Megelégelték az alsószentmártoniak Mali Zoltán “teljhatalmát”, a drávapiski polgármestert elérte a “nép haragja”. A PestiSrácok értesülése szerint a spontán tüntetés tettlegességig fajult, a falu határában még egy mentőhelikopter is leszállt. Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, Mali Zoltán sérült meg és őt szállították kórházba. Mintegy 300 alsószentmártoni vonult utcára, hogy a drávapiski polgármester, Mali Zoltán ellen …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Füstösflóri ellen mikor lesz erődemonstráció?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem vagyok gonosz, de a romáknál a családi vitákat is verekedéssel döntik el.( tisztelet a kevés kivételnek).
Mali Zoltán mellett már nem maradt lopni való? Ez is lehet a probléma. Megváltozott Mali és korlátozta a lopást? Na, ez aztán a probléma!
Esetleg két polgármester egy kocsmában nem fér meg?
karma1
@Jozefina: Hahaha, akcentust leirva meg nem lattam!!! Te miket tucc!...:o)))))
szaboria1
@Nessy: Már Ő akar Alsószentmártonba kiskirály lenni. Bolt, dohánybolt, kocsma az övé. De mi köze neki ahhoz, hogy az ottani pm. mikor akar közgyűlést tartani.
TASzSz
A "nép" haragja...
A cigány mióta nép???
nezelodo
Ez a Pesti Srácok olyan jól értesült ott a végeken arról, hogy mi fog történni, mint a (Simicska) Hír tv volt 2006-ban órákkal az események előtt a TV székház ostromáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.