A köztévé Felcsúton készített vele interjút, balszerencse, hogy az arcpirító vereség után került adásba a beszélgetés. A múlt hétfőn készült interjúban Orbán több erős kijelentést is tesz. Ami még tökéletesebbé teszi Orbán mondatait, hogy a magazin most vasárnap, az Andorra elleni meccs után került adásba. Az orbáni alap: „A magyar futballban ma azért mennek jobban a dolgok, mert vannak akadémiák.” „A legnagyobb érték a magyar labdarúgásban ma az akadémiai rendszer. Ezt kell megőrizni és ezt kell erősíteni. Ezt kitanultuk az elmúlt tíz évben, ehhez értünk.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Olyan az Orbáni foci is mint a kormányzásuk.
Csak a duma, a nagyotmondás, a hazudozás minden alap nélkül.
Amikor meg jön a kijózanító pofon, akkor meg eltűnik, nem lehet szóra bírni, majd jön az egyik samesza aki elmagyarázza, hogy tulajdonképpen az is siker, hogy csak 1:0-ra égtünk Andorra ellen!
Sámannus
@Béla333: Hát a jobbtól nem szégyen kikapni! Az a gól pedig gyönyörű volt. Ha a mieink rúgják, az egész csapatot kitüntetik egy lovag kereszttel.
Tanulni mentek oda is, mert a mostani válogatottaknak még nem volt akadémiájuk, azé a zakó.
A fiúk nem tehetnek róla, ahogyan felkészítik őket úgy játszanak.
Mindenki a maximumot nyújtotta, az eredmény pedig igazságos volt.
Ha azt akarjuk, hogy Andorra ne csináljon ki bennünket, állampolgárságot kell nekik adni!
Clavigo
Muha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha...Muha-ha-ha-ha-ha-ha-ha..,,,,,...Muha-ha-ha-ha-ha-ha... Te Barom,,,,csak ne értenél ennyi mindenhez...Mindenki jobban járt volna,,,ha megmaradtál volna a megye. 3-ban,,,,,labdaszedőnek,,vagy szertárosnak...Seggfej...Oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.