A minap esett meg az a csúfság, hogy Andorra válogatottja kipöckölte magyar “kollégáját”, vagyis jobbnak bizonyult nemzetünk 11-nél. Na bumm, veszett már több is a mohácsi csatában. Hiszen a foci játék, nem vérre megy. Sport. Normális esetben.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Emberek ezrei éheznek, valóban megéri?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/L3111927-1024x682.jpg
Stadionország csapata a tegnapi napon ismét leszerepelt. Nem először és talán nem is utoljára, de ez nem változtat azon, hogy ismét fájó sebet ütött a már amúgy is siralmas magyar foci testén. Egy, a világranglista 186. helyén álló, játékosaikat a spanyol 5. osztályból szerző, nagy többségében amatőr focistákkal felálló csapat verte meg Magyarország csapatát. Andorra utolsó tétmérkőzésen megszerzett győzelméig, egészen 2004-­ig kell visszamenni, amikor is Macedónia csapatát sikerült legyőzniük. Ami Andorrának történelmi siker, az nekünk ismét szégyenteljes vereség. Hány ilyen nap volt már az elmúlt 10 évben? Mikor jövünk rá végre hogy a magyar foci teljesítménye nem a beleöntött pénz mennyiségétől függ? A tehetség nem pénz kérdése, soha nem is volt az, ez nem klub futball. Az elkövetkezendő 3 évben, tehát 2020-­ig bezárólag, a kormány legalább 268 milliárd forintot – melyből 250 000 000 000 forint közpénz – kíván stadionépítésre szánni. Ezt a pénzt az
emberek megkérdezése, felhatalmazása nélkül költi el a magyar kormány egy olyan vágyálomra, amely az emberek életét semmilyen mértékben sem javítja. Ez az összeg még csak nem is egy végső összeg, ugyanis azokat a stadionokat nem csak felépíteni, de fenntartani sem árt. Ez évi plusz 50-­60 milliárd. Olyan összegekkel dobálózik a magyar állam, melyből akár rendbe is lehetne tenni a magyar kórházak egy részét, de ehelyett soha meg nem térülő stadionépítésekbe ölik ezeket az irdatlan pénzösszegeket.
Sámannus
@Eladott Ország: Ez a gól szép kidolgozott helyzetből született.
Olyan érzésem van tőle, mit ha két klasszis különbség lenne a csapatok között.
Eladott Ország
nepszava.us/a-magyar-foci-eros-es-buszke-europai-foci/
A magyar foci erős és büszke európai foci. Persze, minden rendben lehetne a magyar focival is, ahogy Magyarországgal is minden a legnagyobb rendben van, legalábbis az állami média, az álkereskedelmi televíziók, az elrekvirált vidéki sajtó és az utcai óriásplakátok szerint. Ha az állami propaganda ugyanúgy működne a fociban, mint a politikában, itt is elég lenne néhány milliárdért plakátokat ragasztani minden utcasarokra: „A magyar foci erős és büszke európai foci” szöveggel. Ezzel a magyar labdarúgást is ugyanolyan sikeressé és irigyeltté lehetne hazudni, mint Orbán Magyarországát, a „Magyarország erős és büszke európai ország” plakátokkal.
Eladott Ország
nepszava.us/a-romanok-rohognek-az-andorrai-veresegen/
A románok röhögnek az andorrai vereségen.A magyarok mindent a futballsikerekre tettek fel, feláldoztak mindent azért, hogy újra nagy futballnemzet legyenek, már Puskás-ügyi nagykövet is van, akiből Puskás-ügyi miniszter is lehet. Csak futball nincs. Már alig lehet olyan futball-válogatottat találni a világon, amely ellen a magyar szuperválogatott biztos esélyesként léphetne pályára és ne kaphatna ki tőlük. A románok Orbánnak köszönhetően már az élet minden területén túlnőttek Magyarországon, és mindenben jobbak a magyaroknál. Akárcsak a többi szomszédos ország. De a magyarok változatlanul bíznak a Kárpát-medence Maradonájában, aki csaknem húsz évvel Ceausescu bukása után épít olyan rendszert, mint a román diktátor. Van min röhögni a románoknak.
solidedge
Tovább kell lépni. A vereség után két hónap pihenést javaslok a magyar válogatottnak mielőtt végleg feloszlanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.