Jelenleg az OTP bank online fizetési rendszere technikai okok miatt nem működik. A hiba számos webáruházat és alkalmazást érint, melyek az OTP fizetési megoldását használják. Sokak szerint az OTP bank online felülete, az OTP Direkt sem működik megfelelően,...

Forrás: into.hu
Feltöltő: vmarci21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ma van a nyugdíj átutalás gondolom mennyien szidják a jó édesanyjukat
de okkal !
Eladott Ország
Figyelünk, kérem? Itten digitális jólét lesz. Mindjárt. Erre személyesen Deutsch Tamás fog
felügyelni, az biztos. A jóléthez vezető lépések is megjelentek a Magyar Közlönyben, tehát akár lúgkövet is ihatunk a digitális kánaán hamarra várható beköszöntére. Már csak egyetlen kérdésem maradt erre az évre: a sok digitális nemzeti boldogság mellett nem lehetne esetleg piaci alapon felkérni egy orvosembert, ugyan, vizsgálná már meg honatyáinkat egészségügyileg? Mert aggódom én értük és igazából nagyon sok olyan ember van ebben az országban, akik testileg sérültek, vagy nem sérültek, de mentálisan és morálisan is teljesen épek. Talán néhány megfáradt politikust időszerű lenne lecserélni. Nem digitálisan, hanem igaziból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.