A Jobbik 16. országos kongresszusán Vona Gábor pártelnök szombaton folytatva a nemrég még szélsőjobb elveket valló párt cukiságkampányában megfogalmazottakat, “cuki” volt, keményen “cuki”. Cirka 300 küldött előtt felvázolta: szerinte Magyarország rákfenéje az, hogy ma is a 20. századi reflexek, traumák és megosztottság alakítja az életet, a politika pedig nem meghaladni, hanem kihasználni, tovább szítani akarja azokat.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádár János
"Ésszel és szívvel, szóval és tettel egyaránt kell szolgálni a hazát!"

Kádár János: 1986 Leninváros
qxy
@Kádár János: és továbbra sem vette elő a dokumentumokat és a ruszkik továbbra is 30 fillérért vitték a kenyeret 70 fillérért a húst . Ja ??? meddig is voltak?? mennyien is? Mennyit is ettek?
" Mint az oroszok.15 évig ment a fél sertés nekik minden nap 700 fél.átlagban 40 kiló volt egy fél disznó kilónként 7 forint volt a veszteség.és ez csak a fél sertés.mit vittek még? "MINDENT"
Szegény Kádár. Neki is meg mondták mit kell csinálni és hogyan.
qxy
Vona: "magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel"
Na, ilyen politikus Magyar ember nincs""""""
Kádár János
@qxy: 70 fillér volt 1 köbméter gáz ára 30 éve nekünk otthon!!! Most 140 Ft.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.