Lassan egy évtizeddel a legendás tévévita után minden jel szerint Orbán Viktor legpotensebb ellenfelét még mindig Gyurcsány Ferencnek hívják. Ő képes kiváltani érzelmeket, az ő mondatait idézi a sajtó, ő hoz nézettséget. Képzeljük el, ha Friderikusznak Tóbiás Józseffel, Schiffer Andrással vagy Fodor Gáborral kellett volna 24 órára összeköltöznie: mennyire lett volna érdekfeszítő az abból vágott 60 perces műsor? Gyurcsány előnyben van, aki sziporkázó egyéniség, akinek van története a világról. Akinek a mondandóját hitelesíti a személyes meggyőződés lobogó tüze. Aki állhatatos, cselekvő, kezdeményező és bátor. Ilyen politikusból nincs túl sok a hazai palettán. Gyurcsányon és Orbánon kívül talán Vona Gábort és Juhász Pétert sorolhatjuk azon markáns karakterek közé, akik teljesítik a kritériumokat. yurcsány hosszú távon is kemény diónak bizonyult: a Fidesz nem tudta a bevált eszközeivel megtörni. Patológiásan gyűlölik, mindent megtettek a levadászása érdekében, de a Polt Péter vezette...

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tudom, hogy nem friss a hír, de most került elém. Gondolhatunk Gyurcsány munkásságáról bármit, de az tagadhatatlan: szenvedély neki a politika. Megtehetné, hogy élete végéig koktélt szürcsöl a Kanári-szigeteken, de hajtja a személyes sztorija: hogy megváltoztassa az országot és bebizonyítsa, „nem kell beszarni Orbán Viktortól”.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Tudom, hogy nem friss a hír, de most került elém. Gondolhatunk Gyurcsány munkásságáról bármit, de az tagadhatatlan: szenvedély neki a politika. Megtehetné, hogy élete végéig koktélt szürcsöl a Kanári-szigeteken, de hajtja a személyes sztorija: hogy megváltoztassa az országot és bebizonyítsa, „nem kell beszarni Orbán Viktortól”.
Béla333
@Manhattan: 11.16
Most került (mintegy véletlenül) egy 2015-ös, Gyurcsányt istenítő cikk?!
Micsoda véletlen!
Még mindig abból él a DK, hogy hű, micsoda fantasztikus volt, amikor Gyurcsány felmosta a padlót Orbánnal!? (Mikor is volt? 10 éve??!!)
Akkor az azóta eltelt idő és főleg az utóbbi időben Gyurcsány ámokfutása megmutatja mindenkinek, hogy miért nem tud a DK szavazókat gyüjteni. Ha jól tudom a legutóbbi felmérés 4%-ra mérte őket, éppen 1%-al az LMP alá!
relatív
Sajnos a sajtómunkások folyamatosan ijesztgetik Vele a magyarokat, így tartják a felszínen a 'Gyurcsány többet visz, mint hoz ' szlogent, ami azok által sulykolt szöveg, akik minden vonatkozásban a lába nyomába sem érnek.

Mindemellett - természetesen - a volt miniszterelnöknek IS vannak téveszméi, vagy rossz törekvések mentén hozott döntési, de azok eltörpülnek politikai kvalitása mellett !!!

Minden korábbi döntéseit - a rosszak IS - a magyar nép érdekében, és nem az ellen hozta, mint az a mai regnálóra jellemző !

Az állam kárára sosem gazdagodott, még a munkája után járó jövedelmét IS az állampolgárokra fordította miniszterelnöksége idején !

Az a személyét érő kritika, mely még manapság IS oly nagy hévvel jelenik meg a médiában - rontva esélyeit - kimondottan irigyei forszírozzák a buta média-munkások felhasználásával.

Rémes az az igyekezet, mely még a Klub rádió és az ATV riportereit IS e körben találja !

Ha ez a média-törekvés nem lenne már mindenki a támogatóivá válnána az érdemleges körből !!!
coni
@Béla333: Gyurcsány támogatói elkötelezettek, az LMP támogatói közül sokan elpártolnának a kényszerszavazók közül ha színre lépne egy olyan párt amelynek a programjaival is azonosulni tudnának. Pl. a konzervatívok tömegeinek nincs kire szavazni...
Nem szeretném ha Gy.F. 10% felett beleszólhatna a kormányzásba, ugyanakkor nem szabad eldobni több százezer kormányváltó szavazatot csak azért mert nem ismerjük be: Gyurcsánynak igen is van tömegvonzása egy bizonyos kőrben és ez nem mutat átfedést az LMP-s szavazókkal.
coni
"Rémes az az igyekezet, mely még a Klub rádió és az ATV riportereit IS e körben találja" !"@relatív: Pontossan, mindkét média olyan hévvel szídja Gyurcsányt (a betelefonálók tömegeivel szemben) hogy olyan érzést kellt az emberben mindha mindkét adót Botka és Orbán együtt támogatná anyagilag.
Én soha nem szavaznék Gyurcsányra de tiszteletben tartom több százezer ember véleményét és felháborítónak tartom, hogy még az ellenzéki média is Orbán szekerét tolja.
Yoda69
@Béla333: Most is felmosna a padlot a taho gecivel, csakhogy az nem hajlando leulni vitazni senkivel (nem csak Gy.-vel)
Béla333
@coni: 12.15
Valóban! Élhetne egymás mellett békességben a DK-s és az LMP-s szavazó is, csakhát a DK-nak muszáj ellenségeket felállítani - ugyanúgy mint ahogy a Fidesz is teszi folyamatosan!
Ezért elkezdik hazaárulónak nevezni az LMP-t, van képük a nagynénjével a Dk-s blogon alattomos módon Schiffert mocskolni, Fideszes tagkönyvet próbálni rájuk erőszakolni, stb, stb.
Ez olyan mélysége a politikai kultúrának, amit eddig csak a Fidesztől láthattunk!
Lehet ezt csinálni, de akkor ilyen lesz a viszont válasz is!
Ha ez kell, ez lesz! Most már én pl. ott tartok, hogy ha egy DK-sra kellene szavazni bármi ok miatt, akkor inkább eltörném a lábam, hogy ne tudjak elmenni szavazni!
Innen már nincs visszaút!
Béla333
@coni: 12.24
Mindenki - még az ATV és a Klubrádió is- szegény Ferit bántja?!
Nehogy elgondolkozzon egy DK-s fanatikus is arról, hogy mi lehet ennek az oka?!
Nyilván az, hogy "Nyomják Krahácsot!" - ha még emlékszik valaki erre a kabaré tréfára?!
A DK-s szavazók véleményét és a szavazatait tiszteletben tartja bárki, de elfogadni, pláne támogatni azért nem kell a Gyurcsány/DK által bevetett stílust és mocskolódást!
Béla333
@Yoda69: 12.35
Biztos így van, nem vitatom, de azért ne felejtsd el, hogy amikor az a TV vita volt, akkor még nem volt öszöd kiszivárogtatva, nem volt 2006, nem voltak a korrupciós ügyek, Polt bebetonozása, stb, stb.
Elég sok ütőkártyát adott Gyurcsány ahhoz, hogy ő se nagyon kívánja ezt a vitát!
relatív
Már többször vetettem fel, több fórumon a zsigeri gyűlölettől faék megszólalóknak, hogy fejtsék ki mi gyűlöletük alapja, konkrétan, minden a regnáló, és követői által hangoztatottaktól.

Még várom ezt a tényeken alapuló indokot, még a médiamunkásoktól IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.