A lakosság valódi tájékoztatását a kormány nem annyira viseli a szívén. A kampány költségeiről adatokat kérő Átlátszónak csak 24 ezer forint befizetése után adták ki a kért közérdekű információkat. Ebből kiderült, hogy a kampányra csak áprilisban nettó 4,2 milliárd – áfával majdnem 5,4 milliárd – forintot költöttek. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bravó! 5.4 mrd.-ért egy életen át leszopnak egy lakótelepet a prostik!
Igaz, a kék baromságnak is szopás lett a vége!
Közpénz? Kit érdekel!
namihami
Meg is lett az eredménye.
Brüsszel most is pontosan ugyanazon a kartográfiai pozíción van, mint tavaly, tíz vagy ezer éve.
Egy centit se jött közelebb. Hála a plakátok és bölcs kormányunk, de főleg Nagyszerű és Kedves Vezetőnk önmagát sem kímélő munkájának. Na ugye, hogy az odaadó és fáradságot nem ismerő munka, mint mindig, most is meghozta áldásos eredményét.
nezelodo
Na és kedves vezérünk és géniuszunk, a fenyegetésedre megállt és összecsinálta magát az a Brüsszel, meg a Soros? A jelek szerint nem, de a mezei választókban megáll az ütő, amikor megtudják mennyibe került a rózsaszínű ábrándod!
Már a megyei Lencilap halálozási rovatát sem lehet nyugodtan átnézni, hogy ne ugorjon föl valamelyik rettegést sulykoló vagy dicsekvést hirdető kék plakát a képembe. Arról nem is beszélve, hogy két megyével odébbról zaklatnak telefonon, hogy fizessek elő a förmedvényükre. Mindegy, a jelek szerin erre is van bőven pénzünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.