Egy nő írhatta azt a névtelen levelet, amelyet a lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián védőügyvédje mutatott be a harmadfokú tárgyaláson, és amiben az szerepel, hogy a támadás felbujtója Renner Erika jelenlegi párja.

Teljesen felháborodott Renner Erika párja, Attila azon a névtelen levélen, amelyet B. Krisztián, a lúgos orvos védőügyvédje csatolt be a harmadfokú tárgyaláson (ahol egyébként ilyet nem is nagyon lehetne). 

A levél írója – aki egy börtönbüntetését töltő elítélt – ugyanis nem állít mást, mint hogy a 2013 márciusában történt támadás előtt bő fél évvel kereste meg őt egy férfi, és felbujtotta a lúgos támadásra. A felbujtóban az elítélt Renner Erika párjára ismert rá később. 

Nevetségesnek tartom, amit a levél állít, azt pedig követelem, hogy B. Krisztián ügyvédje kérjem tőlem és az egész családomtól bocsánatot! Különben nemcsak én, de bárki, aki látta a levelet, azt mondja: egy nő írhatta a mocskolódó levelet!

- mondta el a Blikknek a férfi.

A lúgos orvos, B. Krisztián apja azonban blogjában rácáfolt a névtelenségre, szerinte ugyanis a levélíró egy volt rendőr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.