Nem lesz több Sukoró, nem lesz több Mészáros Lőrinc. Azok kerülnek börtönbe, akik valóban meglopták a magyar és az európai adófizetőket. Június 10. a Magyar Ügyészség Napja. Ezt a napot még akkor vezették be, amikor az ügyészség a hatályos törvények mindenkivel történő egyforma betartatását tartotta feladatának. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Mirabilis: Az atlagpolgar jogbiztonsagat jelenti ez. Nagyon fontos dontes: ha valaki valahol korrupciot lat, es ez ellen feljelentest tesz, ezutan nem landolhat a feljelentes poltpetya marha mely fiokjaban.
polt peter az elo bastya a demokracia ellen, a fuggetlen birosag es ugyeszseg megle'te ellen.
Rola minden fidesznek kinos ugy visszapattan, mert ot azert allitotta oda orban, hogy azok szerint a mocskos torvenyek szerint, amivel orban beemelte a korrupciot a torvenyes rendbe, azokon polt orkodjon, hogy senki se tamadhassa meg azokat a torvenyeket.

Sehol a vilagon nincsen visszamenoleges hatalyu torvenykezes: ezt is csak orbanisztanban teheti meg a kormany, azt is csak azert, mert - teljesen jogtalanul - eltorolte a Magyar Alkotmanyt!

Ma Magyarorszagon nincs jogbiztonsag, a panasztevot teszi a rendorseg es az ugyeszseg gyanusitotta, mert ez a legkonnyebb: ha teged valaki megeroszakolna, peldaul, akkor nem mehetnel a rendorsegre, mert a rendor rolad mondana azt, hogy tul csinos vagy, valoszinu kihivoan is viselkedtel, ezert (szinte) megerdemelted, amit kaptal. Senki nem fogja venni a faradsagot, hogy utana jarjon annak, hogy te 150 centi es 45 kilo vagy, a teged megeroszakolo meg 120 kilos kigyurt kopasz, mert akkor a rendorsegnek el kellene kezdenie nyomoznia, vadat emelnie, utanajarni dolgoknak, azt pedig az orban kormany nem fizeti ki.
EZERT (is) kell a fuggetlen ugyeszseg, birosag intezmenyet mindenaron fenntartani, de ezt mar eleve nem lehet megtenni otthon, ahol a fougyesz polpolt petya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@szaboria1: 07.26
Én maximálisan egyetértek, hogy az Uniós ügyészségbe belépjünk.
Akkor talán kiderül végre, hogy ki a felelőse pl. a 4-es metró korrupcióinak!
Vagy a Fidesz elmúlt évekbeli felzárkóztatási pénzek lenyúlásainak!
Béla333
@szaboria1: 07.26
Csak arra kell figyelni, hogy mennyi a DK nagy nekibuzdulásából a propaganda, ha tudják, hogy a 4-es metró ügyében van néhány olyan politikus, aki jelenleg náluk politizál és érintett lehet!?
magyarbakancs
DK soha nem nyer itt választást.
Tehát ezzel nem kell nekik foglalkozni.
Pöpec
@magyarbakancs: Ellenben vesz majd el szavazatokat - kitől is? Az MSZP-től.
Vajh az MSZP belépne?
Pöpec
@karma1: "Az atlagpolgar jogbiztonsagat jelenti ez."
A jogbiztonság mélyen fidesz ellenes eszme.Ez önmagában mutatja, hogy de facto diktatúra van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.