Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint kezdenek visszatérni azok a választópolgárok, akik 2010-ben elvesztették a szocialista pártba vetett bizalmukat. Nem adott egyértelmű választ Botka László arra, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje lesz-e abban az esetben is, ha a többi párt nem teljesíti a feltételeit, és nem az általa áhított módon valósul meg az összefogás. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ez eleg diktatorikusan hangzik botka szajabol,. "az osszes part" "termeszetesen a DK is" - hat mit kepzel ez a pokhendi f@sz?

Az, hogy o 7-szer nyert egy varosban, az egy dolog.
Ha en jol el tudok vezetgetni egy szemelyszallito buszt, az meg egyaltalan nem biztos, hogy egy szemelyszallito Jumbo Jet-et is el tudnek vezetni. Azert egy varos vezetese es egy egesz orszage az nem ugyanaz...

Az mszp parszor mar magatol leszerepelt, az sem volt semmi, hogy kihatralt Gyurcsany mogul - na ezt a Fleto se felejti el nekik, ezert is alakitotta meg a sajat partjat.
Gyurcsany rugalmas, ertelmes, tanult a hibaibol - nem ugy, mint egyesek -, es egeszen biztos, hogy ma mar maskeppen vezetne az orszagot: a jelenlegi DK-szimpatizansokat is ez tartja a part kozeleben.
Es persze azota teljesen megvaltozott az orszag helyzete is, teljesen atrajzolodtak a vilagpolitika fo vonalai, ebbol mar nem ugyanazt lehet kihozni, mint 10-15 evvel ezelott.
Gyurcsany okos, a partja es a nepe erdekeben meg fogja tenni a megfelelo lepeseket, de ahogy botka nagykepuseget elnezem, az elmebeteg orbant egy hidegen szamito rablo valtja majd - ha egyaltalan levalthatja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Kookas: Ebben a pillanatban SENKI nincs a magyar kozeletben, aki fel tudna razni azt az apatikus 4 millio embert, akinek mar minden mindegy, akire hatott a finkelstein-fele agymosas, akik elhiszik, hogy senki nem tudja levaltani orbant, vagy eppenseggel a nagyon szegenyek, a kozmunkan tengodok, akiknek nincs modjuk arra, hogy megengedjek maguknak azt, hogy sztrajkoljanak, vagy egyszeruen ne menjenek be a munkahelyukre, mert akkor nem lesz fizetesuk meg annyi sem, amennyi most van. Abbol sem lehet megelni, de megis valami.
A tanarokbar okosak, megsincs annyi onbizalmuk, hogy EGYSZERRE felalljanak, ne hagyjak magukat megfelemliteni, mert tizezres tanartarsadalmat nem lehet egyik pillanatrol a msaikra potolni, es ez mar feltunne igencsak az Unionak is. Ez mar regen nem belso ugy csak, csak orban probalja meg mindenkivel ezt elhitetni.
bencemacska
@karma1: ma, 10:13
Ez a manusz túl tesz az összes elődjén:
"Rákosi Mátyás: Aki nincs velünk, az ellenünk van.
Kádár János: Aki nincs ellenünk, az velünk van.
Grósz Károly: Aki ellenünk van, az is velünk van...
Orbán Viktor: Aki nincs velünk, az nincs is..."
Botka: ??? Csak én vagyok ...
168ora.hu/ne-rinyaljunk-kerenyi-gyorgy-azt-szeretne-hogy-szocialistak-harapjanak/
bencemacska
@karma1: ma, 11:36
Szerintem a tanárok azért nem tudnak egységesek lenni, mert megosztottabbak, mint a társadalom.
Van ám ott egy semmire sem jó, nagyon jól megfizetett réteg!!!
karma1
Hat ez a kerenyi is egy kisse el van szallva magatol
Nem kell Gyurcsanyt szeretni, de azert trollnak es hekkernek hivni?... Hat ehhez azert kell pofa... Igaz, az mszp-nek csak az van...Nagy pofaja, aztan amikor a dolgok nem ugy alakulnak, akkor szepen csondben kisomfordalnak az illeto mogul, igy tettek Gyurcsannyal is annakidejen, es most ot nevezik arulonak...
Biraljak, mert megalakitotta a DK-t, holott a partalapitas mindenki szamara elerheto meg Magyarorszagon , szoval ebben sincs igazuk...
karma1
@bencemacska: Hat ilyen reteg mindenhol van, mert a korhazigazgato kiskiralyok is jol megvannak fizetve, nekik semmi bajuk az egeszseguggyel, es hat annakidejen vitezy davidka is kapott 5 millas fizetest - mi lett volna hat rossz a BKK-nal? Semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.