt nevezik saját maga lenullázásának nem azt amit Hadházy csinál az LMP társelnökeként!
Tehát mi van a bizonyítékkal?
karma1
@Béla333: Ne felj, megvan, jo helyen. Pont a kiszamithatatlan ellenzeki politikusok miatt nem jott meg ki vele...
Leginkabb ugy kellene csinalnia a magyar FUGGETLEN (???) Alkotmanybirosagnak is ebben az ugyben, mint amit ma tett trumppal es Comey-val a sajat szenatusa: mindkettotol minden iratot bekert, es nincs mellebeszeles, hanem hataridok vannak.
Igenam, de abba egyikuknek bele fog torni a foga, es az nem Comey lesz.

Nincs egyszeruen erkolcsi alapja - vagy egyszerubb modon: annyi ver a pucajaban - a magyar Alkotmanybirosagnak, hogy egy olyan vaddal szemben azonnal eljarast kezdemenyezzen, amiben a regnalo miniszterelnokot a volt miniszterelnok hazaarulassal es korrupcioval vadol.

Nekem sem tetszik, hogy taktikazik Fleto, de hidd el, megvan az oka ra, hogy ugy tegyen, ahogy tesz.
Nem neked es nem nekem kellene ezeket a kerdeseket a politikusoknak feltenni, hanem az erre hivatott birosagnak.
Csak tudod, az Alkotmanybirosag mar felig benne van orban zsebeben: kepzeld el, ha Gyurcsany az AB intezkedesere megkapja az orbanra nezve terhelo anyagot. Akkor meg egy kicsit elhuzhatja az idot azzal, hogy vizsgalgatja az iratok valodisagat, de azzal se pocsolhetne tul sokaig, mert ez mar teljesen a nyilvanossag elott zajlana.
Ezert csinaljak most ezt a Sukoro-ugyet ujra jatszva, hogy az embereknek mindenkeppen beugorjon Gyurcsany. Csinaltak belole egy kabatlopasi ugyet, amikor mar senki sem fog arra emlekezni, hogy MINDENKIT FEL KELLETT MENTENIUK BUNCSELEKMENY HIANYABAN...
Nekem mar az is gyanus volt, hogy miert egy kocos videki birosag targyalta elsofokon az ugyet? Mert arra kesobb lehet azt mondani, hogy szakmailag nem ertettek a dolgukat? Meg csak nem is a Fejer Megyei Birosaghoz kerultek... Csak masodfokon jottek fel a fovarosba, pedig ez nem egy tyuklopasi ugy volt, hanem nagyon sulyos vad - lett volna, ha igaz lett volna...
desiro
@Béla333: Az e lmp eléggé lenullázta magát...A hülyék gyülekezete.
Béla333
@desiro: 11.01
Én ugyanezt mondom a DK-ról!
Ráadásul most már ítélet is van arról, hogy Gyurcsány miniszterelnöksége idején a kollegái olyan bűncselekményt követtek el, ami letöltendő börtönt ért!
Azok a hülyék gyülekezete, akik ezt nem akarják látni!
bencemacska
@karma1: ma, 10:07
Járai MNB Elnök volt 2001- 2007 között.
Gy. F. pénzügy minisztere Veres János volt!
bencemacska
@karma1: ma, 10:38
Ne haragudj a helyesbítésért, de azért tették Szolnokra az ügyet, mert bírták az illető bíró lojalitását, hiába tiltakoztak a vádlottak.
A tiltakozások miatt Szegedre tették az ügyet, ott viszont független bíróba botlottak, aki pontról - pontra cáfolta az első fok megállapításait!
Az ügyészség követelésére lett harmadfok, ahol Darák Péter jelölte a bírót. Vajon miért kellett neki lefeküdnie? Fogalmam sincs, de meg fogom tudni, de nem hamar, mert sem neten, sem telefonon, sem mobilon nem fog senki érdemlegeset mondani!
karma1
@bencemacska: A Wikipedia aszongya, hogy 1998 julius 8-tol 2000 december 31-ig o a penzugyminiszter. Jegybankelnok volt 1996-1998 kozott, es az MNB-nel pedig a 2000 dec. 31-tol 2007-ig volt az elnoke. ahol Simor Andras valtotta eltolcsiig.
karma1
@bencemacska: Csak bajod ne legyen az "erdeklodesbol"...:o)))
bencemacska
Bocs nem voltam elég világos: a másodfok volt Szegeden!!!
bencemacska
@karma1: Úgy van, csak OV helyett véletlenül GY.F-nek adtad Járait PÜ miniszterként. /Már te is egyenlőség jelet teszel közéjük?_:))))/
Igen, OV pénzügy minisztere volt Járai, és onnan ment közvetlenül a jegybank elnöki székébe 2001.január elsején.
Csak OV elveszítette a 2002-es választásokat, így Medgyessy Péter és utána Gy.F. megörökölte őt a jegybanknál!
bencemacska
@karma1: ma, 14:52
Nekem nem sokat árthatnak, de azt védenem kell, akitől információt kaphatok!
Csak olyankor fog válaszolni, ha "véletlenül" a "magyar ugaron" találkozunk!!!
karma1
@bencemacska: Akkor jo,...:o)) En mar nem biznek az "allam bacsiban"...:o))) orban gatlastalanul visszahozta a rakosi erat, csak eppen meg tobb technikat is alkalmaz - na nem o, mert ehhez segghulye, de megfizet olyanokat, akik finomitjak a rendszert...:o))
bencemacska
@karma1: ma, 15:22
Miután én éltem a Rákosi rendszerben, nagyon sok témában látom , érzem a visszaköszönését.
A különbség annyi - a Rákosi éra javára - hogy anyagi javakat nem gyűjtöttek a párttitkárok, megelégedtek a korlátlan hatalommal!!!
karma1
@bencemacska: En csak 2 eves voltam 56-ban, de a szuleim meseltek eleget az 56 elotti idokrol... Ez valoban kb. ugyanaz a stilus...
bencemacska
@karma1: ma, 15:20
Nekem olyan emlékeim vannak pl., hogy 1952-ben 3 napos kegyetlen fogfájás után, anyám elvitt a fogorvoshoz ( hófúvásban, 3km gyalog!). Hiába voltunk ott reggel az elsők, az orvos közölte, hogy most OTI rendelés van, nem foglalkozhat fizető beteggel, várjunk 12 óráig.
Pontosan 12 -kor behívott és kihúzta a letört fogamat, elnézést kért, - ő mondta - aki a várakozók közül leghangosabban hangoztatta, hogy tartsa az érkezési sorrendet, vegyen előre, az fogja feljelenteni, azért várakoztatott!
Azóta csak maszek fogorvosnál voltam! Kivéve mikor valamilyen igazolás kellet a fogaim állapotáról!
És még emlékszem néhány ilyen kedves "emlékre".
És ezek visszaköszönnek most a várakozási listáknál! Most is magán orvoshoz megyünk, de egy komoly műtétet már nem tudok kifizetni!
Eladott Ország
@karma1: tegnap, 10:07
Gyurcsánynak nem maradt ideje nagyobb volumenű lenyúlásra.
Veres János volt a pénzügyminisztere 2005 és 2009 között .
Előd: Draskovics Tibor, utód: Oszkó Péter volt.
Veres János volt színesfémkereskedő programja:
-hosszú távon is képesek biztosítani az egészséges gazdasági fejlődéshez, az Európai Unióhoz való felzárkózáshoz, az euró 2010-es bevezetéséhez szükséges egyensúlyi feltételeket - lehetővé teszik, hogy a dinamikusan növekvő gazdaság bővülő forrásait egy jobb, igazságosabb, biztonságosabb társadalom megteremtésére fordítsuk.
-egyértelműen és határozottan megőrzik és fenntartják a gazdaságpolitikának a konvergencia programban kijelölt útját.
Egyéb utóirat : Veres János volt üzlettársát, ( színesfémkereskedő) Kabai Károlyt még mindig nem találják a rendőrök. ... klausztrofóbiára hivatkozott, vagyis nem bírja szegény a bezártságot.
Eladott Ország
@karma1: "Hogy gondolsz egyenlosegjelet tenni a Gyurcsany kormanyzasa alatti penzugyi dolgokra es a mostani kormany, kuszaszem es meszaros lolo, rogantonyo uralkodasa koze???"
A válasz ma, 07:29-ben. A hazudozásban a lenyúlásban egyformák, csak a rendelkezésre álló idő miatt kevesebbet tudtak lopni.
karma1
@Eladott Ország: Hat, ha igy latod, az elegge sajnalatos, de persze a Te valasztasod...
En meg veletlenul sem latom igy, sem Gyurcsany, sem a Horn kormany alatt nem volt hasonlo, de Kadar sem engedte volna meg maganak es partjanak ezt a mennyisegu lopast.
karma1
@Eladott Ország: Nagy valoszinuseggel egy kicsit elbeszelunk egymas mellett: senkirol nem allitottam, hogy artatlan volna az elmult partok regnalasa idejen.
DE: soha nem folyt annyi penz a pozicioban levo miniszterelnok zsebebe, mint amennyi jelenleg orbaneba folyik, persze stromanokon keresztul.
Ne haragudj, de Gyurcsany akarmeddig maradhatott volna a kormanyzasban, o tutira nem lopott volna maganak milliardokat, mikozben latja, hogy az orszag sullyed lefele...Ezt meg a legvadabb ellensegei sem allithatjak Fletorol.
Azert azt gondold csak meg, hogy ahanyszor orban kerult uralomra, a kozvagyon azonnal elkezdett csapolodni, semmi ido alatt. 2010 utan pedig egyszeruen uzemszeruen, torvenybe emelve a korrupciot kezdett el lopni, meszaroson, garancsin, es a tobbi mocskon keresztul.

Ami rettenetesen nagy hiba volt mar a legelso kormanynal: a zavaros helyzetben sok ember belekeveredhetett a politikai es a kozeletbe, es nem tortentek meg a nagyon szigoru atvilagitasok.
Ez bizony nagyon komoly kerdes, mert a rengeteg penzt lenyulo genya siman bejuthatott a felsovezetesbe...
Béla333
@karma1: 08.04
Te utána tudsz nézni, hogy mi van a befektetett magyar adóforintjainkkal? Ott van a szomszédodba! (Innen nézve!):

"Rafinált Ázsiai Kapcsolatok - 1.rész
vastagbor.blog.hu/2010/03/25/rafinalt_azsiai_kapcsolatok_1_resz
Több megállapodás is született a két állam között, az egyik a MeH szerint:
"- Indonézia támogatja a magyar befektetési törekvéseket - jelentette ki az indonéz elnök a megbeszéléseket követő sajtótájékoztatón. Susilo Bambang Yudhoyono konkrét példakent megemlítette, hogy Magyarország bekapcsolódhat Dél-Szumátra tartományban induló fejlesztési programokba. Amint azt a magyar kormány képviselői elmondtak, egy 100 millió dolláros nagyságrendű projektről van szó, amelynek keretében Dél-Szumátrán magyar részvétellel folyhat szénbányászat, vasút- és kikötő-korszerűsítés, valamint hőerőmű-építés."
Akkor most 100 millió dollár vagy 300 millió euró? Vagy mennyi pontosan?
Mert az indonéz lapok megint mást írnak:
"Hungarian companies to invest $4 billion in South Sumatra."
(forrás: Eastcasablanca)"

Ha már ott tartunk, hogy Gyurcsány mennyire vigyázott a pénzünkre!
Ha ezt kitárgyaltuk, megbeszélhetjük a magyar autópálya építések felülszámlázási gyakorlatát!
karma1
@Béla333: Indonezianak mindig nyaltuk a segget, a Kadar korszakban is,... Most nem tudom, mit kavarnak arrafele, az az igazsag, hogy tolem kb. 10 ezer kilometerre vannak, es kb. ennyire is erdekel a dolog...
Azon kene mar mindenkinek agyalni, hogy EZT a penzszorast, amit a nemzeti elmebeteg csinal, hogy lehetne vegre megallitani.
Felre kellene mar tenni a azt a rohadt multba-merengest, ami a magyart jellemzi,... egy soha -nem-volt mesevilagba akarjak magukat visszaalmodni, de hogy holnap mi lesz, azt momentan mindenki leszarja.
Inkabb ezzel foglalkozna az EGESZ ellenzek, MINDENKIT beleertve...
Ertsd ugy, ahogy akarod...
Béla333
@karma1: 08.28
Nem azért nézzük a múltat, mert annyire szeretünk a régi történeteken merengeni, hanem azért, hogy a jövő szempontjából megfelelő döntést tudjunk/lehessen hozni.
Ahhoz meg tisztában kell lenni a közelmúlttal is!
karma1
@Béla333: Minek, ha nem vonjak le belole a tanulsagot?
A vilagon semmi ertelme tormay cecilezni, horthyzni, homan balintozni, mert annak a vilagnak NEM SZABAD TOBBET VISSZAJONNIE.
Nincs az az orszag, amelyik annyit vinnyogna a multjan es nyalogatna a sebeit, mint Magyarorszag. Mindenki imad elsullyedni a darutollas-csendoros multon, turulmadarazni, arvalanyhajazni, de egy epkezlab otlet nem jon ki ebbol.
Jol ertsd mar meg: a mostani eletunkben es a XXI. szazadban a legfontosabb arucikk az informacio, a viz es az energiahordozok. Minden ekorul mozog, es minden mas csak ezutan jon.
Ha valaki igazan aggodik a hazajaert, akkor beleveti magat a gazdasagi folyamatok tanulmanyozasaba, osszeveti a jelenlegi vilaggazdasagi helyzetet, belenez a sajat kasszajaba az orszagnak, felvazolja az azonnali tuzoltasi feladatokat, megnezi mire van penz, mire muszaj eloteremteni, es mindent ennek rendel ala.
A nemzeti elmebeteget azonnal kivonatja a forgalombol, minden megelhetesi potrohos politikusnak meguzeni, hogyha bent akar maradni a hivatalaban, akkor atmegy az ezutan MINDENKIRE kotelezo penz- es vagyonugyi atvilagitason, egy erkolcsi es rendorsegi atvilagitason, es ha ezen a szigoru vizsgan atmegy, akkor maradhat a politikaban, mentelmi jog nelkul, peldat mutatva a sajat eletevel is. Ha nem felelne meg megse, akkor repul az allasabol, mint raketa, johet a kovetkezo aspirans.

Ilyen kurva egyszeru.
A kozelmultat pedig mindenkinel a III/III-as ugyeknel kellene elkezdeni, es a fuggetlenitett titkosszolgalatokon keresztul kellene atvizsgalni.
Mondom: MINDENKINEL.
Jozefina
Ennek az embernek nincsenek elvei!!! Igazi megélhetési "politikus"?!
Béla333
@karma1: 08.50
A közelmúltba nekem nem Horty tartozik bele, hanem a rendszer (gengszter) váltást követő időszak politikusai.
A többi stimmel!
Béla333
@Jozefina: 08.55
Nem ismerlek téged, de lehet hogy korrektebb, tisztességesebb ember, mint amilyen te vagy!
Csak egy kérdés: életedben csináltál már olyat, hogy a kényelmes munkahelyedről azért álltál fel, mert nem értettél egyet a vállalatod erkölcsiségével, gátlástalanságával?
Ha tettél ilyet, akkor tudhatod, hogy Hadházy mit is csinált, amikor otthagyta a Fidesz korrupt világát! Tisztelet jár ezért neki, nem mocskolás!
Szerintem!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 07:38
Nemcsak az idő volt kevés!!!
Nem hoztak olyan törvényeket, amelyek lehetővé tették a törvényes lopást! A Fidesz igen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.