Maratoni tárgyaláson csapott össze Budaörs és az állam a szolidaritási hozzájárulás ügyében. Úgy tűnik, az állam fontos kérdéseket nem tud megnyugtatóan, érthetően kifejteni a kérdésben, pedig még Orbán Viktor évfolyamtársát is bevetették. Még azt sem tudni, milyen közteher a szolidaritási hozzájárulás. A következő tárgyaláson már ítélethozatal várható.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Így lehetetlenítenek el a jól működő önkormányzatot.
Hajrá Budaörs remélem nyerni fognak !
namihami
És a legszebb a dologban, hogy a helyi budaörsi fideszes tetvek is megszavazták a saját -SAJÁT_ városuk megsarcolását. Igazi lokálpatrióták.
Ez a mocsok Vezér nem tudja se kiköpni, se lenyelni, hogy van egy város, ahol a talpasparasztjai kizárólag csak töredékként kerülhettek egyáltalán a város vezetésébe. A színtiszta Budaörsért Egyesület VÁLASZTOTT tagjai mellett 3 töredék honpolgár képviselheti az igazmagyarságot. Igaz, annyit is érnek. Valahogy statuálni kellett és a szégyen (a helyi fideszesekre nézve), hogy ehhez még statisztálnak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.