Egy reklámpiaci gazdálkodó ellen folytat büntetőeljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közérdekű bejelentés alapján – reagált az adó- és vámhatóság pénteken az MTI kérdésére.

Az MTI a Magyar Időkben megjelent hírrel összefüggésben kereste meg a NAV-ot, amely szerint a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. és Mahir Cityposter Kft.-nél nyomozás folyik költségvetési csalás miatt, a Jobbik plakátkampánya kapcsán.

Részleteket az adóhivatal a nyomozás érdekeire való hivatkozással nem közölt.

A Magyar Idők pénteki számában olvasható cikk szerint a két cég megtévesztette a NAV-ot azzal, hogy lényegesen kevesebb hirdetési felületet vallott be annál, mint amennyit valójával a Jobbik rendelkezésére bocsátottak.

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján a témával kapcsolatban azt hangsúlyozta, hogy milliárdos méreteket ölthet a "Jobbik-Simicska korrupció". Szerinte a Jobbik "összevissza beszél" a plakátok számáról és arról, hogy mennyi ideig bérelte a felületeket. Vona Gábor 2500 plakátról beszélt, de akár ezerrel is több lehet ennél – mondta. Hozzátette: a pártelnök áprilisban azt nyilatkozta, hogy egy hónapra bérelték a plakáthelyeket, ehhez képest ma még ugyanúgy láthatók a plakátok mindenhol – tette hozzá a kormánypárti képviselő.

A Jobbik szerint a piaci szokásoknak megfelelő szerződést kötöttek, ami azt jelentené, hogy három hónapra ennyi plakáthely értéke mintegy 2,5 milliárd forint – magyarázta a kereszténydemokrata képviselő. Hozzáfűzte: a Jobbik tavalyi költségvetési támogatása viszont 476 millió forint volt, a mostani kampány értéke pedig az ötszöröse ennek.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ütik vágják az ellenzéket ahol csak lehet...véletlenül se kapjanak felületet a médiában. Remélem a Jobbiknak lesz egy kis esze...meg a Simicska bombát is ledobják még időben a választások előtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Mirabilis: Elsőre is ezt írtad. Csak valakinek ki kellett írnom magamból a dolgot. Tudod egyszerűen az ember nem hiszi el, hogy 7 év alatt zsebre vágta Orbán az országot.
Macskaszem
Remélem Simicska tartogat valami meglepit a csúti maffiózó számára, és 2018-ban kicsinálja, ahogy illik.
a helység kalapácsa
hollik István egy geci. Nem kicsit, nagyon.
hollik istván éhen halna, a képességeit tekintve, de mint a fidesznek elkötelezett uszító emberként, babérokra tör.
Tolja ezerrel, ömlik a szar a szájából, de közben egy életképtelen kis húgyagyú adható-vehető gazember.
Ki normális hisz holik istvánnak - aki kicsit sem keresztény?

Magyarország beteg.
Beteggé tették a hulladék gazemberek!
Te még nem látod, de Magyarországnak ANNYI!
A működésképtelenség határára tolták a vérprimitívek ezt az országot.

Olyan TÖRTÉNELMI BŰNT követtek el, ami megbocsáthatatlan, mert helyrehozhatatlan.
Örökre tönkre tették ezek a gumicsizmába szorult fejű parasztok az egész országot.
Nincs kiút ebből.
Bár csak Balkán lennénk, de nem, ez már Észak-Koreai filing
Csak egy megoldás van, ha jót akarsz magadnak, és a családodnak.
Tanulj nyelvet, és menj innen!
human
@Macskaszem: Simicska egy hónap alatt meg tudná buktatni Orbánt. A gond az hogy nagy részét és talán a legdurvábbakat együtt csinálták. Maga ellen nem hinném, hogy vallana. Hacsak nem lesz vádalku, de vádalkunak meg csak egy másik kormány esetén van értelme, aki leváltja Polt Péter pártkatonát.
Gyuri Géderről
@Hellcat: Nem vagyok oda a Jobbikért, Simicska sem a szívem csücske, de az ördöggel is üzletet kötnék, ha ezt a g..i állkeresztény beütéssel regnáló bandát padlóra lehetne küldeni.
Nessy
Ez a plakát nélküli kormány üzenet! Ha akarom, bűncselekmény nélkül is börtönbe küldhetlek, ha rossz szót szólsz ellenem küldöm a NAV -t a rendőrséget, vádat emeltetek , és évekig sétáltatlak vezetőszáron! De ha lojális vagy hozzám, bármennyit lopsz ( csak tudd, hova, hány % jár), bírni fogod a bizalmamat, és pénzes státuszra számíthatsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.