Kedden kötelezettségszegési eljárás megindításáról dönt az Európai Bizottság Magyarország és Lengyelország ellen – írja brüsszeli forrásokra hivatkozva a Reuters.

Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indíthat hazánkkal szemben, mert nem veszi ki kellő képpen a részét a menedékkérők rendkívüli áthelyezéséből. A kvóta szerint Magyarországnak 1294 ember ügyét kéne átvennie. Orbán Viktor miniszterelnök többször is nyomatékosan jelezte, hogy ezt tagállami hatáskörnek tartja, és nem enged a kérdésben.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnök múlt héten a Spiegelnek azt mondta, hogy a kvótarendszer elutasítói jogi eljárásokkal fognak szembesülni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ha 1300 menedékkérő menekültstátuszra való jogosultságának elbírálás meghaladja a magyar állam képességeit, akkor ott igen nagy baj van! A kvóta ugyanis erről szól.
El kell bírálni a kérelmeket, akiről úgy gondolják nem alkalmas a menekült státuszra lehet felcuccolni a repülőre és irány haza.
Ideje lenne végre megérteni, hogy az uniós tagság nem egy svédasztal, ahonnan bezabáljuk ami ízlik, a többit meg fanyalogva félretoljuk. Jogokkal és kötelezettségekkel is jár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
A Csehek ,Lengyelek ,Szlovákok ellen nem? Pedig mindhárman lenyilatkozták ,amit mi...
Pálinkás Pál
"Kedden kötelezettségszegési eljárás megindításáról dönt az Európai Bizottság Magyarország és Lengyelország ellen"
Igy kezdődik a vastag betús sor...vagy nem megy az olvasás??
1magyar
A kvóta szerint Magyarországnak 1294 ember ügyét kéne átvennie - az ügyüket átvesszük és a tartózkodási helyükről egyenes visszatelepítjük az országukba.
Ez járható?
Béla333
Sebaj! A magyar adófizető szereti ha ilyen hülye döntések miatt újabb és újabb pénzeket adhat be a közösbe, a lényeg a szabadságharc!
RonaGyuri
egyébként a Reuters azt írta, hogy: EU to open case against Poland, Hungary, Czech Republic over migration
1magyar
Egyébként az nem kötelezettségszegés, hogy idegeneket tartatnak el népükkel a választott vezetőik?
A német népnek is kellene egy ilyen eljárást indítani a vezetőik ellen.
Mert a haza megvédése csak benne van a fogadalmukban?
lusta
@jancsipapa: A híradás hibás. Az első körben bekérették az elvtársakat. A cseheket, a lengyeleket, az osztrákokat és minket. Holnap kiderül, ki marad és ki ellen fognak fellépni. Arról idehaza nem beszélnek, de a szlovákok igenis befogadtak iraki menekülteket és az integrációjuk is sikeres (Viliam Judák nyitrai püspök). Persze úgy általában ők is ellene vannak. Nem kell félni, egyelőre csak figyelmeztetnek, pénzmegvonásról szó sincs.
lusta
@1magyar: A németek például mindezt megértik és támogatják a vezetőiket.
nyanya001
Nem is értem.
17 ezer kötvényes migráncsot befogadott a kormány.
Akkor most mi is a probléma ?
1magyar
@lusta: Akkor éljenek félelemben és viseljék a terrortámadásokat! Na de nem hinném, hogy az átlag,dolgozó német azért dolgozik, hogy ezeket a szapora nyulakat eltartsa?!
Vagy a francia sem.A muszlimok lakta negyedekbe még a buszsofőr sem mer bemenni a saját hazájában. SZÉP,ÚJ VILÁG!
wagabund
..."Kötelezettségszegési eljárást indítanak Magyarország ellen a menekültek miatt"...

és? azért vannak a jólfizetett politikus-jogászaink, hogy számunkra kedvezően dőljön el a zügy.

mert választások lesznek ám tíz hónap múlva..

(a röhögést kérném abbahagyni)
Perwool
Ha 1300 menedékkérő menekültstátuszra való jogosultságának elbírálás meghaladja a magyar állam képességeit, akkor ott igen nagy baj van! A kvóta ugyanis erről szól.
El kell bírálni a kérelmeket, akiről úgy gondolják nem alkalmas a menekült státuszra lehet felcuccolni a repülőre és irány haza.
Ideje lenne végre megérteni, hogy az uniós tagság nem egy svédasztal, ahonnan bezabáljuk ami ízlik, a többit meg fanyalogva félretoljuk. Jogokkal és kötelezettségekkel is jár.
desiro
@nyanya001: 19000 az amire te gondolsz, és még szaporodik mint Gviktornál a fosás.
Cicamama55
A kötelező kvótát Orbán Viktor is aláírta. Isten bizony nem értem, hogy akkor miért írta alá, miért most lázong ellene?! Arról nem is szólva, hogy az ellenőrzés nélküli gazdag letelepülési kötvényesek számát egyfolytában gyarapították. Nem örülnék, ha itt átjáróház lenne az országban, de ő írta azt a megegyezést alá, illetve a kötvényvásárlások is az engedélyével történtek, közben meg Brüsszelt és Sorost emlegeti. Követhetetlen!
papa.49
@Cicamama55: Ezt a fajtája megmagyarázza, az ilyen fajzalék soha nem volt, lesz becsületes!!!
papa.49
@nyanya001: A probléma az, hogy ezek a hazugovicséknak NEM FIZETNEK !!!
papa.49
Ne mutogass bokszos tudjuk, hogy lopsz állandóan!!!
karma1
@1magyar: 19.11-re Jaj, csillagom, mar megint ez a menekult-fobiad gyozott... Mikor fogod fel mar vegre egyszer es mindenkorra: EZ AZ 1294 LEELLENORZOTT , REGISZTRALT MENEKULT NINCS MAGYARORSZAGON, es nem is ohajtjak oket betelepiteni Magyarorszagra? Ez mar a felvetesekor is csak elvi elosztas volt, nem tenyleges!
Viszont a megkerdezesed nelkul 18 ezer potencialis letelepedesi kotvenyes MAR BENT VAN AZ ORSZAGBAN! Attol nem f@sol??? Mert attol sokkal jobban kene, de teged BARMIVEL meglehetne felemliteni, csak legyen benne szo menekultekrol, Sorosrol, meg ami meg elojon a Nemzethy Focista agybeteg elmejebol...
Fogd mar fol vegre, hogy a nemetek NEM fosnak es nem felnek a menekultektol, hanem KEZELIK az ugyuket, es ha kell, a terroristagyanus elemeket siman visszatoloncoljak az eredeti hazajukba.
Merkel nem tehet mast - es egyetlen mas nemet kancellar sem tehetne - mert nekik a sajat Alkotmanyuk mondja ki, hogy MINDEN hozzajuk fordulo menekultet SEGITENIUK kell. Ezt a kitetelt a II. VH utan tettek bele az alkotmanyukba, nehogy meg egyszer egy agyabeteg festo elindithasson egy szervezett verengzest.
karma1
@durbincs: Latom, te keritesen belulrol hallgattad orban viktor marcius 15-i beszedet, az elso sorok valamelyikeben...:o)
nezelodo
A legjobb lenne még egy Nemzthy Konzultációt csinálni a kötelezettségszegési eljárással szemben. El lehetne magyarázni az istenadta népnek, nem mi megyünk fordítva az egyirányú utcában hanem azok a hülye gyerektelen brüsszeli döntéshozók. Utána megint ki lehetne aggatni a Tiborcz led lámpái mellé a kék plakátokat, hogy Brüsszelt megfutamította a Dakota vezér, egyedül, esetleg a véres kardját is körbe lehetne hordozni a fociországban.
Ráadásnak ki lehetne átkozni Andorrát a keresztények közül a Sorossal együtt.
szep napot
1294; mintha mosogepekrol beszelnenk. Ezeknek elolenyek van apjuk, anyjuk stb. Oket a hataron hagyjak?
Eloszor probaljuk meg hazankban a ciganyokat megszeliditeni (betorni), ha sikerrel jarunk johet az 1294 munka elol menekulo.
Pálinkás Pál
@karma1: Nincs igazad...mivel az idecsámborgók 90 százaléka nem menekült!!!De tudod mit mondok...ha valóban az életét féltve menekül...akkor kussol egy zárt táborban és örül hogy enni kap,nem randalírozik ,zaklatva az embereket!!És emlegettél itt egy festőt...no látod ő hamar megoldaná a problémát...és mielőtt fasisztázni kezdesz,nem vérfürdőre gondoltam,de senkit nem beengedni...és ha mégis nekiindul ,vállalja az esetleges golyót!!!
lusta
@szep napot: Mellesleg széklet, vizelet rendben?
lusta
@1magyar: Drága sztrovacsek élnek és köszönik szépen jól vannak. A terrortámadások 95%-ban bennszülöttek követték el. Tudom nehéz megérteni, de azt az 1294 menekültkérelmet alapos vizsgálat után 3 hónapon belül kell elbírálni. Ezt a tempót nem bírják az olasz és a görög hatóságok, ezért az uniós szolidaritás keretében a tagországok gazdasági erejük és lakosságuk számának megfelelően ezeket az adminisztrációs ügyeket átveszik. Pár ezer letelepedési kötvényes, tehát fizetős, másképp, a magyar állam, mint emberkereskedő, 17-18 ezer ellenőrizetlen tömeget szabadított az Unióra. A kötvényesek ugyanis kb. egy hónap alatt megkapják a papírjaikat és utána a pereputtyukkal, akik után már nem kell fizetni, onnan a közel 20 ezres szám, az jön, aki akar. Közben a magyar állam, ezt már hivatalosan is elismerték súlyos milliárdokat veszít az üzleten. Nem most, hanem az öt éves kötvények visszafizetésének idején. Visszatérve az eredeti fóbiájához, ha egy 10 milliós nép 1294, egyezer kettőszáz kilencven négy ember kérelmét nem tudja elbírálni és ha úgy alakul akkor rajtuk segíteni, ott nagy baj van.
1magyar
@lusta:A terrortámadásokat bennszülöttek követték el?
Azt akarod mondani, hogy nem muszlim gyökerekkel és nem ahkbározva?
Eladott Ország
Ez a kormány se nem korrekt, se nem karakán, se nem egyenes. Ez a kormány nagy ívben tesz minden közös szabályra, bomlaszt, provokál, és a közös megoldások keresése helyett
külön utasként generálja a káoszt, miközben nyilvánvaló hazugságok és blöffölések mellett állítja, hogy az Unió érdekeit védi. Visszaél azzal a nyilvánvaló helyzettel, hogy Magyarország uniós tagságát így sem veszélyezteti semmi. Még a Fidesz néppárti tagságát sem veszélyezteti semmi. Az esetleges uniós kilépést kizárólag a pillanatnyilag még mindig markánsan EU­ párti magyarok népszavazhatják meg maguknak. Az elnyúló káosz és zűrzavar megteremtése létkérdés Orbán számára és egyáltalán nem zavarja, hogy minden korábbi ígéretét telibehányja, hogy egy országból hülyét csinál, hogy a balfasz/jóhiszemű/idióta brüsszeli bürokratákat az orruknál fogva vezeti.
1magyar
@karma1: Tehát önként, dalolva tartatja el a németekkel a muszlimokat és engedi át nekik az országot?
lusta
@1magyar: Drága sztrovacsek, ha kibújna a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár, aki g..i és besúgó, négy betűjéből, szétnézne a világban, lehet, nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy megváltozna a véleménye. A németek köszönök szépen jól megvannak ezzel a problémával. Helyén kezelik a dolgokat és még keresnek rajta egy rahedli pénzt is. Tudja drága sztrovacsek, a minap ez egyik boltot se nem muszlim, hithű katolikus volt, nem Allah akbar felkiáltással, hanem ide a pénzt dumával fényes nappal egy böhöm nagy dikiccsel kirabolta a kisboltot. Az ismerősöm rokonát fényes nappal kirabolták, kitakarították a házát. Egy másik ismerősömet két napon keresztül próbálták kirabolni, de az internetre kötött kamerarendszer beazonosította őket az azonnali riasztás után. Ellenben a rendőrkapitány kijelentette, hogy csökkent a bűnözés. pedig egy darab muszlim és bevándorló sincs a környéken. A félreértések elkerülése végett, még csak nem a tavalyi és idei napon lebarnultak voltak.
human
Orbán 20 ezer külföldinek már adott letelepedési engedélyt. Azokról sem tudjuk ,hogy kik és mivel foglalkoznak Európában.
nyanya001
@papa.49: A probléma az, ha lejár a kötvény, nekünk kell fizetni
mert ezzel is csak növelték az államadósságot.
nezelodo
@human: Már Hofi megmondta miért, pedig már nem érhette meg Tündérország létrejöttét, "pénzért mindent, szopok, nyalok, gombot varrok".
Eladott Ország
Orbán téved, amikor azt mondja, hogy Magyarország az EU tagja marad. Nem az EU az, amely változik, hanem Magyarország változott meg. Az Orbánéhoz hasonló szélsőjobboldali fasiszta rezsimek veszélye azonban az oroszok lelepleződése után elmúlt, kiderültek végre a liberalizmus végéről szóló hazugságok, az álhírek. Európa kezd visszatérni önmagához, és az ilyen vérszívókat, akik tagadnak minden európai értéket, gyalázzák Európát, de a pénzükön élősködnek, előbb vagy utóbb kipaterolják. És jól teszik. A magyarok pedig jól tennék, ha ezt a közönséges tolvaj bűnözőt, bomlott agyú szörnyet, elmebeteg gazembert mielőbb eltüntetnék a hatalomból, most már bármi áron, mert a tök hülye pali nemcsak tönkreteszi az országot, nemcsak tízezrek halálért felelős a lepusztított egészségügyben, hanem Magyarországra rántja az oroszokat és a többi fasiszta diktatúrát, Magyarországot pedig kivezeti a civilizációból.
Csizmás Kond
ha ma enged 1300-nak holnap már nem tud megálljt parancsolni egynek sem.
Pálinkás Pál
@lusta: szóval szerinted a régebbi migráns kölke benszülött???Erősen nagy baj van az agyaddal...ez a söpredék teljesen mindegy hányadik generáció,életidegen elem Európában!!
magyarbakancs
Amennyiben mi önként beléptünk az EU-ba ,és vállaltuk azoknak a szerződéseknek a végre hajtását amit a 7 fő szakaszban szerepeltek mi a fenének harcolunk állandóan.
a 7 fő szakaszból a Fidesz 4 tárgyalt le annak idején.
karma1
@Pálinkás Pál: Hat te aztan marhara tudod, hogy kik allnak a hataron... A hivatalos szemelyek nem ertenek veluk szot, mert az egesz kerdest csipobol leszarjak, nem foglalkoznak veluk , nincsenek tolmacsok, orvosok, SENKI nincs, aki EMBERKENT probalna oket kikerdezni, nem pedig bunozokent kezelni.
A terhes noket miert kell szerinted bilincsben tartani a tranzitzonaban? Csak kerdem...Majd ha erre tudsz valaszolni, meg arra, hogy az a 19 ezer , potencialisan terroristakent is mukodheto letelepedesi kotvenyesrol mindegyikerol megallapitod, hogy nem terroristak.
Naluk ugye tokmindegy, hogy mit csinaltak, honnan jottek, mert aki fizet, az jo migrans, aki nem, az rablogyilkos terrorista.
Gratulalok, ha neked az elmult 2 ev alatt ennyi jutott el a tudatodig...
hitlert pedig ugy emlegetni, mint egy "rendet" teremtot,... Hat ezzel a mentalitassal jelentkezz a jobbik extremista szarnyaba...
karma1
@1magyar: 19.11-re: Tudod, a szorgalmas nemetek arra se akarhatnak kolteni, hogy orban meg a bunbandaja milliardos legyen. Ha nem tudnad, bennunket magyarokat is ok tartanak el, mert sokkal tobb penzt juttatnak vissza az orszagnak, mint amennyit tagkent be kell fizetnunk a kozosbe.
Az ugye teged nem zavar? Pedig te egy buznyakot nem latsz ebbol, eddig se lattal, es ezutan se fog, mert orban rateszi a kezet, es szetosztja a csokosok kozott. A nep meg le van szarva, az osszes problemajaval egyutt...
nezelodo
Igen, ha a kisujjadat nyújtod, mindjárt az egész kezed kell, így jártunk az erdélyi tesókkal, szépen gyarapodik általuk a dakota had, pedig közel egymillióan henyélnek a korábbi népvándorlók már itt. Jó, hatalmas nyereség az itthoni tesónak a szavazatuk.
Pálinkás Pál
@karma1: nos,akkor menjünk sorba...hány terhes nő robbantotta fel magát...lehet hogy csak álca volt a terhesség,ott volt a bomba...számtalan példa van erre...mellesleg például nem értem miért kell menekülni mondjuk egy terhes pakisztáninak???
ismételten leírom,mert egyszer már írtam neked...a kötvényeseket ugyanúgy kisöpörném mint ezt a sáskahadat!!Ami meg a szobafestőt illeti...jelen helyzetben igenis rendet tenne...de nem tudom olvastad-e tovább..nem vérfürdővel!!!
Ördögvadász
@karma1: gyüttment! a gyarmaton. te árva kaktusz. Hát magyar vagy te?
Nem. Hála a Jóistennek. Te egy ócska disszidens vagy! A tanyán.
Bedaráltak mismásnak. Ránk is ez vár az igaz, de mi még egyelõre magyarok vagyunk!, gyüttment.
karma1
@Pálinkás Pál: Oriasi! Szerinted egy terhes nonek kell megvedenie a bombakkal szemben a hazajat!
Es nekem most ne gyere azzal a hulyeseggel, hogy volt 1-2 no, aki terhesnek LATSZOTT a rokotozott bombaktol, mert az IGAZI terhesseget 5 masodperc alatt meg lehet allapitani. Es ha mar megallapitottak, es megis bilincsben, rabkent tartjak, ehhez mit szolsz? El meg az Anyukad? Van feleseged, novered lanyod? Tudod, mi az terhesnek lenni, szulni, majd a picit apolni?
Mert ha nem tudod, akkor inkabb ne beszelj hulyesegeket, kerlek, es ne probald meg bevedeni a vedhetetlent.
Szamos baratom szokott at meg annakidejen Latinara, Olaszorszagba, hogy onnan kerjek a tovabbutazasukat mas befogado orszagba. Ez pl. 1968-ban volt, es egy akkor frissen erettsegizett fiukbol allo csoport ment oda, mert nem akartak Magyarorszagon katonak lenni. 2 evig eltek jo korulmenyek kozott Latinan, - mar amennyire az ember egy ilyen kozossegben "jol elhet"- es onnan mentek tovabb Kanadaba... Egyutt voltak albanokkal, jugoszlavokkal, romanokkal, bulgarokkal, nehany orosz is volt a csapatban.
MIND megelhetesi bevandorlo volt, eleteros, fitt fiatalokrol beszelek. Es azert vartak arra, hogy Kanada befogadja oket, mert aki Amerikaba ment, azt azonnal berantottak katonanak, Vietnamba... Szoval lehet meszelni jo sokat a ki- es bevandorlasrol, es nehogy azt hidd, hogy a magyarok nem vandorolnak ki.
OK, ha ennyire bevandorlas-ellenes vagy, akkor mivel magyarazod, hogy fiatal csaladok, eleteros magyar ferfiak hagytak el az orszagot az elmult 7 evben, mar egymillional is tobben? Miert tartod termeszetesnek, hogy Budapest utan London a legnagyobb magyar varos???
human
@nezelodo: Ha Hofi valami oknál foga visszatérne most közén egy hét múlva elvinné a szívroham. Ő belátott a színfalak mögé 89 előtt és után is. Évről évre lehetett érezni hogy egyre szomorúbb. Látta 89 hazugságát. Látta hogy dobja el az ország magától a lehetőséget amit az új korszak adhatott volna. Hofi ismerte a múltat és nagyon jól látta a jövőt is.
justhpeter
Orbánnak még akár igaza is lehetne, ha az erkölcsi alapot ki nem húzták volna alóla a pénzért az Unióra rászabadított migráncsai. De mivel a kapzsisága még azt az álságos hazafiságát is elaltatta, most már semmi lehetősége a "haza" nevében fellépni, hiszen a haza nem kapott a migráncsai nyereségéből.
karma1
@1magyar: Ja, meg egy dolog: ha valaki belulrol rohasztja az Uniot, akkor azok mi magyarok vagyunk. A Brexit nem tortent volna meg, ha az angol befizetok nem azt latjak, hogy ami penzt ok befizetnek, az megy olyan orszagok felzarkoztatasara, amik a 27 orszag listajan az elso 6 kozul ezzel az irtozatosan sok unios penzzel az utolso elotti helyre volt kepes lekuzdeni magat, ahol mar csak Bulgariat tudjak ugy-ahogy megelozni...
A magyarok ki lesznek b@szva az Uniobol, mert csak koloncnak vannak az Unio nyakan: ennyi penzbol mar reges regen nem hogy az elso hatban kellett volna maradnunk, hanem meg feljebb is juthattunk volna. De nem jutottunk, sot.
Mar a kezdet kezdeten is volt egy olyan otlet, hogy csinaljanak ketlepcsos Uniot, a szocialista orszagoknak egy masik kort, kicsit mas feltetelekkel, de ezt azert utasitottak el joparan mert attol tartottak, hogy a ket kor annyira eltavolodna gazdasagilag egymastol, hogy nem lenne ertelme mukodtetni. Ha megnezed, hogy kik vannak az also harmadban, akkor bizony tobb ex-szoci orszagot is fogsz talalni, de ok mar a kezdetekkor is kozelebb voltak ehhez a szinthez.
Tehat ha most megse dobnak ki az uniobol bennunket, akkor a Brexit utan mar szinte biztos, hogy megcsinaljak ezt a ketlepcsos uniot, kevesebb penzbol gazdalkodhatunk majd - illetve majdnem a semmibol -, es persze a kotelezettsegek is csokkenni fognak.
Ezt a ketlepcsosseget viszont egyetlen fejlodesre kepes ex-szocialista orszag sem fogja megkoszononni Magyarorszagnak, mert ezzel oket is buntetik - artatlanul.
Szoval jobb, ha otthon, Ma.o. hatarai kozott reszketsz tovabbra is, mert ha a hataron tulra mesz, lehet, hogy le is kopnek, mint magyart, annyira megutaltak a magyarokat - lehet szepen megkoszonni az elmebeteg vajdanak.,...
lusta
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, a maga ősei Árpád atyánkkal jött be Vereckénél?
Egy nagyon szomorú hírt tettek közzé. Elhunyt a hawai pizza feltalálója. Na most kapszkodjon meg. Sam Panopoulos Görögországból emigrált Kanadába 1954-ben, húsz évesen, és két testvérével közösen több éttermet is üzemeltettek Ontarióban. Migráncs. Agárdi Gábor. Örmény migráncs leszármazottja. Steve Jobs, szír migráncs. Mátyás királyunk gyökereit tekintve valószínűleg egy havasalföldről származó família harmadik generációjának tagja volt. Nagy Lajos királyunk sem volt echte magyar volt.
Pálinkás Pál
@lusta: Te most ennyire hülye vagy,vagy csak tetteted magad???Az általad felsoroltakból mondj egy muzulmánt!!!De leírom neked ,mert tudom ezt akarod kiprovokálni,nem kell sem arab,sem néger Európában...Azt most rasszistázhatsz,tojok rá!!!
Pálinkás Pál
@karma1: Demagóg vagy...ha egy lapon említed az unión belüli költözést az arab csürhével!!!És nem érdekel az unios elképzelés ebben a kérdésben,mert libsi barmok alkották!!!De tudod mit...minden országba népszavazást a kérdésről..és ahol a lakósság többsége igent mond rá...na oda mehet ez a csürhe...!
eugen4402
@human: 09:37-es beírásodat bizonyítja az "Egy kiöregedett vadászkutya" dala...
Akkor már mindent tudott, és mindennel tele volt a "tarisznyája". Nála jobban senki nem ismerte ezt a népet, ismert a múltat, és látta a jövendőt. Itt hagyott bennünket...
karma1
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy en rohadtul demagog vagyok, de amig Magyarorszag tagja egy 27 orszagbol allo allamszovetsegnek, aminek az alapszerzodeset a kotelezettsegekkel es az elonyos jogokkal egyutt alairta, sot, orban maga a kvota-rendezest, az 1294 forol szolo befogadast is alairta, akkor nem en vagyok megse a demagog, hanem orban a pavatancos, maradjunk ennyiben.
Miert irta ala Brusszelben a kozosen, MINDEN orszag altal alairt szerzodest, es ahogy hazaert ezutan, miert kezdte el AZONNAL az ez ellen a szerzodes ellen valo lazitast, Brusszel-megallitasi kampanyt?
Gondolkodj mar el ezen egy kicsit, mert ezek tenyek, nem en allitom, hanem a csuti nyomoronc alairasa van ezen a papiron, ezt akkor mivel magyarazod?
karma1
@Pálinkás Pál: Huu, de birkozoszonyegen aludtal, hallod-e? Mindenkit kiosztasz mna itt, mert ezt adtak ki "odafont", vagy csak ugy magadtol lokod a sodert?
Pálinkás Pál
@karma1:Hogy orbán miért írta alá azt mindketten tudjuk,azért mert egy köpönyegforgató szar alak!!!Megoldás eltakarítani a pöcegödörbe...de a mostani ellenzékből mondj valakit aki ki mer állni azért ami a magyarok nagytöbbségének óhaja,hogy semmiféle arab,néger,vagy akármi ne települjön ide!Vagy te beszéltél olyannal aki őszintén azt vallja hogy jöjjenek a migránsok??mert ha ezt állítod,akkor szerintem hazudsz!!!
lusta
Magyarország semmilyen szerződést, vállalt kötelezettséget nem teljesít, így sem a relokációs, sem a dublini szerződésben foglaltakat, és embertelenül bánik a menedékkérőkkel. Ez veszélyezteti a menekültek biztonságát. Ezt nem én írom, hanem a menekülők beengedése kapcsán nem éppen laza országként ismert Svájc. Nem is Svájc, hanem egy svájci bírósági ítéletben vagyon mindez leírva, öregbítve Magyrország egyre sz@r@bb ˝hírnevét˝.
drive.google.com/file/d/0B6U6bbwoOzjWUE03ZGt1b3hTUTFKNE9hTGxmMjJuRHF3and3/view
lusta
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, lehet itt köpködni kérem, de II. Rákóczi Ferenc, vezérlő fejedelmünk és hű kísérői a muszlim Törökországba menekültek és Rodostó1720 és 1735 között adott otthont nekik. Bem apó Murád pasaként hunyt el Aleppóban. Migráncsok voltak.
karma1
@Pálinkás Pál: Eleg szegyene az az orszagnak, hogy amikor raszorulok jonnenek KERESZTUL az orszagon (mert letelepedni senki sem akar Magyarorszagon, ezt azert jobb, ha tudod!), akkor meg az a melykoroszteny egyhaz is undorral fordul el, es nem ad segito kezet.
Nem kell behivni senkit sem, en soha, sehol nem allitottam egyetlen cikkel kapcsolatban sem, en mindig azt mondtam, hogy KEZELNI kell a kerdest, de nem azzal a megoldassal, ahogy orban kezeli.
Azt az embertelenseget max. Torokorszagban erdogan engedi meg maganak, ahogyan orban banik nokkel, gyerekekkel, MINDENKIVEL, aki Magyarorszag teruletere lep, mindenkit potencialis bunozonek tekintve.
Nehogy azt hidd, hogy ezt nem latjak Nyugaton, ennek azert hire megy oda is.
Szoval valoban senki nem hivja oket, viszont orban birja Merkel es az Unio szavat, hogyha befogad akar egyetlen leellenorzott, regisztralt menekultet IDEIGLENESEN, azert sulyos fejpenzt kap orban, tehat nem a magyar adofizetok penze banja a "migrancsokat" (akik nem migransok, hanem refuge-k, de hagyjuk, orban nem akarja ezt a szot pontosan hasznalni, dehat tudjuk, hogy kutyauto angolban is). Igaz viszont, hogy Merkel elszamolast kerne arrol, hogy a magyar kormany mire kolti el azt a penzt, amit egy-egy menekult utan kap. Ebbol atmeneti taborokat kellene epiteni, orvosi ellatast, kajat, ruhazatot, tolmacsot kellene fizetni, es persze egy komoly apparatust lehetne erre kiepiteni, nem kutyas hatarvadaszokbol allot, hanem emberi szocialis segitokbol allot. Megkapna ezt a penzt az 1294 regisztralt menekult utan is, de akkor milyen ellensegkepet tudna dedelgetni az agybeteg? Semmilyet!
Hazudni pedig a korosztanyad szokott, nem en.
lusta
@karma1: Közben a német gazdaság szépen profitál belőle. Az üres lakásokat szociális lakásokká alakítják át, felújítják, ami az építőiparnak egy nagy lökés és velem egy kitolás, mert lassan egy éve építkezem és már a harmadik brigád dolgozik, mert mihelyt javul az idő, már mennek is a komplett vállakozások németbe dolgozni.
karma1
@lusta: Hat errol beszelek en is,...:o)) Dehat orban kezeben az arany is szarra valik,...:o((
1magyar
@karma1: KEZELIK az ugyuket, es ha kell, a terroristagyanus elemeket siman visszatoloncoljak az eredeti hazajukba. - írod.
Látszik, hogy kezelik, minden héten van egy tömeges terrortámadás.
CsipkeRózsa
Orbán nem enged a kérdésben. Orbán soha, semmilyen kérdésben nem engedett, és nem fog engedni.
karma1
@1magyar: Hol?Magyarorszagon? Nemetorszagban? Nyugodj meg viszont, hogy a franciaorszagi Bataclan merenylo a merenylet elott HAROMSZOR jart ellenorizhetoen Magyarorszagon! Gratulalok! Akkor kit is szurnek ki a terrorelharitok?
human
@eugen4402: Jó emberismerő volt. Ezért is aktuális még ma is sok idézet tőle. Még Széchenyi volt aki jól ismerte a magyarokat. Olvastam egy írásából pár bekezdést és rájöttem, hogy évszázadok óta nem változtunk semmit.
volvós
Jesszusom, ez a fotó viktorkáról az grazi OPNI lakosztályában
Alatta a mondandója : " - Hopp, befostam ! "
Pálinkás Pál
@karma1: Most megint kikerülted amire kíváncsi voltam...beszéltél olyannal aki migrásnst akar,akár csak átkelve ,feldúlva az országot...Nem tudom merre laksz,de amikor a Keletitől elkotródtak úgy hagyták maguk után a helyet,hogy akármelyik szeméttelep megirigyelhette volna!!!Ami az életkort illeti nem hiszem hogy sokkal idősebb lehetsz nálam...de ez most nem fontos!!!
Pálinkás Pál
@karma1: Ha az összeset visszazavarnák Európa határairól...akkor ez a probléma nem létezne...és mielőtt benyögöd..igen van Európai bűnözés is,pont azért nem kell vallási,törzsi háborúkat importálni!!!és nem 1300...hanem egy sem kell,ideértve a kötvényeseket is!!
JAJMÁR
Nem baj, bármennyit is kell fizrtnünk, nem számìt. A kormánx a hrlyén van és a végsőkig kitart.
karma1
@Pálinkás Pál: Szerinted a mestersegesen a Keletinel tartott menekultek partvissal es fel mosovodorrel a kezukben tettek meg azt a par ezer kilometert Magyarorszagig? Lattal te mar egy buli utan elhagyott terepet, a Szigeten? Esetleg egy rendkivul kultruralt focimeccs utan? Hagyd mar ezt a mesterkelt problemat.
Pálinkás Pál
@karma1: Most ezzel pont azt erősíted amit mondtam,mivel van ilyen problémánk,nem kell importálni mégegyet!
Eladott Ország
@jancsipapa: Kötelezettségszegési eljárást indít az Európai Bizottság Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen. Szlovákia közben a bírósági per ellenére mégis befogadott már menekülteket az áthelyezési rendszer keretében, ezért nem indult most ellene eljárás.
Perwool
@durbincs: Norvégia? Norvégia nem EU-tag, de javíts ki ha az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.