Lincselés történhetett Alsószentmártonban, állítólag Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere szenvedett súlyos sérüléseket.

22:10

A rendőrség közleménye

Öten verekedtek össze a helyi italbolt előtt.

A rendőrség ügyeletére 2017. június 10-én 17 óra 17 perckor arról érkezett bejelentés, hogy többen összeverekedtek a helyi italbolt teraszán.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy négy férfi szóváltásba keveredett Drávapiski polgármesterével, majd bántalmazták őt.

A rendőrök az eset kapcsán előállították Alsószentmárton polgármesterét, valamint egy 37, egy 20 és 47 éves helyi férfit. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

A Siklósi Rendőrkapitányság az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz."

21:15

A Szabad Pécs legfrissebb információ szerint lehet, hogy még ma éjjel meg kell műteni a polgármestert. Úgy tudni, Mali Zoltán magánál volt, beszélt is. A portál szerint a polgármester fej- és végtagsérüléseket szenvedett.

19:20

Lincselés történhetett Alsószentmártonban, állítólag Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere szenvedett súlyos sérüléseket.

Megverték Drávapiski polgármesterét – lincselés történhetett

Fotó: szabadpecs.hu

A Szabad Pécs úgy tudja, a faluban elterjedt a hír: „az alsószentmártoni polgármester és családja” gyakorlatilag meglincselte a faluban kocsmát üzemeltető, országosan is ismert baranyai faluvezetőt.

A lap szerint szerint öten támadtak rá Mali Zoltánra, és nagyon csúnyán helyben hagyták, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A két polgármester korábban jó viszonyban volt egymással, de kapcsolatuk az utóbbi időben meglehetősen rosszra fordult, kölcsönös fenyegetőzések követték egymást.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
volt hozzá cigányzene is vagy csak a cigánykórus énekelt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
volt hozzá cigányzene is vagy csak a cigánykórus énekelt?
Equus
Drávapiski... 104 lelkes tanya, aminek még külön polgármestere is van. Hozzá, gondolom, képviselőtestület... ahogy olvasom, még alpolgármester is, vele nyilván polgármesteri hivatal, titkárság. Na, ezért tart ott ez az ország, ahol éppen... Micsoda ifióta ötlet volt a módszerváltáskor ez a rengeteg tintanyaló, ingyenélő helyet megteremteni...
papa.49
Az ,,úri közönség,, megejtette a ,,svédtornát, ahogy szokták öten, egyre, csak így bátrak!!!
Equus
@Szeparepa2: ahham... és a "munka" szó hiányzik a szótárukból... helyette "segíjt" olvasnak - ha tudnak olvasni... nem mintha Alsószentmártonban más volna a helyzet. Az is csak egy rákos kelevény az ország testén.
szaboria1
Mily érdekes a drávapiski pm. kocsmát üzemeltet Alsószentmártonba. Röhej, hogy 91 főnek külön pm. hivatala van. Máshol meg ahol jóval többen laknak mégsem lehet önálló pm. hivatala.
justhpeter
@Szeparepa2: Itt sem jó a lincselés és ott sem jó a lincselés. A parlamenti csőcseléket is ugyanúgy, "törvényesen" kell dutyiba juttatni, ahogy a csórókat a hatalom.
Eladott Ország
Az erőszakot elítélem, de be kell látni, hogy néha más nem vezet eredményre, mert a hatalom a szóból nem ért. Ennek a Malinak csak a botrányairól olvasni. Tipikus fideszes. Bár papíron független, de akinek trafikja van, azt tudjuk, hogy mennyire független!
Borsodi
Ha fideszes nem csodálkoznék,mert a fenyegető zsaroló módszerükkel nehéz együtt élni.
szaboria1
Nagyon NAGY BECSBEN LEHET ez a fidesznél ha a sok disznósága mellett még mindig pm. lehet.
moiszikf
Akkor ez gondolom fordítva is mehet...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/kozmunka01-1.jpg
Helyi kiskirályok és Döbrögik döntenek emberi sorsokról az illiberális, munkaalapú
társadalom dicsőségére. Ahol nem jönnek létre nemzetgazdaságilag hasznos munkahelyek
(olyanok, amelyek költségvetési bevételt generálnak) és ahol következésképpen már olyanokat is beszív a közmunka, akik ezt korábban elképzelhetetlennek gondolták. Újabb körök zárulnak be naponta. Emberi életek tudatos elsorvasztása, cselédsorsba döntése egy szűk réteg luxuséletének megteremtése céljából. Bármi áron. Kötéltánc kötél nélkül. Ennyi.
Eladott Ország
www.vicclap.hu/static/pic/zsoldos/dobrogimikulas.jpg
Miért nem mondta a polgármester: Téved fiatalember, nem a Dödrögi vagyok, csak egy elkésett mikulás!
1magyar
A cigányok nem szarakodnak, hevesebb vérmérsékletűek mint a magyarok. Ha Döbrögi volt a pm. akkor nekimentek.
Eriksson
Feltételezem, hogy az uzsorások megbízottai voltak, akikkel szemben Mali Z. felvette a kesztyűt.
Macskaszem
A döbrögi fidesznyiket egyszerűen utolérte a népharag. Majd sorra kerül a többi döbrögi is.
Zeta
@Eladott Ország: és tőkefelhalmozás, mint nyugaton az 1800 as években. Csak itt nem önerőből, engedéllyel, törvényileg lopv!
Eladott Ország
@Zeta: tegnap 23:08 A történelmi fejlődésből nálunk ez idáig kimaradt a kapitalizmus, most bepótoljuk és bizony a társadalmi egyenlőtlenségek újratermelődnek, zajlik a tőkefelhalmozás és a tőke koncentrációja, lásd Mészáros Lölöt és csapatát.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/12705492_995829030453874_3400939487193956882_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.