Három férfit fogott el a BRFK kábszer-osztálya pénteken, ketten dílerek voltak. Az egyik elfogottnál hamis rendőrigazovány volt.

Kábítószer átadása közben fogott két feltételezhető dílert és egy segítőjüket fogta el a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya péntek késő délután a Könyves Kálmán körút egyik parkolójában a IX. kerületben.

A BRFK közleménye szerint "a rendőri akciót megelőzően a 40 éves K. Csaba autóval fuvarozta a 27 éves N. Lászlót a találkozó helyszínére. A budapesti lakosok a kocsiban várták a 24 éves V. Alex érkezését. Miután a dunavarsányi V. Alex gyalog megérkezett és beszállt az autóba, K. Csaba a jármű mellett figyelte, hogy az adás-vételt más ne zavarhassa meg.

A nyomozók ekkor fogták el a három férfit, akik közül V. Alex a kocsiból kidobott egy alufólia csomagot, amiben a rendőrök 64,96 gramm marihuánát találtak.

A felderítők az autót átvizsgálták, és a padlón szétszórva a bal első ülés elől 69 darab kék színű kábítószergyanús tablettát foglaltak le. A rendőrök K. Csaba nadrágzsebében a nevére kiállított hamis rendőrigazolványt is találtak.

A nyomozók az elfogott férfiakat előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya V. Alex és N. Lászlóval szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg K. Csabával szemben közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrök V. Alexet és N. Lászlót őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására" – olvasható a BRFK közleményében.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Itt se tudni ki kicsoda. Egész pontosan.
verőce21
Azt nem írják, a kocsi lopott volt-e ráadásul? :)
eugen4402
"Aztán jöttek a kollégák", és letartóztatták a gyanúsítottakat, de kiderült, hogy ők is ál-rendőrök. Újabb csapat érkezett, intézkedtek ahogy kell, de az igazolványukról messziről látszott, hogy hamis. Már a nyolcadik turnust tartóztatják le, és ez így megy napok óta. Valaki szerint az igazi rendőrök nyugdíjba mentek...
papa.49
Így nem lesz vége akit a helyszínen, kezében a droggal megfognak, 1. 2 napon belül elítélni vagy 20 évre csak elfogynának!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.