Ezt az elképesztő videót Bródy János tette közzé Facebook oldalán. Orbán Viktor pártja, a Fidesz születésnapján arról beszélt, hogy Magyarország célja a nyugathoz (Európához) tartozás, az orosz, szovjet eszméknek hátat kell fordítani. Mint mondta, az olaj keletről jön, de a jövő nyugaton van. Ezt üzeni a fiataloknak. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Semmi új! Egy elmehibbant f@szfej összevissza hadovázik, mert jó volt a kendertermés Feltshoothon!
quadrocopter
Semmi új! Egy elmehibbant f@szfej összevissza hadovázik, mert jó volt a kendertermés Feltshoothon!
nezelodo
Lehet indítani a csizmatalpgyárat, az alapanyagot maga a vezér biztosítja hozzá.
eszegfu
@Olvasószerkesztő: Nem szó szerint idézem: az oroszok előtt akkor becsuktuk az ajtót és nem engedjük, hogy az ablakon jöjjenek vissza, a nyugatnak meg kinyitottuk... ez mán döfi!! Ma nemcsak hogy kinyitjuk az ajtót, hanem hivogatjuk is őket... sőt még O.V. bohócot is csinál magából, amikor "dalra fakad" a cigányzenekarral... Ekkora "pálfordulást", megalázkodást?! Szégyen! Ugy is, mint ember, de ugy is, mint M.o. első embere!!! Az még rendben lenne, hogy egy ember ahogy halad a korral, kissé "csiszolódik", változik, de alapvetően kizárt dolognak tartom, hogy 25 évvel ezelőtt utáltam valamit, most meg szinte "imádom". Az az érzésem, hogy 25 évvel ezelőtt az "kedvezett" O.V. politikai előrehaladásában, hogy a 40 év orosz kötelékétől már nagyon sokan szabadulni akartak, ezért az volt a főellenség... ma pedig ennek szerepét átvették a menekültek, Soros, meg Brüsszel. Ha még van gerince, akkor az már igencsak zselés állapotban lehet.
bakegya
@Olvasószerkesztő: ingyen szakvéleményt most nem adok-pedig meggyőződésem arra lenne szüksége a hazámnak!-mert iszonyatosan szélsőséges nárcisztikumban nevelődnek a gyerekeink és unokáink!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.