Aláírta az oktatási törvények módosítását pénteken Áder János köztársasági elnök. Az államfő nyilatkozatában kiemelte, hogy a jogszabály kihirdetése előtt a módosításokról konzultált az oktatási jogok biztosával, aki arról biztosította, hogy azok nem támasztják alá a törvénnyel szemben megfogalmazott kritikákat és aggodalmakat. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Úgy látszik Áder mameluknak fogalma sincs a Taigetosz-törvényről! Na de miről lehetne fogalma ennek a megélhetési politikusnak, akit szerencsétlenségünkre a köztársasági elnöki székbe ültetett a Fidesz maffia bandája! Ezt meg is hálálta kenyéradó gazdáinak, lassan mindent aláír amit elé raknak! A tömeg hangja, hogy "Ne írd alá János!" soha nem jut el hozzá, hiszen ő nem a nép képviselője, hanem csak hű kiszolgálója a rabló, tolvaj bandának, akik a hőn áhított székbe segítették!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.